-
Evo javljam sta je bilo juce na pregledu. Rezultati o.k., nema nikakavih promena.
Drugo dr- ica pocela opet istu pricu u vezi produzenog dojenja. Ja joj objasnila da je to vezano za moju 'filozofiju' roditeljstva i kazem joj da sam joj pripremila matereijal sto dostavuila moja virtuelna prijateljica. I sa RODA uzela preporue americkih pedijatara.
Preporuke pedijatara je sklonila, jer 'Oni preporucuju ono sta je dobro za decu', tako rekla, a ono od istrazivanja listala i cutala. I onda pocela da objasnjava. Mastitis (upala mlecnih zlezda) moze da prouzrokuje rak. Matitis se javlja i kod muskaraca. Dr-ica imala slucaj zene od 50 godina koja je imala nekoliko mastitisa, ali koji nemaju vezu sa laktacijom, naravnno i posle toga se javio karcinom. Mastitis je trauma za dojku i moji mastitisi koje sa imala, ona kaze da ne zna da li su prouzrokavani laktacijom ili necim drugim. To je kao kada udarac u dojku moze da pruzrokuje rak.
Produzeno dojenje moze i ne mora da izazove isto traume.
Na moje pitanje ko je reprezentativan za nju od doktora rekla mi je americki onkolozi, a na moje pitanje o Svedjanima iznenadila se kako znam , jer su i oni reprezentativni medju onkolozima i postuji ih i nedavno je jedan Svedjanin drzao predavanje kod nas.
Joj nabacal asm, ali nadam se da ste me razumele.
I da, bol koju ja osecam oko pazuha ona povezuje i sa kicmom i preporucila mi da je ispitam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma