-
Re: Hura za probiotike!
Emira,moram kao prvo reći da mi je tako lijepo ime Nura!
Znači li nešto i što?
Kaj se probiotika tiče - sve najbolje! Nisam ni na kraj pameti imala reći da su jedni dobri, a drugi ne. Pa to bi bila notorna glupost! Samo, stvarno dobronamjerno, htjedoh reći za jeftiniju varijantu istog pripravka. Kod dotične gdje može se kupiti i direktno u laboratoriju,a i šalje poštom za one koji nisu u Zagrebu.
Mi trenutno (već jedan dan
)pijemo Probiotic premium koji je u prahu,a preporučila nam ga je naša pedijatrica. (Imamo skoro 5 mjeseci)
Ja sam takodjer probiotike uzimala i u trudnoći. A i sad ću malenoj malo "ukrasti" njen![/quote][/quote]
Uuups nešto sam zeznula!
1. Nura znači SVJETLOST VJERE i potiče iz arapskog jezika
2. Ma nisam ja ništa drugo mislila nego samo da ako netko voli pit jogurt neka ga pije da će imat isti efekt kao i kapsulice i sl. Što se tiče probiotika i beba tu sam malo skeptična, pogotovo ako dojiš onda stvarno nema potrebe da joj bilo šta daješ. Sada ću se ja malo pravit pametna, neki dan sam na faxu položila ispit PROBIOTICI I STARTER KULTURE pa sam malo više čitala o tome
. Kada sam pitala profesoricu koja je definitivno jedan od najvećih stručnjaka na tom području, trebam li maloj davat probiotike, ona je samo odmahnula rukom i rekla da pustim neka se organizam sam bori. Ja sam Nuri davala (kršitelj koda)3 sa dodatkom probiotika jer je dojila samo do 7 mj. To je isto bila preporuka pedijatra jer je već 3 puta, mica mala, bila na antibiotiku. Ja sam joj ga prestala davati! Šta ja znam... valjda profa zna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma