k2007 i ja sam imala takav neki trening s ustajanjem na wc nocu ( mozda i tebi roda donese malog vrazicka ko moj )

Ja sam se ustajala prvih skoro mjesec dana podojit bebu. Ako nis drugo, sjela sa na rub kreveta jer s rezom od carskog je malo "ne bas ugodno" leci na bok i dojiti, dok malo rez ne zaraste. Doduse, nisam ni skuzila da vec mogu leci, dok mi jednom MM nije rekao da nek se legnem, jer mu je zao kaj se patimo. I ja probam i ide (ajde, jos je malo zatezalo, ali sam se podbocila kojekakvim jastucima i bilo je okej)

Dojenje u javnosti: i volim i ne volim. Stvar je u tome da volim Patriku dati jesti cicu uvijek i svugdje jer mi je to super osjecaj ali ide mi strasno na zivce kad ljudi ne znaju diskretno pogledati ako ih bas zanima nego bulje. A da se razumijemo, ja stvarno imam sistem da nema sanse da mi vidite bilo koji dio cice, nego samo mozete vidjeti da imam bebaca u narucju i da on jede. Ne brinem jedino kad znam da smo sami.

Ja sam tip zene koja nikad nije pred prijateljima, starcima ili bratom bila u majici bez grudnjaka (a bome ni postaru nebi tako otvorila vrata). Konzerva