Slazem se da ga nisam rodila da bih sada slusala kako se on dere satima.
Jedan detalj nisam napisala. Moje dijete pripada skupini neurorizične dijece i njegovi eeg nalazi pokazuju da ima granični nalaz, tj. da mu jedan eeg val u mozgu odskače od prosjeka koji bi neuropedijatri mogli prihvatiti kao zdravo dijete. Njega nesto tjera u glavi da se bori protiv sna.

Moj sin je od rodjena okruzen ljudima koji ga vole, igraju se sa njim i sve ostalo. Samo on postoji u nasem domu, gotovo sve je podredjeno njemu. Nikada nije sam, uvijek je tu netko kako bi se s njim bavio.
Ali ja ne mogu funkcionirati ako ne spavam.
U zadnjih godinu dana spavala sam po noci mozda 3 sata u komadu. To je bila premija.

Sve sam probala: upaljena svijetla, temp u sobi, spavanje sa nama, spavanje na podu, spavanje u krevetu, spavanje u drugim prostorijama, drugim gradovima, sa svim ritualima ....
Sad vise ne mogu. Pocela sam raditi i ne mogu provesti 8 sati kvalitetno na poslu, biti vesela i nasmijana majka, supruga i sve sto se od mene ocekuje.

Ukoliko vi mozete funkcionirati tako da svoj zivot, tijelo, zdravlje date dijeci, divim vam se. Mene bole ledja, vrat, svi dijelovi tijela, jel se po noci samo ukocim. Mislim da me za 5 godina vise nece biti.

Bila knjiga dobra ili ne. Nije lose procitati sto u njoj pise, da li cemo mi po tome postupiti, to je nesto sasvim drugo.