-
pitanje o privatnicima
salju li vas na preporuku u neku bolnicu na porod?
-
Osoblje foruma
da.
ili i sami rade u nekoj bolnici.
-
hm...a konkretno:salje li dr. harni?
i jesu li onda malo pristojniji u rodilistu?
-
-
-
dr. harni će te vjerojatno poslati u Petrovu
-
Ja vodila privatno, bila poslana kod jednog dr u bolnicu, s tim da sam i čuvala trudnoću još 4 tjedna, i nisam imala nikakve posebne "privilegije" u bolnici ni na porodu.Ovisi i tko te potrefi kasnije na porodu,jer je rijetko prisutan baš onaj tko te zaprimi u bolnici...
-
Ja sam čula da se mom privatniku mora platiti da te sa nekim poveže...a i opet da je bilo cura koje su platile pa na dan poroda se taj dr. uopće nije niti pojavio. Moj je dr. ugl.prestao raditi u bolnici i kako će to upućivanje na porod izgledati nemam blage veze, ali nedam lipe! Pa kud puklo.
8)
-
Mene je moj ginekolog (privatnik) poslao kod odredjenog doktora u bolnicu. Cak ga je prije i nazvao i rekao mu o meni. Tako da sam bila puno opustenija, i u bolnici sam se osjecala da sam u dobrim rukama. Nista nisam posebno za taj "tretman " morala platiti.
-
I mene je moj privatnik prosli put slao kod "frenda" i sve je bilo super. Neznam, mozda je taj doktor i inace toliko dobar, ali znam da se prema meni odnosio vrlo profesionalno i ljudski. A onda opet, svekrva mi je doktorica i radi u kontroli pa je se svi boje pa su mozda zato svi bili tak super. Ali nisam primjetila da su se prema bilo kojoj drugoj zeni ponasali losije.
-
Moj privatni radi u bolnici i ja sam izričito htjela roditi kod njega. I dobila sam od njega normalan ljudski tretman (što nažalost nije kod nas uobičajeno pa se svi čudimo tome ko pura dreku). Niš posebno, al čovjeku bude drago da te se tretira ko čovjeka i da se tvoj doktor dođe interesirati za tebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma