-
edukacija, edukacija, edukacija... pa bombardirani smo reklamama za umjetnu hranu - kad je to sve zarada. pa nece nitko zaraditi ak preporucuje majcino mlijeko!
pogledajmo samo sto djeca dobivaj u usta nakon toga: smoki i bombone, to je logican nastavak. kuhati, kaj got (ima gotova kasica), citati pricu (ima crtic na televiziji), itd itd.
s dojenjem sve pocinje, pa nije imati dijete sam tak. kak misle neke majke - flasica je jednostavnija? mozda je i usvojiti dijete jednostavnije nego ga nositi 9 mjeseci, pa jos radati a da na kraju i ne znas kakvo ce ispasti?!
nisam nikada isla u parkic jer to turanje svega i svasta u usta nisam mogla gledati, cijelo vrijeme porodiljskog mozda sam dva puta vidjela dojilju u javnosti (stvarno, gdje ste?), dok sam ja dojila gdje je zatrebalo (restoran, slasticarnica, park - naravno tamo gdje se ne pusi), i NIKADA, NIKADA nisam dozivjela nikakvu osudu, ruzan pogled ili rijec. dapace, samo odobravanje. uvijek sam drzala da je to nesto normalno, nikakve tu nesigurnosti nije bilo.
samo hrabro dojilje, obozavam rodu sto promice dojenje, jer to nije samo hrana za tijelo, to je ljubav koje se ne moze nicim zamijeniti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma