Citiraj CountdownToMiracle prvotno napisa
Ja sam je zavoljela isto tak neopisivo jako, čim sam znala da sam trudna. No ostala sam paf kad sam je ugledala čim se rodila. Dok su mi je stavili na trbuh, onak toplu, a ona je široko gledala već onda, sa svojim ogromnim okicama. Sve u svemu - bila je to ljubav na prvi pogled.

Čak me bilo strah da moja reakcija ne bude dobra na bebu, jer nikad ne znaš kak može ko izreagirati nakon tolke mješnjave hormona. Al se nisam ni nadala tome, kak je to jaaaki osječaj ljubavi, brige i zaštite.
ovako i ja

Josip je stvarno bio željeno i planirano dijete, kad sam vidjela + na testu bila sam presretna i voljela sam ga od tog trenutka, ma i prije dok sam se samo nadala da ću jednog dana biti trudna, cijelu trudnoću sam mu pričala, mazila stomak, bila baš opuštena, vesela, sretna i uživala u svakom trenutku ali ono što se dogodilo kad se rodio i kad su mi ga dali na ruke je bilo još milion puta jače, mislim da nikad neću zaboraviti taj njegov miris, onu toplinu, ljubila sam ga i mazila, potekle su i neke suze, potpuno sam se zaljubila u njega i svakim danom se sve više zaljubljujem i još uvijek ga se ne mogu nagledati

i davno prije nego sam ga rodila sam znala da ću ga voljeti ali ipak me iznenadila ova silina osjećaja

ponekad se isto uplašim da je nemoguće to doživjeti ponovno i strah me da svoju drugu djecu neću moći voljeti jednako ali vjerovatno hoću iako je sad teško zamisliti da se to može doživjeti više puta