Joj,jučer mi je bilo tako slabo,nisam mogla ni vježbati..valjda tlak.
I došla doma i pojela kod svekrve faširance2x (s kruhom),karfiol sa prezlama i na kraju balade komad kruha.Ali najgore je što sam ja to sve pojela svjesna da griješim.Užas-koja sam ja guska bez kontrole
.
Ali eto od danas opet po starom.......![]()
Ponjela sam na posao tunu u maslinovom ulju,iscijedit ću ju i rajčicu.
Za večeru imam šnicle-na naglo i prokulice.
Prijepodne samo 2 naranđe.
A vi curke???Kako ide?

),karfiol sa prezlama i na kraju balade komad kruha.Ali najgore je što sam ja to sve pojela svjesna da griješim.Užas-koja sam ja guska bez kontrole
.
,samo da nije gripa.Odlicna vam je ova ideja za pizzu,mm inace bar jednom tjedno pravi domacu i fantasticna je,a zadnji put sam ja gledala dok su oni jeli i sline su mi curile,a nije mi palo na pamet da ja mogu od inegralnog brasna i povrca.
, ne mogu više te marmelade.
...
Rucak, npr. meso i leso povrce - ja preskocim krumpir i mrkvu. Riba i povrce. Juha bez tjestenine. Salsa, djuvec, umak od gljiva - sad sa integralnom tjesteninom ili rizom. Jednom tjedno omlet sa sirom, sunkom, gljivama, kapulom. Varivo od graha, bizi i piletina, kiseli kupus i neko meso, pecena koka, s tim da umjesto krumpira za sebe ubacim malo zacinjenog kiselog kupusa i gljive... Veceram jogurt i muesle. Jos mi nije dosadilo.
kad bi bar vaga pokazala 500 g manje da dobijem volje, ali neće..
. (vidi potpis), mislila sam nakon prekjučerašnjeg "grijeha" da će otići nazad u +.