u TL, u cijeloj Hrvatskoj postoje dvije, ali su obje oštećene :shock:
Gdje bi se još mogle pronaći, a da distributer ima neki broj telefona i da se može nazvati?
u TL, u cijeloj Hrvatskoj postoje dvije, ali su obje oštećene :shock:
Gdje bi se još mogle pronaći, a da distributer ima neki broj telefona i da se može nazvati?
Baš u Hrvatskoj?
Znam da ih ima u Sloveniji u Brežicama, idem u subotu, pa ću pogledati ako treba.
A da, možda ima i Tintilinić u Ilici.
aj pogledaj.
mogao bi imati i tintilinić.
mislim da je uvoznik romera magma pa tintilinić preuzme od njih.
u svakom slučaju, ne zaboravi pitati i za top tether jer ide posebno pa ga malo imaju malo ne![]()
Za Tintilinić ti je uvoznik Filip trade. Ne znam sjećaš li se onoh "Filipove bebe"...Adresa je Kružna neki broj, a broj telefona ne znam![]()
U katalogu za 2007., Roemer ima i novu sjedalicu - RÖMER SAFEFIX plus. 9-18kg, sa isofixom i "nogom". http://www.britax-roemer.de/home_en.php
A konacno imaju i sjedalicu 15-36kg sa isofixom - RÖMER KIDFIX.
Trebalo bi pitati u Baby-centru (slo) kad ce ih dobiti.
apri ima ovdje kod mene u auto klubu,vidjela sam na njihovim stranicama
jel ti treba kakav info?
dakle, dolazi u obzir isključivo taj duo plus isofix.
Romy, ajde, pliz, pogledaj u subotu jel ima u sloveniji.
i ti, sandra, vidi ima li kod tebe.
to je za mojega dragog bivšeg direktora (hoće sivo-crvenu).
ako ima u austriji ili sloveniji, on bi krenuo sljedeći tjedan...
evo vidi na ovoj stranici
http://www.oeamtc.at/index.php?type=...&category=0013
dakle peta slika odozgora,jedino nije u toj boji koji zeli
apri, imas ih kod prodavaca automobila. samo se prodaju pod drugim imenom, ali je to to. ja sam svoju kupila u renaulta
evo, prepisala iz kataloga
U Hrvatskoj prodaje pod sljedećim trgovačkim nazivima:Huckepack G1 ISOFIX DUO, HONDA ISOFIX, MAZDA DUO, Mercedes Benz Kindersicherheitssitz DUO, NISSAN ISOFIX, britax duo isofix, Peke G1 ISOFIX DUO, Kindersitz Skoda isofix duo, SUBARU Isofix CRS, BOBSY G1 ISOFIX DUO
Budem, pa javim... Dakle sivo-crvena!apricot prvotno napisa
ja imam tu sivo crvenu kupila je u TL-a tj. ćekali smo je 20 dana jer su je morali narućiti
apri,bila sam danas u toys-u,imaju je i oni samo ne u boji koju tvoj bd zeli(ustvai nisam pitala za boju,al bila je izlozena samo ona tamnija kao i na onom linku)
mi kupili u kiki u zg-u prije cca 2 mjeseca!!
svijetlo plavu sa crnim!
Apri, bilo je prije za kupiti u Baotiću, a možda i kod drugih distributera Renaultovih automobila. Zašto baš tamo :? , nemam pojma i koja je sprega Romera i Renaulta isto tako, ali probaj nazvati pa pitati.
a mi svijetlo plavu sa sivim, takodjer u kiki.bucka prvotno napisa
Romyyyyyy, šta je sa brežicama?
Pa, poslala sam ti PP već u subotu :? :? . Sadržaja: "Drže te sjedalice, trenutno te boje nema (ali ima mnogo drugih, tako da je izbor veliki), boja se može naručiti, kad se naruči, čeka se od 7-10 dana, cijena 312 eura, odbiješ merhver, a ako plaćaš gotovinom 5 % popusta."apricot prvotno napisa
Nisi dobila????
Romy, puno hvala.
Ako nisam odgovorila, nisam je dobila.
Valjda je iscurila...
pa onda je u Austriji ta sjedalica jeftinija u Toys-u sam vidjela cijenu 299€ i naravno jos mu se odbije porez
A ima što je sa romer Kidfix? Ima li tko iskustva s njom
To je sa isofixom?
Ovo nije bilo pitanje, nego izjava. Ima isofix