Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pristevi? U stilu pubertetskih, naime...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pristevi? U stilu pubertetskih, naime...

evo, mozda je ovo prebanalno za halo doktore pa selite... al, ja pitam: od cega bi djetetu od 11 mj mogli izbiti pristici po nosu (sitni, prvo ispupceni i neupaljeni da bi se za dan-dva upalili i zagnojili)? najslicniji su onim prvim, pubertetskim no nisu tako veliki. vec sitni, kao vrh spenadle (pribadace). kaj se nasih navika i inog tice:

- nismo nista novo uvodili u prehranu
    - ne znojimo se posebno
    - ne mazemo se ni sa kakvim kremama po licu
    - nismo s nosom "rovali" po prljavstini

mislim, to zbilja malo grdo izgleda. da li da to s necim tretiram, ili prolazi samo od sebe? samo je po nosu, nema nigdje drugdje. tenks unaprijed.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Grga je imao jedan takav prišt na obrazu, a baš smo bili kod doc zbog nečeg drugog i rekla mi je- ne dirati, prošlo bu. I je.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cuj ako prodje za par dana onda nije nista a ako ne odi ipak upitati lijecnika i pripazi da se ne pojavi negdje drugdje.Sin od frendice je skoro zaradio impetigo koji je izgledao tako nekako i koji je jako zarazan tj ako dira mjesto gdje su pristici pa se onda pocese negdje drugdje prenose se na druga mjesta.Najbolje da nicim ne mazes i promatraj par dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

natasa, daj napisi ako znas nesto o tom impetigu. ja ovo, bogami, promatram vec skoro 4 dana i ne prolazi, dapace, sve mi nekako gore izgleda. bila sam jucer u apoteci jer je kod pedijatra bila grozomorna guzva i puno virozne djece, a apotekarka mi je rekla nek to mazem belobazom. mislim da se (za sad) to nije pojavilo niti na jednom drugom dijelu tijela, al po nosu ne prestaje. jako je hrapavo na dodir, a neki pristici su se upalili.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...Karlo ima jedan prišt na čelu,pojavio se prekjučer.dosta je velik a nemam pojma odakle se stvorio?malo je veći,mažem sa kantarionom.nadam se da bude prošao sam od sebe?... :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ...Karlo ima jedan prišt na čelu,pojavio se prekjučer.dosta je velik a nemam pojma odakle se stvorio?malo je veći,mažem sa kantarionom.nadam se da bude prošao sam od sebe?... :?
    Nije nemoguće da je ubod komarca, počeli su rano i gadni su u početku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •