Ja sam mislila da ste svi stali sa pisanjem kad ne dobijam obavestenja na mailu, a sad vidim da ste sve vredne,a ne znam sta se desava sa obavestenjima :? . Kod mene je bolnica na kraju grada, za sada jos samo MM. odoleva (sad sam sva vazna sto sam vam pohvatala skracenice), ja se oporavljam, Diki ima terapiju a Sofija pocinje. A ja kombinacije po Montiju provlacim kao - zdravija ishrana zbog gripa
Hvala vam i na dobrodoslici.
Stvarno se kuvanje moze modifikovati po Montiju. Ja sam tek nedelju dana pocela da se pridrzava, u tom i gripa, pa sad vise ne znam od cega, ali moram prijaviti -1kg :D , a tek sam pocela proucavati i nisam ni stigla ni do integralnog ni do fruktoze, ali mislim da cu valjda naci radnje u okolini sa tim vaznim sastojcima za te vase recepte. Bogami ce moji jesti sve vise po Montiju, jer kapiram da je tako i zdravije.
Kod nas, mikka nije bas obavezno to sveto trojstvo, npr. ne kupuje se beli hleb, kajmak se izbegava... medjutim kao da je pod obavezno bila kombinacija meso i krompir, ili meso i pirinac... sada vise nece biti!
Pozdrav svima

Sofija 21.12.1992.
Dimitrije 29.6.2004.