Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 366

Tema: najsmješnije ZABLUDE o trudnoći :)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni žena na placu rekla da se ne smijem istezati jer će mi može puknuti pupčana vrpca!!

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj, joj, joj, vec sam i zaboravila nekih od ovih bisera!?!
    moj tata mi je uvijek bio dobar pomocnik. kad babe pocnu takve price, samo kaze "pa dobro vi jos stignete vjerovat u boga pokraj takvih gluposti!?"...hehehe, naravno na to usute, kao zalivene, jer gdje im smijes dirati u vjeru.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cure jeste vidjele tekst na nasem portalu?
    Navjece zablude u trudnoci

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    naravno!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    joj tek sam sad vidjela! zakon! 8)

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Neki dan mi kod MM dede i bake i cim sam usla deda meni veli
    'Ispruzi ruke, isprizi ruke'
    i ja sad ispruzim sa dlanovima prema podu i veli on slavodobitno
    'Bit ce cura!'

Situacija broj 2
    kod krojacice
    'Je li vam se pojavila crta na trbuhu?'
    'Nije'
    'Bit ce decko!'

Situacija broj 3
    'Koja ti je krvna grupa?'
    'B+'
    'Aaa bit ce decko!'

Ali definitno najvise poblesave sa tim pogadanjima kad ima kazemo da necemo znati do kraja sto ce biti.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Situacija broj 3
    'Koja ti je krvna grupa?'
    'B+'
    'Aaa bit ce decko!'

riknut cu!!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

šta to znači da koliko kombinacija krvnih grupa i Rh faktora ima, toliko ima i spolova...ne kužim
    ali kako god okreneš svi su oni bar 50% u pravu ili krivu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa
    Ali definitno najvise poblesave sa tim pogadanjima kad ima kazemo da necemo znati do kraja sto ce biti.
    U obje trudnoće ljudi oko mene su šizili na to, da kako u današnje vrijeme kad imamo svu tu tehniku. Počevši od ginekologice koja se, namjerno ili ne, oba puta izlajala "Šta smo on vidjeli zadnji put, cura, a? A da, vi ste oni što ne žele znat."

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je susjeda rakla da ne smijem vješati veš za sušenje, jer kako se ruke dižu i spuštaju da su uzme veš i objesi tako se djetetu zamotava pupčana vrpca oko vrata.

Poslije poroda ne smiješ spavati s mužem u istoj sobi, kamoli u krevetu, keksanje strogo zabranjeno, sve dok žena ne ode u crkvu i ne ispovijedi se. Na ovaj sem odvalila skroz. Dakle cure iz boksa ravno svećeniku, inaće vas VM nesmiju niti pipnuti, samo ne znam što je s pusama.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

...nek se babe vesele...

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam jutros doživjela da me cura od 24 godine pita da li imam mučnine. Kad sam rekla ne ona je zaključila da će biti dečko. Toliko o "BAPSKIM" pričama.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Toliko o "BAPSKIM" pričama.
    usmena predaja i dalje je najsnažnija

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa
    .
    Poslije poroda ne smiješ spavati s mužem u istoj sobi, kamoli u krevetu, keksanje strogo zabranjeno, sve dok žena ne ode u crkvu i ne ispovijedi se. Na ovaj sem odvalila skroz. Dakle cure iz boksa ravno svećeniku, inaće vas VM nesmiju niti pipnuti, samo ne znam što je s pusama.
    Pa ja se onda nemoram brinut,mojeg nece biti u krugu 50 km
    ili bi ja u tom slucaju trebala vec u rađaonu povest svecenika :?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Pupčana vrpca-i ostale babske priče :(

cure.. imam problem. nije me inace briga za babske priče.samo se nasmijem na to.ali moja svekrva ima loša iskustva u trudnoci i dolazi mi stalno sa nekim lošim pričama. naj novija je PUPČANA VRPCA. ležim na kauču pa sam na laptopu i spojim ga na punjač.i preko tog kabela prelazim svaki dan. i ona mi dođe s pričom da ce mi dite imati oko vrata , da se može loše svašta dogoditi itd. stala sam.., nasmijala se i rekla da necu maknit kabel, jer sam u crkvi BLAGOSLOVILA trudnocu. i bilo bi blesavo da virujen onda u te gluposti.
    međutim, ipak je uspila ubaciti mi bubicu u glavu, i nisam mogla jucer zaspati od straha. cilo vrime mislin na to. tek sam bila neki dan na pregledu, sve je bilo super, al sad jedva cekam za 3tjedna novi pregled.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme, ajme ludorije

ti reci na lijep način ako nema nešto pametno za reći, neka bude tiho iliti neka šuti

reci da trudnice preferiraju vesele priče ako ih već mora biti

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

ajme mila
    reci ti svekrivi da ne trabunja gluposti, kolko sam puta prešla preko kabla, pa je na svakom uzv sve okej...

kreni jest špek i pancetu pa će ti reći da će ti se dijete rodit s slojem masti, ko što je meni moja baba rekla dok sam si špeka prvi put u trudnoći narezala...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A ti lijepo jednostavo ne prelazi preko kabela dok je ona blizu, pa te neće uznemiravati raznim pričama. A da li će vrpca biti omotana ili ne, sigurno ne ovisi o kabelu za laptop, ili bilo kojem kabelu ili špagu.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma.. vec je dosta toga ona izvalila. pa me strašila za dojenje, jer ona nije mog muža mogla dojit.sve neke gluparije.a mene kao nije briga za to,al onda me opet uvati panika.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

draga moja zadarmamica...po ostalim postovima koje pišeš na ovom forumu mi izgledaš kao razumna i pametna žena...nemoj sad da ispadne da sam u krivu kad nasjedaš na ovakve (oprosti, ali) gluposti...

btw, ja niti u jednoj trudnoći nisam prešla preko kabla pa mi je oboje dječice imalo pupčanu vrpcu namotanu oko vrata...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zaboravih napomenuti...niti žgaravica nema veze s kosicom djeteta...ja ju nisam imala niti jednom, a malac se rodio čupav!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma znam, sve ok. samo sam pukla danas. hormoni mi divljaju, pa sam nervozna, depresivna i onda mi ona uletava sa takvim stvarima. a to za žgaravicu mislin da su gluposti ko i sve ovo do sada

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    ma znam, sve ok. samo sam pukla danas. hormoni mi divljaju, pa sam nervozna, depresivna i onda mi ona uletava sa takvim stvarima. a to za žgaravicu mislin da su gluposti ko i sve ovo do sada
    već te pila za dojenje??? kakve veze ima ona s tobom? ako si nečije gene naslijedila onda su to tvojih roditelja a ne njezini, to kaj ona nije mogla dojit to je njezina stvar.. ajme oprosti al ja tu ženu ne volim...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    ajme oprosti al ja tu ženu ne volim...
    hahahhhahhahahahhahahh

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    draga moja zadarmamica...po ostalim postovima koje pišeš na ovom forumu mi izgledaš kao razumna i pametna žena...nemoj sad da ispadne da sam u krivu kad nasjedaš na ovakve (oprosti, ali) gluposti...

btw, ja niti u jednoj trudnoći nisam prešla preko kabla pa mi je oboje dječice imalo pupčanu vrpcu namotanu oko vrata...
    e a ja imam jedno sad pitanje za tebe, da li su ti rekli što uopće uzrokuju omotanje pupčane vrpce oko vrata? jel to bebač sam sebi omota dok se premješta ili šta?
    to mi nikad nije bilo jasno...

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

totalna glupost..uf što ne volim babske priče...za ovu prvi put čujem.... istu situaciju imam, idem preko kabela svaki dan, moram mirovati, laptop mi pravi društvo, a ako moram po čašu vode u kuhinju moram preko žice i ne zamaram se s time.......

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Preko četvrtine beba se rodi s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata. To nije nista neobicno niti je samo po sebi alarmantno.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    draga moja, kad ona ude u prostoriju u kojoj si ti, u dok je kabel na podu, aj ga ti malko podigni dok ona prelazi preko njega, pa nek se malo spotakne (ajme je sam zlocesta )
    mislim da te sad gnjavi nepotebno s glupostima i puno glavu s nekim svojim "biserima" a to ti sad najmanje triba.
    sta se tice zgaravice, ja je nikad nisam imala niti osjetila ama bas nikakvu kiselinu, a moj Ivan se rodio s kosom za napravit riblju kost!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    draga moja, kad ona ude u prostoriju u kojoj si ti, u dok je kabel na podu, aj ga ti malko podigni dok ona prelazi preko njega, pa nek se malo spotakne (ajme je sam zlocesta )

e to su riječi...!!! podupirem

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ma krivo je čula. bebi se omota pupčana oko vrata ako mama u trudnoći nosi lančić

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    ma krivo je čula. bebi se omota pupčana oko vrata ako mama u trudnoći nosi lančić
    a ne narukvicu oko noge?

zadarmamica, oprosti ali ja se i dalje ne mogu oduprijeti toj ženi... najbbolje, jedno uho unutra drugo van............

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    e a ja imam jedno sad pitanje za tebe, da li su ti rekli što uopće uzrokuju omotanje pupčane vrpce oko vrata? jel to bebač sam sebi omota dok se premješta ili šta?
    to mi nikad nije bilo jasno...
    nikad nisam pitala doktore zašto se ti digađa. Jedino logično objašnjenje mi je da dok su bebe male i imaju puno mjesta, vrte se stalno pa se nekako i ta pupčana vrpca omota...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A jel se po njoj pupcana omota samo od kabla od laptopa ili moze i punjac za mobitel?
    Nekako mislim da omatanje pupcane postoji otkad je svijeta i vijeka a kablovi bas i ne
    Jesi li znala i da dijete ne smijes posjesti na zeleni stolac jer ce ti zbog toga uvijek biti gladno? A ne smijes ga ni pred ogledalo stavit jer ce dobit slom zivaca!
    Pusti ti nju nek prica, ja bi joj se i nasmijala u lice. Ne namjerno nego mislim da nebi mogla izdrzat

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zadarmamica, aj' se ti potrudi eliminirati tu ženu što je moguće više iz misli (i iz vidokruga). Zašto?

Zašto što su ti sadašnji hormoni mila majka u odnosu na one plačljive i nesigurne i svakakve u postporođajno doba,
    a trebat ćeš se smiriti i smirena dojiti i sve oko bebe obavljati.

Takve priče, koliko god bile glupe, a glupe su ubitačno,
    unose nepotreban nemir neiskusnoj trudnici,
    a osobito ženi koja je tek rodila i nekako probaj sad zamolit gđu (ili da je netko drugi zamoli unaprijed) da te se liši takvih stvari nakon što rodiš.

Meni je smiješna, vidim i većini ljudi tu, naravno,
    jer su smiješne te prazovjerne budalaštine, ali vidim da tebe uznemiruju pa probaj to malo skresati unaprijed jer će doći dojenje, a tu ti suvišan stres ne treba.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 02.03.2011. at 15:56 Razlog: tipf

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    zadarmamica, aj' se ti potrudi eliminirati tu ženu što je moguće više iz misli (i iz vidokruga). Zašto?
    Nena-jabuka, u potpunosti se slažem s tobom u vezi eliminacije, tako sam ja izbjegavam svoju babu po kući, baš zbog tih gluparija, napisala sam gore priču u vezi špeka.. i danas je dama zvala mamu na posao da ju pita jesam li ja možda u bolnici.. a ja lijepo ležim sa svojim laptopom na katu...

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zadarmamica- znam da te sad pucaj uhormoni - mogu si to zamisliti, al probaj ne bit depresivna...ajme..zbog čega? zbog svekrve i njenih priča? žena ima problem..i sad ti prodaje priče....problem (koji god da je i zbog čega god da je) si je ona lijepo "ublažila" na način da tebe straši..tako je valjda nju manje strah....nečega neznamčega.....ima previše vremena vjerojatno zamarati se sa takvim konstrukcijama.
    Spomenula si blagoslov u crkvi - znači vjeruješ u nešto...vjeruj onda dalje čvrsto (a ne mlako) i pouzdaj se u tu vjeru. Nek ti vjera bude oslonac.

I da - netko ti je savjetovao da svekrvu malo "udaljiš" već sada, jer ako je sklona tako "pilit" za kabel, budi sigurna da će "pilat" nakon poroda - oko dojenja, hrane, odgoja, plače, ne plače, nije kakao, je kakako ovo-ono, ubiće te u pojam ili ćeš ti ubit nju (šalamala) ima da lete lonci i tanjuri...

ajd opusti se i uživaj! a ona nek nađe neku zanimaciju drugu, nek hekla goblene....brate mili

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vjeruj da će sve bit ok. i gotovo.
    A da ćeš ćut još neke loše priče vezane za trudnoće i porod - moguće da hoćeš.... ono što ne možeš izbjeć, ne možeš i gotovo. Ali onda se okruži pozitivom...slušaj veselije priče...odi ovdje na stranicma potraži - imaš i priče sa poroda koje su lijepe i inspirativne i drži se takvih iskustava..

A da trudnice često strahuju oko raznih detalja, je - potvrđujem i to se dešava...i meni se motalo štošta po glavi,ali eto ...prođe..nemoj se vezat za negativu..nemoj tu riječ niti izgovorit.

Pupčana vrpca i preskakanje kabela...svašta!
    popis na koksy

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Canaj, gdje si bila dosad u životu mom................. ja sam totalni plašljivac i negativac... i paničar

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

lipo ti njoj reci da si stavila kiselu jabuku na frižider i bacila sol priko desnog ramena i da je dokazano da to poništava "kletvu preskakanja kabela".
    inače potpisujem nenu-jabuku.
    i kad rodiš potrudi se da ti ona i bilo ko sa takvim glupim idejama bude šta manje u tvojoj blizini jer će te izludit sa svojim glupostima. imala sam i ja takve pa sam postala jaaako bezobrazna prema njima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    lipo ti njoj reci da si stavila kiselu jabuku na frižider i bacila sol priko desnog ramena i da je dokazano da to poništava "kletvu preskakanja kabela".
    inače potpisujem nenu-jabuku.
    i kad rodiš potrudi se da ti ona i bilo ko sa takvim glupim idejama bude šta manje u tvojoj blizini jer će te izludit sa svojim glupostima. imala sam i ja takve pa sam postala jaaako bezobrazna prema njima
    ovo sa soli mi je zakon.. za odvalit!!!

uff ja imam sricu sta moja ne zivi s menom... al da se nju pita brzo bi ona "doletila" al kako se mene pita ( fala Bogu), nema joj kad ona hoce .
    inace, bila je u samom startu krenila sa svojim "savjetima" al je jako brzo prestala, i dala izjavu mm tj, njenom sinu, da kod mene hormoni jos divljaju... hiihihihiih nek oni divljaju....

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

a i meni je za odvalit ono sa žgaravicom i kosicom, majke mi. mislim stvarno... al problem je u tome kad tek rodiš i prva ti je beba onda te stvarno tresu hormoni i nesigurnost pa više ni sama ne znaš jesi li luda ili šta, i počneš mislit o svakakvim ludostima i zadnje šta ti triba su glupe bapske priče i loši savjeti tipa: "ja sam odgojila dvoje dice pa šta im fali" i "tako su prije žene radile".

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Samo da dodam još jedan primjer koliko te babe znaju biti netaktične (eufemizam za sumanutu potrebu zastrašivanja trudnica):

Bila sam trudne već s trećim djetetom i kupala se u toplicama u Zagorju
    kad mi je jedna sasvim nepoznata starija gospođa (čitaj:baba) prišla s pričom da - "kaj se ja tu kupam, to škodi detetu bla, bla...!"

Prvo sam pomislila da je neupućena pa sam počela objašnjavati da je trudnoća uredna, da mi lagano plivanje, tj. brčkanje, koristi (u radni dan, gužva nikakva), no
    ne da se ona smesti - nabrojala ta meni tko je sve "s trećim i četvrtim detetom hmrl (po zagorski - umro) u njenom i u susjednim selima i čija su deca ostala siročad" (a moja djeca kraj mene u čudu slušaju).

Videći da je baš naumila da me satre makla sam se što sam dalje mogla...
    Ne kuže te babe ništa,
    one misle da te, kao, nešto dobronamjerno upozoravaju,
    zapravo pojma ni o čemu nemaju, al' valjda misle da im godine daju pravo za lupetanje.
    ...samo si vi držite foruma...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo sa soli mi je zakon.. za odvalit!!!

uff ja imam sricu sta moja ne zivi s menom... al da se nju pita brzo bi ona "doletila" al kako se mene pita ( fala Bogu), nema joj kad ona hoce .
    inace, bila je u samom startu krenila sa svojim "savjetima" al je jako brzo prestala, i dala izjavu mm tj, njenom sinu, da kod mene hormoni jos divljaju... hiihihihiih nek oni divljaju....
    ja ju nit nemam, pošto u mom slučaju ne postoji mm.....
    al da mi je blizu, ajme majko izludila bi.... vidim kako mi je materi već 31 godinu sa svojom, i kad se napokon makla, evo nje za njom nakon 5 godina, kao niko se ne brine za nju, i sad je ko u hotelu s 5 zvjezdica a stalno nešto prigovara i kuka, ma fuuuuj, i da sam ostala sa exom nikad ne bi živjela kod njega koliko god da mi teško bilo...

sad mene maltretira, uvijek spremna nešto reći, zato ju i izbjegavam po kući... grozna sam unuka, al za baku koja je rekla da ako je žensko dijete se to kopile ne nosi doma, nisam ni ja toliko loša koliko je ona...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da, slazem se, poslje poroda je stvarno najgore doba, budes potpuno nesigurna, nemas pojma kaj radis a babe te sastrane pune savjetima. Kao i na forumu tako i u zivotu moras nauciti filtrirati te savjete. Ako si npr. odlucila dojiti slusaj savjete samo onih koje su u tome uspjele, ili nisu ali ti mogu dati razlog zasto nisu pa da ti ne ponovis istu gresku. Jer i tu na forumu bude stvarno svakakvih ekstrema i mozes se dobrano uplasiti, zato ti kazem, filtriraj. Koristi se iskljucivo intuicijom i razumom, bilo u trudnoci ili kasnije. To je nesto sto naucis s vremenom.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Videći da je baš naumila da me satre makla sam se što sam dalje mogla...
    Ne kuže te babe ništa,
    one misle da te, kao, nešto dobronamjerno upozoravaju,
    zapravo pojma ni o čemu nemaju, al' valjda misle da im godine daju pravo za lupetanje.
    ...samo si vi držite foruma...

Ne kuže zato što misle da je još uvijek 1900ta godina... jao ja o svojoj ne želim pričat, otići ću totalno OT, jer moja je baba grozna prema meni od prvog dana kad sam se rodila (čitaj prijašnji post, ja sam "kopile")...

Držati se foruma ali sa filtriranjem kao što si mi ti već jednom napomenula, a i kao što je koksy dolje napisala...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Da, slazem se, poslje poroda je stvarno najgore doba, budes potpuno nesigurna, nemas pojma kaj radis a babe te sastrane pune savjetima. Kao i na forumu tako i u zivotu moras nauciti filtrirati te savjete. Ako si npr. odlucila dojiti slusaj savjete samo onih koje su u tome uspjele, ili nisu ali ti mogu dati razlog zasto nisu pa da ti ne ponovis istu gresku. Jer i tu na forumu bude stvarno svakakvih ekstrema i mozes se dobrano uplasiti, zato ti kazem, filtriraj. Koristi se iskljucivo intuicijom i razumom, bilo u trudnoci ili kasnije. To je nesto sto naucis s vremenom.
    ma dođe to nekako samo od sebe, ne kaže se za ludu majčinski instikt

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

samo da pojasnim kod mene nije riječ o svekrvi, ona je genijalna

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

e kud nisam ranije znala za ovo, svaki bi dan prelazila preko novaca. možda bi mi se dijete rodilo s par tisuća eura

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    e kud nisam ranije znala za ovo, svaki bi dan prelazila preko novaca. možda bi mi se dijete rodilo s par tisuća eura

A ja se pitam otkud mojoj mami lap top pre 35 godina?

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Hajdi prvotno napisa Vidi poruku

A ja se pitam otkud mojoj mami lap top pre 35 godina?
    u ja se to ne pitam, moji su imali Comodore 64, eno ga dan danas prašinu skuplja, a kablova ko u priči....

Stranica 5 od 8 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •