Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 102 od 102

Tema: Zagrebački mališani

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma nije to neki dril, to je (barem meni) ozbiljan rad. i tu nemam nekih primjedbi. pjesme se moraju naučiti (mali savjet: kupite si njihove CD-ove i naučite riječi pjesmica)
    ali jednostavno je našoj to bilo kasno, a ona bila baš mlada. nismo se nigdje prebacili.

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Moja je odustala nakon jedne sezone, bila na dosta koncerata, snimala ovaj novi album s njima i pred ljeto jednostavno više nije htjela ići.
    Mislim da je to jednostavno bilo previše za nju, iako je imala silnu želju, a imala je tad samo 3 i sitno godine, upisali smo ju, naučila je sve pjesme (stare je uglavnom sve znala već), koreografije, ali jedan dan joj je jednostavno bilo dosta.
    Taman tada su nastupi bili svaki vikend, probe 4 puta tjedno, to je sve klapalo dok joj jednostavno nije dojadilo, djeca ko djeca.
    A mislim da je bio problem i u tome što si nije našla tamo "nekoga svoga" s kim si je baš bila frendica.
    Što se drila tiče, pokojni profesor je bio strog i znao vikati, ali moju to nije smetalo baš. Neke roditelje i djecu je smetalo, znali su svašta pričati, ali ja sam si mislila dok njoj ne smeta i dok se ne požali, ok, nikad nije na nju imenom vikao.
    Sad želi već nešto drugo tako da vjerujem da je naša karijera u Mališanima završena

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •