Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: dal ste odmah zavoljeli bebu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    uuuu, u trudnoci sam bila sretna ko mala beba, ali posto mi je prvi, nisam mogla zamisliti kako ce to biti kad nas odjednom bude troje, i sve obaveze koje to donosi..
    kad se rodio nisam imala nikakve osjecaje prvo vrijeme. bilo mi je cudno, naviknut se da nema nikog u trbuhu, a vani je neki mali stvor.. ne znam. prvo mi je bilo da znam da se moram brinuti za njega (ne kao obaveza, nego onako, on je moje mladunce, tak nekaj) a kasnije je dosla ljubav. mislim da sam s njegova dva tjedna pocela osjecati ljubav, da je to moj sin. a sada...
    Ja ovako.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Svoju Katu sam potiho zavoljela dok sam vidjela plusić na testu , a kad sam ju rodila tj. kad su mi ju stavili na prsa plakala sam kao u filmovima od sreće. Ne mogu opisati koji su me osjećaji preplavili - suze radosnice same su krenule od sebe. Dok mi je bila na prsima, u uho sam joj šapnula: Volim te najviše na svijetu - i to sam doista osjetila - da ju volim više od bilo koga!!!

I danas svaki put dok ju stavljam na spavanje govorim joj: "Dragi Bogo čuvaj moju Katu koju volim najviše na svijetu"

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja sam plakala! Porod je prošao brzo i super. Stavili su mi je na prsa, a suze radosnice su potekle.. Rodila bih još bezbroj puta samo zbog tog osjećaja...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Kad sam na carski rodila starijeg sina 24 sata smo bili odvojeni. Izljubila sam ga u dva navrata, i htjela sam da budemo skupa, al nisu dali. 24 sata sam ležala i gledala na sat, kako idu minute. Tako sam ga bila željna...

Drugi put sam odmah dobila curicu i to je bio raj. Predivno! Onih pol sata kad me gledala pametno i budno, njezino ličeko. Odmah smo postale prijateljice, i sve. Malo me nervirala jer se puno ljutila iz početka, ali kad bi složila onu svoju facicu - kako to može biti tako - odmah mi je bila moja malena i zlatna i sve.

Joj, kako je to lijepo! Mišeki moji mali!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •