Kupili bi klincima stolić i dvije malene stolice.Htjela bih da budu drvene(nešto kao kako izgledaju one u vrtićima)
Samo ne znam gdje da to kupim :?
Ako je netko negdje vidio ili zna gdje bih ih mogla dati izraditi nek mi please javi![]()
Kupili bi klincima stolić i dvije malene stolice.Htjela bih da budu drvene(nešto kao kako izgledaju one u vrtićima)
Samo ne znam gdje da to kupim :?
Ako je netko negdje vidio ili zna gdje bih ih mogla dati izraditi nek mi please javi![]()
Vidjela neki dan u kiki!
kupila sam prije par mjeseci u mercatoneu prekrasne. iscrtane dječjim motivima pastelnih boja. bilo ih je u zelenoj, rozoj i plavoj nijansi
Ima jako lijepih u Baby Media Shopu u King Crossu. No, kada smo mi kupovali, nisu imali, samo izlozbene primjerke, koje nisu htjeli prodati. Moglo se rezervirati i cekati da stigne. Onda smo mi kupili u Chiccu plasticni stol, fotelju i stolicu. I nekako mi je bolje od drvenih, mekse je ako se udari.
Te iz Baby Media Shopa i meni se jako sviđaju, ali sam čula da se brzo rasklimaju, a i nisu baš jeftine...
Ne sjecam se koliko su kostale, ali da, nisu bile jeftine. A prodavacice i njihova (ne)usluznost - posebna prica.Originally Posted by Leina mama
Mi ih imamo već tri godine i nisu se rasklimali.
Da su skupi - jesu.
ali su prekrasni.
Čak nam i gosti sjede na njima 8)
Možeš pogledati i na www.itc.hr, pa pod proizvode, niže u dječjem programu. Je da nije baš veliki izbor i više onaj neki retro dizajn, ali meni se recimo sviđa baš onaj Japan - stol sa stoličicom. Imaju uz tvornicu veliki skladišni dućan u Vž, a ako ti se svidi i to ti nije usput, pitaj ih gdje se još može kupiti.
I da, super im je ona stolica za ljuljanje, o njoj još razmišljam...inače je oko 1,200kn u tom dućanu, vidjela oko Božića...malo OT.![]()
Ja sam kupila u Casa-i prije neka 4 mjeseca, onoj u Domi iza Bauhausa na Zitnjaku. Zutu i zelenu stolicu i stolic u istim bojama.
ITC, Varaždin radi proizvodi dječji namještaj.
Ako ti se štogod sviđa, nazovi, pitaj cijenu, možda bi ti MM mogao prebaciti kad ide u Zagreb.
8)
'doma' salon namjestaja - casa !!!
Mi kupili lijepi drveni stol i stolicu, drveni stol (vise boja) + stolica u zelenoj boji (ima i crvena) !!!
Na stolu je nacrtana zirafa - preslatko !!!
stol = 200kn
stolica = 100kn
Ali jako kvalitetna izvedba i vrlo stabilno !!!
podižem![]()
zna li netko gdje u splitu ima kupiti malih stolova i stolica, osim u baby medije?
ja sam slučajno u nekom časopisu snimila super stolčeke kojima je sjedište ujedno i malo speremište. ful su jednostavni, pa bum ih probala napraviti. javim rezultate. 8)
Pogledajte na placu, kod onih što rade sanjke, metle, kuhače. Znala sam viđati i stoloiće i stoličice kod njih...
Zašto ne mogu otvoriti ovu stranicu?Originally Posted by TinnaZ
Tinnin post je iz 2007. godineOriginally Posted by lucij@
stranica više ne funkcionira
Podižem. Mi tražimo stolić koji bi imao i nekakve ladice ili "spremišta" za bojice i slično, a da se stranica može dići pa da služi kao školska ploča, i još da je magnetna da možemo na nju lijepiti magnetiće![]()
I neke male police za knjige, pa ako netko nešto zna.. bilo bi super