Citiraj summer prvotno napisa
Irchi, super i za kg i za cm. Ja se ne mjerim, ali dobih od roditelja i MM kompliment da se vidi na licu i na tijelu da sam smrsavila (sigurno su se dogovorili da me ohrabre ).
Ne mjerim ni ja. To ja onako odokativno. Napokon se mogu pogledati u ogledalu duže od nekoliko sekundi .

Ma, mozda se i rasporedjuju kilogrami drugacije, ali na moju visinu, ova kilaza ne moze dobro izgledati pa da i sve samo u cice ode...
Koliko ja vidim po avataru sve ti je već otišlo u cice i jako dobro izgledaš .

Citiraj mikka prvotno napisa
moram priznati da mi se jos nije omilio ovaj nacin prehrane. valjda jednom bude ? mozda su mi one klasicne mlijecne cokolade postale malo preslatke, ali kad vidim friski bijeli kruh, kajmak, krumpir, tortu od maka.. prodala bi se bez razmisljanja
Mene bijeli kruh ne privlači, davim se u domaćem integralnom , vlastitom rukom mješenog (u stvari mikserom).
Za crnu čoksu od Kraša sam našla rješenje. Idealna je u šalici vruće Binake. Ili sam već navikla na taj nekad udurni, bljak okus.
Imam dojavu da u Konzumu ima batata po 22 kn/kg i slatkog američkog kumpira za 15kn/kg. Jedav čekam, ne znam što ću prvo od njih napraviti. Da mi je netko rekao da ću plakati za krumpirom .