Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Danju prestali nocu jos uvek

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Danju prestali nocu jos uvek

Od 31. 12. Filip je prestao da sisa danju, jer smo se dogovorili sa Deda mrazom.
    Preko dana samo kada mu se spava drzi bradavicu.

Nocu se probudi 3, 4 puta i sisa.

Da li je ovo dobro??

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zasto ne bi bilo dobro? sve zavisi jel tebi tako odgovara ili ne
    njemu ocito pase

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Moj je dva mjeseca mlađi od tvog, inače spava cijelu noć, ali ako se nekada probudi ili pred jutro - obavezno se prišteka i posisa si jednu turu. Jedino tako odspava dalje. Ako sam slučajno već otišla na posao, MM ima ranoranioca, nema više spavanja.

Mi još nismo skroz izbacili ni dnevne. Kad postignemo postepen napredak i gotovo se odviknemo, desi se neka boleština i tada se sve opet vrati na početak.

Inače se odavno ne opterećujem jeli to dobro ili nije. Odavno sam prestala određivati granicu. Kad nam bude vrijeme - budemo i prestali!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa, moram prizanti da samja inicirala to preko dana, bili smo dosli u fazu da kad god me vidi odmah Gukiku na sunce i onda sisanje do besvesti. Bilo mi je jako tesko.

Uspeli smo bas da se dogovorimo i onda je ostyalo samo nocno. Jos mi odgovara, ali ponovo je pocela i da me boli dojka( otvoricu novi topic), pa ne znam dokle cu tako, a nisam za one varijante na silu.

U svakom slucaju hvala na savetima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nocna dojenja i dojenja pred spavanje su i inace kod velikog broja djece jako vazna. Djeca su tada ili u polusnu ili su nervozni od umora i treba im taj fizicki kontakt...Po pricama (bapskim ili ne )kod mnoge djece su upravo ti podoji najtezi za odvikavanje.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hvala Zorana, a mogu reci da ce igleda biti stvarno teski nocni podoji za odvikavanje.

Sta je tu je- ako voli nek' izvoli- dok mogu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •