Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: problem s AS creatis...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno problem s AS creatis...

dakle, mi kupismo prije dva dana novu novcatu bebe confort creatis 0-13 boja oxygen cream i pazite sad ovo...ja je jucer pokusavam namontirati kad ono premali mi remeni u autu i ne mogu obuhvatiti ono njezino veliko jaje!!!

KOJE RAZOCARANJE !!! platili je 1000kn..sve rasprodala da je kupim...

inace imam Rover 200!!!

i sto sad???? prijedlog/savjet????plizzzz

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

to je i nama bio problem u 307-ici, na kraju smo ju ipak uspjeli montirati
    najprije smo provukli remen ispod i zakopčali pojas, a onda odozdo prema gore navlačiš onaj duži krak pojasa koji je kratak, s tim da pritisneš sjedalicu u auto-sic koliko god možeš
    i nama se činilo nemoguće, al kad uvježbaš, ide
    inače, najbolje da vas bar dvoje to radi zajedno

sretno

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

joj, da bar!!!! :D

probamo sutra...
    hvala

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I mi smo imali taj problem u nasoj laguni, dok nismo otkrili jos jednu kopcu "skrivenu" ispod sjedala. . . ne znam da li Rover ima tako nesto, pokusaj ako se moze podici sjedalo pa vidjeti. Mi smo inace do tog otkrica kopcali kako je aries napisala. . . i pojas je bio nategnut "do boli". . .

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i mi smo sada natezali i ona se moze nabiti ali je onda nakosena "do boli"..ne moze to tako!!!

:/

kvragu, tako sam ljuta...moze u susjedov auto (opel corsa), moze i u auto mojih staraca (renault) - (ali njima ne treba), a u moj ne moze...

nista, moram je prodati!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

A jel' ju mozes zamijeniti u ducanu za drugu?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja bih je isto isla zamijeniti...

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uspjela sam!!!! :D :D :D

ma izgleda da je bio problem u losem citanju uputstva za uporabu...ja mislila da je potrebno provuci pojas kroz oba bocna otvora (onaj tko ima creatis zna o cemu pricam)...a potrebno je provuci samo kroz jedan...bilo mi je logicno da se provlaci kroz oba, ali izgleda da je proizvodjac dao prostora da se ljudi sami odluce hoce li AS postaviti iza vozaca i suvozaca pa je, prema tome, izradio i dva bocna otvora za pojas (jedan s lijeve, a jedan s desne strane)...mislim ako ste ista razumjeli, nadam se da ce pomoci svim ljudima ubuduce koji ce misliti da imaju problem s bebe confort AS...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ali sve te male autosjedalice (0+) imaju dva bočna otvora i kroz oba ide pojas, barem ja tako mislim, odnosno barem na našim sjedalicama (Maxi Cosi i Century) tako ide. :?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

:D :D

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Ali sve te male autosjedalice (0+) imaju dva bočna otvora i kroz oba ide pojas, barem ja tako mislim, odnosno barem na našim sjedalicama (Maxi Cosi i Century) tako ide. :?
    Creatis ima 3 otvora - 2 bočna ( pa biraš koji ti paše s obzirom na stranu na koju montiraš ) i jedan središnji. Tako da pojas prolazi kroz 2 otvora .

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bravo! :D

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aaaa, super onda da ste riješili.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

nama je isto izpočetka bilo jako teško vezati sjedalicu. bila sam uvjerena da mi je pojas premali. ali onda sam prvo zakopčala pojas, nategnula kraći donji dio i prvo ga provukla odozdo između one donje dvije kopće, tek onda išla na središnji dio i na kraju kroz bočno provlačenje.
    dosta zeznuto al riješili.

e sad, mene interesira kako provlačite remen kroz onu središnju točku. u toj točci ima ona srebrna polugica, i to mi nikako ne ide u glavu kako provuči. nekad imam sreće pa uspije, ali u globalu mi u vožnji, nađem da je pojas spao totalno dole.

e i interesira me još, meni je Ines totalno knap u toj sjedalici. ona sada ima 6,5 mj i oko 8,5-9 kg. onaj sivi naslon unutra za glavu sam podigla najviše gore, ali knap! sumnjam da ćemo se moć vozit još kojih par mjeseci dok ne kupimo Niki booster!

kako vi stojite sa creatisom?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tea, taj naslon za glavu (jel mislis na onaj kao jastucici koji ide bebi oko glave da je drzi u ravnini s trupom?), jel se moze skinuti, po uputama? Jer se kod vecine sjedalica koje imaju te umetke oni skidaju nakon sto beba navrsi tri-cetiri mjeseca (ovisno o velicini bebe).

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Creatis ima jastuk koji ide ispod guze, a skida se nakon sto beba navrsi 3mj.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

uopće nisam spominjala jastučić, nego onaj sivi naslon, štitnik za galvu- kako god hoćete. ja sam ga podigla maximalno gore, ali ramena joj dođu još preko njega, baš je knap! remeni su joj malo ispod ramena :/

a za jastučić znam, davno smo ga digli, tj. nismo ga uopće koristili, jer je ona prvih 4-5 mj bila u košari, tako kad smo prešli na autosjedalicu, digli smo ga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •