Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 366

Tema: najsmješnije ZABLUDE o trudnoći :)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni su isto svi bili uvjereni da je musko jer se ja nisam poruznila,ha ha...
    I jer sam dobila samo stomak,nista u licu ili drugdje.....(zasad barem)

Srecom nitko mi dosad nije isao dirat stomak,ja bi refleksno ustuknula,to mi je grooozno,nemogu vjerovat da to rade neki!

Jedino sto mi je mama rekla a sto mi se JAAAKO svidjelo je prica da trudnici nesmjes nista odbit nego joj udovoljavat prohtjevima (posebno za prehranu isl) jer ces dobit jecmenac....ha ha.....
    Sreca njihova nemam neke extra prohtjeve,nije im problem ugadjat mi!

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

joj, diranje trbuha... mene je kod importannea neka potpuno nepoznata očito psihotično razniježena žena uhvatila za trbuh. da mi je tad bila ova pamet sigurno bih ju zauzvrat uhvatila za cicu. dođe na isto, kaj ne?

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Naravno, radi se o Rodinu ugrizu, a ne o želji za lubenicom...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    A govorenje bebi kako je ružna da je ne bi urekli???
    Ili stavljanje novčanica direkt pod bebinu glavu kada dolaze u posjete???
    hahahahahha ISTINA. to rade kod nas u dalmaciji.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    Ili stavljanje novčanica direkt pod bebinu glavu kada dolaze u posjete???
    Da, na to sam se zgrozila kad su mi počeli malenoj stavljati novce pod glavu!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam dalmatinka pa za jaja i novčanice nikad čula nisam

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam dalmatinka pa za jaja i novčanice nikad čula nisam
    ni ja

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

najčešće što čujem je oko proljepšavanja ili poružnjivanja...

prošlu trudnoću su mi svi govorili, ajme baš si se poružnila(ali doslovno) sigurno je cura.. r
    rodila sam sina

ovu trudnoću mi govore kako sam se proljepšala, da je opet dečko

a nosim curicu...

makar sad kad nosim curicu, baš se osjećam nekako lijepo, ljepše nego u prvoj trudnoći, više imam potrebu za sređivanjem itd...
    ali to ima više veze jer ovaj put više uživam nego u prvoj...jer brže mi prolazi

a kad se beba rodi, ako ju ideš pogledati moraš prvo pogledati u nokte... zašto, ne znam?!
    Posljednje uređivanje od Leni : 18.03.2011. at 09:56

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

svasta ces ovdje procitat majko mila, za neke sam znala tipa ne smijes oprat kosu 40 dana poslije poroda,ne bebu u mrak ako nije krstena, ne susit robicu po mraku itd, sto mi je ajmeeeeeeeee
    a da se ne smije beba nosit vanka dok ne prođe 40 dana , to mi je , pa kako ljeti onda?
    moja jetrva rodila prije dva mjeseca, proslo 6dana , vanka lijepo, toplo vrijeme bilo , ma divota, ja je pitam jeste setali danas ,u cudu me je gledala kao pa beba ima 6 dana , di cu je vanka bla bla bla....a sverkva da ne govorim sta mi se na to nagovorila , di ce bebica prije 40 dana vanka
    ispade ja glupa kod njih, nemam dijete pa pricam gluposti, a one obe imaju po troje
    ne pada mi napamet drzat bebu (jednog dana kad rodim) 40 dana u kuci,sta joj se to moze dogodit vanka?
    dr. lijepo kazu ako je beba teza od 3,500kg moze odmah vanka ako se majka osjeca dobro, tocka.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

meni je sveki nedavno rekla da obratim paznju kad rodim koju cu cicu prvu dati, jer ako dam lijevu da ce beba biti lijevak i eto nek se ja sjetim nje, pa nek dam desnu...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je sveki nedavno rekla da obratim paznju kad rodim koju cu cicu prvu dati, jer ako dam lijevu da ce beba biti lijevak i eto nek se ja sjetim nje, pa nek dam desnu...
    Sigurno ce sveki biti prva osoba na koju ces misliti kad rodis i dobijes dijete na sisu
    To su i meni rekli, ja prvo dala lijevu al mali je desnjak, ipak, mora da nesto ne valja s njim
    Posljednje uređivanje od koksy : 18.03.2011. at 21:07

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad bar nemas sumnje koga ce kriviti ako bude ljevak a tko ce biti zasluzan ako bude desnjak...

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni su rekli ako te ritne prvi (kad prvi put osjetiš) put desno-žensko je , a ako lijevo-muško je.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj OCUDITE prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su rekli ako te ritne prvi (kad prvi put osjetiš) put desno-žensko je , a ako lijevo-muško je.
    lol dašta. znači ova beba desno mi je curica, a ova lijevo dečko. potpisujem!
    evo malo na tu temu:

http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/t...rja/20/7014/1/

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja neki dan dobila "prognozu" da nosim curu na temelju moje dolje usne koja je malo veca od gornje. Uzalud sam objasnjavala da su moje usne takve cijeli zivot a bile su takve i dok sam nosila sina. Ali neeee....ona vidi da je curica po tome i gotovo...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sad sam se sjetila...name neke veze s praznovjerjem, ali...
    Bila sam trudna s Ivom, u čekaonici na SD. Kad izlazi neka trudnica s UZV-a i sva ushićena i vesela dolazi do muža i govori mu "Doktor kaže da je 50% da će biti dečko"

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr. lijepo kazu ako je beba teza od 3,500kg moze odmah vanka ako se majka osjeca dobro, tocka.
    otkud ta kilaža? ovo prvi put čujem
    može odmah van i ako ima manje kila, zašto bi 3,5 bila neka magična granica?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a lutonjice, valjda je dijete tada idealnih gabarita, onako, šesno, okruglasto

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam trudna s Ivom, u čekaonici na SD. Kad izlazi neka trudnica s UZV-a i sva ushićena i vesela dolazi do muža i govori mu "Doktor kaže da je 50% da će biti dečko"
    Ma daaaaj! Predobro ju je skurio!!!!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj OCUDITE prvotno napisa Vidi poruku
    mene i prvi put i svaki dan udara u desnu starnu i nosim SINA hahah

buci-buci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Meni je moja susjeda rekla da nosim curicu jer je zbroj broja slova u imenu i prezimenu mene i MM paran.
    Baka mi je rekla da nosim dečka jer sam jer sam široka u donjem dijelu leđa. Ja ću poludit, najgore mi je to što će ispasti da je jedna od njih u pravu. Uf

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja neki dan dobila "prognozu" da nosim curu na temelju moje dolje usne koja je malo veca od gornje. Uzalud sam objasnjavala da su moje usne takve cijeli zivot a bile su takve i dok sam nosila sina. Ali neeee....ona vidi da je curica po tome i gotovo...
    Nemojte se molim vas zezati sa ovim znakom da nosite curicu
    Jer se kod mene donja usna zadnjih dva mjeseca sa kčerkom tako napumpala, da je to već bilo svima smješno. Istu stvar sam primjetila kod svoje kume, dok je nosila curicu. Ovo nisam primjetila dok sam nosila sina.
    No napumpane usne su se vratile na staro nakon nekog vremena (hvala Bogu, morala bih kod plastičara da napravi simetriju )

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    khm,na koje ti to dolje usne mislis????))) neznam tko ti je to prognoziro,netko koga intimno poznas,hi ih....
    a sad ozbiljno,onda su meni sve cure zagarantirane jer ja bas imam fuuul puniju i izbaceniju donju usnu a gornja jadna tanka....samo cini mi se da tako ima 70% zena....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Koji lapsus! Je li mogao gori?!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

...evo još jedna, ali sad nakon poroda..
    pričam ja svojoj bebici ujutro kako idemo sutra u izlazak kod jedne tete, i da mora biti dobar ko što je i sada, i kaže moja baba (njegova prababa) "treba mu se krunica zakačiti na jastuk da ga coprnjice ne bi urekle i ukrale", ja onako blesavo zujim i odbrusim da su to bapske priče i kažem joj da sam kosu oprala u rodilištu, ova popizdila na mene kako kršim babinje blablabla...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    ...evo još jedna, ali sad nakon poroda..
    pričam ja svojoj bebici ujutro kako idemo sutra u izlazak kod jedne tete, i da mora biti dobar ko što je i sada, i kaže moja baba (njegova prababa) "treba mu se krunica zakačiti na jastuk da ga coprnjice ne bi urekle i ukrale", ja onako blesavo zujim i odbrusim da su to bapske priče i kažem joj da sam kosu oprala u rodilištu, ova popizdila na mene kako kršim babinje blablabla...
    hahahaha dobro si živa ostala

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

moram početi pisati knjigu s njezinim komentarima...jer čega se sve naslušam u 20 minuta što provedem s njom..

a joj trebale ste vidjeti jučer ujutro... dolazi moj stari u utorak navečer iz vinograda sa ljubičastom kantom sa poklopcem (to je kupio za Noića, da vodicu za kupanje tamo stavljamo jer ga kupamo u sobi u kadici), i baba njega u srijedu ujutro napadne jel to njezina kanta, da ona treba takvu kantu, jer nekad dok joj je loše preko noći, ona pipi u kantu..kako se nitko ne brine za nju, da svi samo na tog malog obraćamo pažnju... e a imamo 50 kanti u šupi koje se mogu iskoristiti, al baba je htjela baš ovu...i da starom novce i ode stari i vrati se bez kante jer je u gradu skuplja nego u graminei, i onda je još duplo poludila na njega... i ode stari opet u vinograd i kupi joj kantu, i zalijepio joj je velku mašnu i donio kantu navečer..
    posebna kanta zamislite....

mislim da će veći problem bit baba neg mačka...

a ne kažem kako ja moram kakti kupati bebu ujutro da se to tako radi... (naravno radilo se na selu, kada su žene išle u polje, okupale ih ujutro nahranile, i dijete je bilo mirno dok god na crkvi nije odzvonilo podne), ja isto tako samo odbrus i doviđenja...

prvi dan kad smo došli iz bolnice, bila je počela nešto srati, beba ne smije ovo, ne smije ono, a moj stari na to: "to dijete ima svoju majku, i ona najbolje zna što smije, a što ne smije, ako već sad krenete zanovijetati, majke mi neću više kući dolaziti"... stari muško u kući sa babom od 85, ženom od 50 i kćeri od 26
    mislim da ću otvorit novi topic... moja baba i ja

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

a babe ti tako kad ostare postanu ko bebe, vrate se u djetinjstvo. ona ti je sad stvarno ljubomorna, znam još par takvih slučajeva. izbjegavaj je i ignoriraj

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hahahahah baba je zakon.to je normalno kod njih da su ljubomorne. triba sva pažnja njima,a sad je došao noa i pokvario joj planove hahahah

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni svekriva rekla da niti slucajno nesmiju platnene pelene ostat duze od 4 sata po podne na štriku jer bu beba imala grceve ha ha ja se smijala ko luda. To je rekla jer meni zna i prek noci ves ostat na štriku pa je to valjda stahovito nervira

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni svekriva rekla da niti slucajno nesmiju platnene pelene ostat duze od 4 sata po podne na štriku jer bu beba imala grceve ha ha ja se smijala ko luda. To je rekla jer meni zna i prek noci ves ostat na štriku pa je to valjda stahovito nervira
    a pogotovo dječja robica ako ostane preko noći, odnijet će ih vrag

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

a jadana ti Andynoa sa svom babom još ćeš se naslušati svašta.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    a jadana ti Andynoa sa svom babom još ćeš se naslušati svašta.
    ovo je tek početak..

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

ovo je tek početak..
    a već ćeš se naviknut na nju pa nećeš mariti za to što priča.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

andynoa, pošto već imaš tvornicu bisera u neposrednoj blizini, uopće ne bi bilo loše da sve te provale dokumentiraš u neki *.doc. i onda kad jednog dana ti budeš baka, pokažeš to noinoj odabranici da vidi kako si divna svekrva u biti

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    andynoa, pošto već imaš tvornicu bisera u neposrednoj blizini, uopće ne bi bilo loše da sve te provale dokumentiraš u neki *.doc. i onda kad jednog dana ti budeš baka, pokažeš to noinoj odabranici da vidi kako si divna svekrva u biti
    nema problema... i ja sam biser sama po sebi, pa nije ni čudno..

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ana.m prvotno napisa
    Ma daaaaj! Predobro ju je skurio!!!!
    Ajde dobro da ima i takvih, to bi i ja povjerovala da mi je rekla ženska sada na UVZ u utorak ( bilo oko 6 tjedana ) jer znam da su to šanse. Ne znam kako ljudi mogu biti tako glupi u nekim stvarima.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Draga zadarmamica ne slušaj nikoga...bez obzira što vjerujem da ti žele dobro.Ja jako volim nakit...i imam oko vrata rog od neke posebne vrste murano stakla(kupila mi seka u Italiji) Ostanem trudna 2009 i na samom početku trudnoće svako druga žena ...sa komentarom da to skinem,da ih to podsjeća na kolac i bla bla....i ja to skinem....i moja trudnoća završi tragično...beba umre 10 dana pred porod.Sada sam trudna 3 mj. i nosim taj lančić....Slušaj sebe...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajme baš mi je žao. sad ce biti sve ok.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj anteaa prvotno napisa Vidi poruku
    Draga zadarmamica ne slušaj nikoga...bez obzira što vjerujem da ti žele dobro.Ja jako volim nakit...i imam oko vrata rog od neke posebne vrste murano stakla(kupila mi seka u Italiji) Ostanem trudna 2009 i na samom početku trudnoće svako druga žena ...sa komentarom da to skinem,da ih to podsjeća na kolac i bla bla....i ja to skinem....i moja trudnoća završi tragično...beba umre 10 dana pred porod.Sada sam trudna 3 mj. i nosim taj lančić....Slušaj sebe...
    draga anteaa, strašno mi je žao
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ova trudnoća bude školska i da sve prođe u najboljem redu i da za 7 mjeseci svoje zlato..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zašto duplate teme? pa postoji pretražnik gore na vrhu, zar ne? tema IDENTIČNA ovoj je već tjednima aktualna:

http://forum.roda.hr/threads/15211-n...dno%C4%87i-%29

http://forum.roda.hr/threads/9197-PO...lim-procitajte!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bilo bi lijepo da nastavite na staroj temi, ako nemate ništa protiv.
    nisam moderator, niti ga glumim, jednostavno mi u zadnje vrijeme upada u oči kako ljudi non stop otvaraju nove teme pored istih postojećih. ko da na svakom pdf-u ne postoji barem 15 stranica, koje bi se mogle prolistati, ili se poslužiti pretražnikom na vrhu stranice

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nek onda ovu izbrišu i riješeno.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

moja sveki je svoju kćer natjerala da si bradavice namaže s kapima za oči kako bi joj se smekšale bradavice, a beba počela sisati...., i to nakon što nije pomogao pokus sa masti... namažeš sise s masti tako da mali prihvati sisu i kako bi ga počela dojiti.

mali nikad nije sisao nego je od rođenja na bebi milu

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pinky, slažem se. Spojila sam te dvije teme.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj anteaa prvotno napisa Vidi poruku
    Jako mi je zao sto ti se to dogodilo ali nikako ne smijes kriviti sebe tj. skidanje lancic za to. Sta da ga nisi skinula i dogodilo se isto? Opet bi se grizla sto ga nisi skinula. Ako tebe tjesi da ga u ovoj trudnoci nosis-nosi ga, ali vjeruj mi da ti to nema nikakve veze.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    otkud ta kilaža? ovo prvi put čujem
    može odmah van i ako ima manje kila, zašto bi 3,5 bila neka magična granica?
    moj se rodio sa 4,2 ali se ipak nismo odsetali doma (u nl puste van iz bolnice ako bas i radjas u bolnici nakon 2 sata)

setao je samnom pese kad je imao 10 dana i rodjen je u 2. mjesecu i nije bas bilo toplo

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mislim da ću otvorit novi topic... moja baba i ja

možda će tvoj tata otvorit koju temu, kraj svih vas..... sigurno je oduševljen što sad ima pojačanje.

Inače mrzim te vračke, mama me isto davila s onim koju cicu ću mu prije dati, i namjerno sam mu dala lijevu! Tetka me nagovarala neka ja njemu ipak obučem nešto naopako, makar bodi, to se ne vidi
    Sestra je sve te gluposti uvažila, čak nisu navečer prolijevali vodu od kupanja već tek ujutro.
    Kad netko uđe u kuću mora makar na sekundu sjesti, i tako skrenula meni susjeda ono doslovno na tren a mama navalila daj sjedni pa sjedni i ne odustaje ona, susjeda bi već otišla al mama po svom. Ja luda, velim pusti ženu al ne da se ova, na kraju žena sirota sjela, mi ispali frikovi, ja se naživcirala, ma strašno

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Neki dan ja kod svojih sa curama kada dolazi susjeda i peta me kako je dečec. Naravno ja sva zbunjena pogledam nečaka koji se igra sa mojim curama. Ma ne ovaj kojeg nosiš, vidim ja po tvom nosu da je dečko, takav nos je i moja V. imala kada je bila trudna sa D. Samo sam se blentavo osmijehnula i nastavila dalje o drugim temama. Pa mislim, još mi se trbuh ne vidi pa ne mogu s onim na špic i sličnim forama me gnjaviti pa su mi nos našle. Gdje toga još ima.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •