Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Dojenje i gel zacelulit????

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Dojenje i gel zacelulit????

Eto ja zaljubljena posjetih danas Dm i naravno da sam se počastila gelom za celulit. I sva sretna nakon tuširanja namazah ugrožene djelove ali !!!
    Neću reći da gel smrdi ali je stvarno intezivnog mirisa - piše na njemu CERKOPIJA I ETERIČNA ULJA- upozorenja o nuspojavama ili djelovanju na dojilje naravno da nema : a i ja pametna nisam pogledala na vrijeme - čak je i mm rekao da je žestok miris . mentol ili eukaliptus ili našto takvo?
    Zna li netko što je ta cerkopija i da li se to uopće smije koristiti za vrijeme dojenja? :? :?
    Jeste li pokušavale sa nekim drugim proizvodima? :?

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Navodno se svi ti preparati ne smiju koristiti za vrijeme dojenja jer ulaze preduboko u kožu i samim time u krvotok (tak sam čula).

Ujedno mi je i jedna farmaceutkinja rekla da i zbog utjecaja hormona ništa od toga nema efekta.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

U scim ljekarnama su mi rekli da ne i isto tako u salonima

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

:D :D :D Hvala mame - srećom je to čudo toliko smrdilo pa sam se zabrinula inače da je ugodnijeg mirisa vjerovatno vas ne bih ni tražila pomoć nego se nastavila mazuckati-(sad mi je drago da nisam potrošila brdo novaca za neku opaku kremu iz ljekarne).

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam bila puna celulita jedno pola godine - u međuvremenu s bebijem sam šetala i šetala - što s kolicima, što noseći ga - i sad nemam gotovo ništa celulita. Istopila sam sve kile i došla u dogo željene -4 kg. Jednio mi koža nije čvrsta kao nekada. A sad sam počela raditi (čitaj 8 sati pred kompom), tako da se bojim da ću nešto morati poduzeti.
    Imaš jedan topic o pijenju ribljeg ulja (s okusom naranče) i utjecaju na razgradnju celulita. I ja sam ga pila (jednu bočicu), a da li je to pomoglo ili kretanje... Tko bi ga znao!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •