Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 453

Tema: Montignac 2. dio

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mala nana prvotno napisa
    Koliko vode treba piti? :?
    A koliko je to riblje ulje bitno? :? Ja ne stigoh da proucim vase pisanje na pocetku a sad ga vise nema.
    A semenke sa cime se kombinuju? :?
    Koliko smeta riza u sarmi? :? Htedoh da je pravim, ali sam se setila da ne valja kombinacija...
    vode svi preporucuju oko 2 litre (i vise) dnevno. ja ne popijem ni pola preporucene doze

riblje ulje je bitno, koliko sam ja shvatila, samo za celulit. mislim ima u njemu vrlo korisnih stvari ali nije neophodno.

sjemenke? mozes npr sa suhim vocem (osim grozdica, one imaju visok GI). ili ih ubaci u juhu, ili u domaci kruh od integralnog tijesta..

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...37049a21015c20
    ovo je 1. dio montija, administratorica ga je podijelila na 2 dijela da ne bude kilometarski

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Buby :D !
    Ja prijavljujem sramežljivih -3 nakon 5 tjedana. I priznajem jedan sam dan zgriješila, nije mi se dalo kuhati pa sam predvečer umirala od gladi i pojela mm-ov bolognez s bijelom tjesteninom. I bio je tako fiiiini .
    I meni kilice idu sporo dolje, ali se zato vidi u centimetrima. Kažem kao i Buby, da još skinem 3 u slijedećih 5 tjedana, ja super-super zadovoljna. Onda bih možda, onako bahato, htjela još 2 i bit ću 90-60-90 (dobro gornjih 90 kad prestanem dojiti).
    Idemo, jedna borbena za poticaj !

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

irchi :D :D
    koju borbenu oces da ti pjevam? neku partizansku, ili mozda neku noviju? koracnicu? bravo za -3! a ovo za bolonjez.. moram priznati da mi se jos nije omilio ovaj nacin prehrane. valjda jednom bude :? ? mozda su mi one klasicne mlijecne cokolade postale malo preslatke, ali kad vidim friski bijeli kruh, kajmak, krumpir, tortu od maka.. prodala bi se bez razmisljanja.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Hej cure!

Prvo, ne zelim biti u grupi koja ne skida kile. Ma ne zelim da postoji ta grupa uopce

MGrubi, moji rade arambasice al sveki samo sarme... Inace, moji i u neke arambasice ubace malo rize za ljubitelje, onda te oznace cackalicom kao pribadacom.

Voda, ah... Moja stara boljka, ne volim je nikako. Ali prisiljavam se, a vidim da cu morati i zesce. Inace, ljeti jos kako tako, ali zimi mi je ocajno piti.... A znam da je zdrava i neophodna, i za ten, i za mrsavljenje, i za zdravlje...

Irchi, super i za kg i za cm. Ja se ne mjerim, ali dobih od roditelja i MM kompliment da se vidi na licu i na tijelu da sam smrsavila (sigurno su se dogovorili da me ohrabre ). Ma, mozda se i rasporedjuju kilogrami drugacije, ali na moju visinu, ova kilaza ne moze dobro izgledati pa da i sve samo u cice ode...

Drzite se, pozdrav!

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Irchi, super i za kg i za cm. Ja se ne mjerim, ali dobih od roditelja i MM kompliment da se vidi na licu i na tijelu da sam smrsavila (sigurno su se dogovorili da me ohrabre ).
    Ne mjerim ni ja. To ja onako odokativno. Napokon se mogu pogledati u ogledalu duže od nekoliko sekundi .

Ma, mozda se i rasporedjuju kilogrami drugacije, ali na moju visinu, ova kilaza ne moze dobro izgledati pa da i sve samo u cice ode...
    Koliko ja vidim po avataru sve ti je već otišlo u cice i jako dobro izgledaš .

Citiraj mikka prvotno napisa
    moram priznati da mi se jos nije omilio ovaj nacin prehrane. valjda jednom bude ? mozda su mi one klasicne mlijecne cokolade postale malo preslatke, ali kad vidim friski bijeli kruh, kajmak, krumpir, tortu od maka.. prodala bi se bez razmisljanja
    Mene bijeli kruh ne privlači, davim se u domaćem integralnom , vlastitom rukom mješenog (u stvari mikserom).
    Za crnu čoksu od Kraša sam našla rješenje. Idealna je u šalici vruće Binake. Ili sam već navikla na taj nekad udurni, bljak okus.
    Imam dojavu da u Konzumu ima batata po 22 kn/kg i slatkog američkog kumpira za 15kn/kg. Jedav čekam, ne znam što ću prvo od njih napraviti. Da mi je netko rekao da ću plakati za krumpirom .

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam napravila kolač od batata (njami) ali takva "granična" jela jedem ujutro za doručak
    možda vama koji nemate veliki višak kg treba ipak malo "stroži" Monti?
    striktno 3 obroka:
    doručak (ugljikohidr..)
    ručak (meso + povrče)
    večera (povrče + sir)
    samo jedan obrok s ugljikohidratima :/

sad pokušavam naći naćin da posadim batat (nema ga ovdje za kupiti , jedna "dobra vila" s foruma mi ga je poslala ), još da govorim engl. bi možda nešto i našla, ovako idem napraviti pokus (stavim ga u zemlju) , možda nikne 8)

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

MGrubi, negdje sam pročitala da se može posaditi bez problema, ali da trebaju biti manji. Javi kako napreduje biljčica.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kad slazes sarmu u lonac svoju stavis na dno,ili na vrh,a ako su listovi kupusa tanki skuzi se i kroz njih,ona sa rizom je svijetlija,ma skuzit ces,to mi je najmanji problem.A sto su to arambasice???

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas sam na -3, znaci nakon6 tjedana na -3...nije neki ludi ritam, ali glavno je da ide dolje 8) danas su me hvalili za liniju...mozda se ipak vise vidi u cm :?
    idemo borbeno dalje - jos 5 kg
    kaze moj mm-kakva je to dijeta kad toliko jedes

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja još uvijek stojim na -2, ali ne briga me! Glavno da ne ide u +.
    Meni ne fali krumpir koliko kruh i to ne bijeli, nego bilo kakav uz meso.

Danas sam pravila bukovače s likom i jajim i ništ mi to nije fino bez kruha, al sam preživila. Sad smišljam neku UH večeru, a da je niskog GI. Možda opet integralni kruh i ajvar, u nedostatku ideje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Htela ili ne, ja danas nisam nista mogla jesti, neki me je sad stomacni virus scepao pa sam prespavala citav dan, a vi ste bile vredne sa savetima.
    Hvala vam svima za savete.
    Mislim da pijem dosta tecnosti, jer jos uvek dojim. Zbog toga i ja imam zacrtan obim do kog tek treba da stignem.
    Celulit mi smeta i to radije regulisem masazama nego sto cu ribljim uljem. Ostalo mi je u gadnom secanju iz detinjstva.
    Ali ko zna, mozda me vi uspete ubediti da i to pocnem.
    Nema odustajanja, a moram priznati da me je prvi -1kg prilicno ohrabrio.
    A sada stojim...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Za Valentinovo sam od mm dobila kolač iz slastičarne , kaže da se malo počastim. Nakon pola čokolade nisam pala u napast
    Negdje ste prije pričale o sojinim proizvodima, a nisam se stigla javiti. Sojini proizvodi su pretežno proteinski no sadrže i dosta uh, sojino brašno koristi se samo kao dodatak drugim brašnima (izgleda kao prašina pa baš ne može dobro vezati) jer je bogato Fe, Ca i vitaminima B skupine. Vi procjenite ima li soji mjesta u Montiju ili ne, ja stavljam sojinu šunku u mljeveno meso, jer nekako mislim da je u tako maloj količini korist veća nego šteta po Montija.
    Rene evo ti ideja ako nije kasno. Meni su u zadnje vrijeme apsolutni hit šampinjoni. Izrežem na deblje ploške i bacim u tavu (u kojoj inače pečem palačinke) sa žličicom maslinovog ulja, pržim 10-ak min, budu kao sa roštilja

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mala nana, imas od Twinlaba riblje ulje s okusom mente, sasvim prihvatljivog okusa. nema veze s onim uljem, onom katastrofom, iz djetinjstva. Emulsified Norwegian Cod Liver Oil. tako se zove, sad sam pogledala.
    meni bi dobro dosao neki virus, da mi se zeludac malo smanji. ovako..

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel ulje bas mora biti ulje - ne mogu kapsule?

od jucer do danas jos 0,5 kg

uzela sam jucer knjigu s receptima - nije mi nesto inspirativna

razmisljam o tome da ja fakat puno jedem (dozvoljenih stvari) i da zato te kg ne idu nekim ludim tempom dolje - mozda bi stvarno trebalo imati samo 3 obroka (i to neke normalne velicine).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja kupila knjigu u Svijetu knjige za 119 kn.Čini mi se ok,dobro je objašnjeno,podijeljeno u 2 faze i ima recepata.
    Kupila i kapsule Omega,ulje ne mogu piti i gotovo .
    Danas doručak samo voće,ručak 2 male tune u konzervi i zelena salata a večera bolognese ali bez tijesta nažalost .

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam jos 10 dana UNke i onda se prebacujem na Montignaca do kraja zivota.
    Medjutim, nigdje nisam nasla podatak da se MORA piti riblje ulje, osim u toj jednoj knjizi u poglavlju o skidanju celulita. Zato me zanima, pijete li ga samo zbog toga, ili sam ja, kao i uvijek, napreskokce citala knjigu i propustila vaznu informaciju.

Flo, nakon sto cure odgovore, znat cu bolje. No, ako se uzima riblje ulje zbog Omega3, onda vjerujem da ga mozes zamijeniti lanenim uljem koje je takodjer izvor Omega3, a fantasticnog je okusa. Takodjer, osim ako postoji neko turbo znanstveno objasnjenje, ne razumijem zasto se ne bi moglo Omega3 uzeti u nekim kvalitetnim kapsulama. (oprostite ako sam iritantna)

I zadnje, pitanje za sve: ima li vas koje od Omega3 pripravaka ogladne? Mene ulovi takva vucja glad da izbjegavam piti i stoje mi kapsule napola iskoristene od straha.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja pojedem jednu zlicicu lanenih sjemenki dnevno - jel bi to bilo dosta?

i to za glad i mene muci, ja uvijek nakon nekih vit. i sl. pripravaka budem gladna...

onda kad skinemo kg...cemo imati grupu Montignac forever...i to cemo si istetovirati na lijevom ramenu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da samo zlicica sjemenki dnevno nije dovoljna da bi Omega3 ulje imalo terapeutsku vrijednost (kolicinski ga vjerojatno nema dovoljno). U bio shopovima imas ulje od sjemenki lana, nekoliko deci 30ak kuna kosta. Jako je finog okusa. Cak i Ema obozava kad joj ga stavim u jogurt, zajedno sa sjemenkama (i Gingi isto, zbog nje smo i kupili ).

mozda bi stvarno trebalo imati samo 3 obroka (i to neke normalne velicine)
    Pa..... da. Evenutalno jedan medjuobrok, nemasni jogurt ili malo svjezeg psonog sira ili neka vocka niskog GI.
    I definitvno normalnu kolicinu. Bar dok ti se ne stabilizira lucenje inzulina.
    Iako, ti nemas puno skinuti, uz to, cini mi se da gubis kile u dobrom ritmu. Ako i dalje setate svakodnevno po sumama i gorama onda ti je to super kombinacija. Nemoj se zuriti.

Montignac forever? Dogovoreno! Ali me vec strah one gorske hrane u Fuzinama, vec planiram nositi od kuce bar dio namirnica.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja još ne prijavljujem sebe, nego moju majku koja je nakon 6 tjedana sa strožijim Montijem stigla na -5...ženska se sprema u mirovinu pa hože biti fit penzićka sa 60 kg...još par kila i gotova je

s dijetom je prezadovoljna jer se najede svega što smije, a kile se tope

ovo je definitivno najzdraviji i najprirodniji oblik prehrane da se dođe na željenu kilažu i ostane fit

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

BB - ja bih i bez obzira na dijetu nosila svoju hranu 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro, necu biti jedina frikusa.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

BusyBee nevezano za klopu,ako nije Bad gdje ideš u Fužine??
    Mene muž želi voditi na romantični vikend tamo jer kaže da je predivno ali gdje ići??Dali znaš za neko romantično i ne preskupo "prenočište"??
    thnx

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

arnika fuzine (tamo je i klopa odlicna), ovo gdje ide BB je za vecu grupu.

danas cu zeznuti rucak - bolonjez je...bijela pasta...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da bi ti bolje Flo mogla pomoci oko neceg romanticnijeg od onoga gdje nas dvije idemo, a nas dvije idemo u Hope centar (nadam se da se tako zove.. to je kao planinarski dom, nije bas romaticno ). Za klopu ce ti sigurno Flo znati bolj eod mene reci gdje je dobra (u Fuzinama).

Vidi ovdje: TZ Fuzine

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Flo, zamoli kuharicu da ti skuha pastu al dente ili, ako je prekuha, jedi je hladnu (ovo ti je po montiju, cpr).

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prekuhala ju je...garant...probat cu je jesti hladnu, uz to kupus salatu

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imala je u jednom malom loncu aldente i hladnu :D

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

imate u današlnjem JL vježbe 5 tibetanaca, brze i efikasno podižu tonus mišića

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj irena2 prvotno napisa
    ja još ne prijavljujem sebe, nego moju majku koja je nakon 6 tjedana sa strožijim Montijem stigla na -5...ženska se sprema u mirovinu pa hože biti fit penzićka sa 60 kg...još par kila i gotova je

s dijetom je prezadovoljna jer se najede svega što smije, a kile se tope

ovo je definitivno najzdraviji i najprirodniji oblik prehrane da se dođe na željenu kilažu i ostane fit
    ja se sjecam da se na onaj stari topic o montignacu javila jedna baka koja je napisala da, otkad se hrani po montiju, vise nema prehlade, upale sinusa ili tak nekaj.. dok ih je prije redovno dobivala. a muz joj je imao problema sa secerom, pa je i njega navikla na montija i veli-nikad nisu bili zdraviji. ona mi je otkrila dona pekmez bez secera koji je stvarno super. evo sad ga pojela s integralnim tostom i biankom zasladenom fruktozom. njam! (naime, tek sad sam stigla doruckovati )

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam danas vježbala 45 minuta s Renatom Sopek i mogu vam reći da se odlično osjećam. Vježbe nisu preteške, a biraš, joga, pilates, step aerobik, vježbe snage, vježbe s rekvizitima ili kritične zone. Svaki set traje 10-15 minuta.
    Dakle, nakon doručka od jedne jabuke (žurba), 1 litre vode i vježbanja, ručala sam 3 hrenovke sa 1 kuhanim jajem.

Sad sam na poslu, a opet ne znam što ću za večeru.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas sam jela bolonjez sa kuhanim karfiolom umjesto tijestenine, nije neko ludilo od okusa ali ne znam s čim bi drugim.
    Još sam otkrila dijetnu "nutelu" od Schneekoppe sa fruktozom, odmašćenim kakaom i lješnjacima. Za palačinke
    Kao što sam prije brinula da ne ostanem bez cigareta tako sad brinem da ne ostanem bez slatkog. Netko je negdje dobro napisao da smo mi prava ovisnička nacija :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni je bez slatkog najgore :/
    ja juce pravila musaku od tikvica i bila je :D
    kupila sam juce kapsule r.ulja, pa ne znam jel' one mogu da zamene sirup??
    ne mogu sirup da pijem bas mi je bljak

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja jučer bila kod mame i jela gravče na tavče sa suhim rebrima, onda mi je na kraju rekla da je stavila 2 žlice brašna da poveže smjesu, samo što se nismo posvađale.

Ako se ja trudim, onda me drugi zeznu. A prvo sam je pitala, jel ima u tom jelu imalo brašna, i ona kaže nema

Osim toga, jutros sam procurila ko kanta, pa nije ni čudo da sam ovaj tjedan skroz nešto brljala, jer me pucao PMS.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja procurila jucer, zanimljivo pms nisam ni osjetila 8)

napravila mojima kiflice, nisam ih ni takla, ali sam ipak pretjerala pojela sam previse suhih marelica...

sutra je novi dan - rene, idemo dalje...ne treba se gristi zbog jednog loseg obroka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

citam "jedem, dakle mrsavim" ispocetka. da mi budu neke stvari jasnije. iako me neke skroz zbune. on je zagovornik hrane proizvedene prirodno. razumljivo, jer se od ove silne industrijalizirane hrane koja u procesu proizvodnje gubi sve hranjive tvari svi debljamo i postajemo bolesni. recimo.
    ali on spominje svjezi sir sa 0% masti, i jogurt sa 0% masti. ja mislim da onaj svjezi sir i jogurt koji se stoljecima proizvode na selu nema sanse da imaju 0% masti. pa bas ti postotci mlijecne masti su glavno obljezje industrijski dobivenih proizvoda.
    je li onda bolje pojesti
    a) sir proizveden na selu, prirodno, stoljetnom tradicijom, sa toliko masti koliko vec ima (nemam pojma), ili
    b) "posni sir" s 0% masti, proizveden industrijski, ko zna kako, koji uopce ne lici na svjezi sir?
    da biram, ja bi se odlucila za a.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja jedem a)
    ali nikad s ugljikohidratnim obrokom (mislim da je to bitno)

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja u ponedjeljak krećem iz početka, danas sam u nekom bedu, spavala sam cijelo popodne i poslje buđenja mi sa tako jelo nešto slatko i onda sam raspalila po keksima.

Od ponedjeljka po knjizi i to strogo, nema više ma neće škodit ovo, ma neće škodit ono.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma da, ali on predlaze za dorucak ono npr. integralni kruh i svjezi sir s 0% masti. mislim, otkud to?
    ja taj sir s placa isto jedem bez kruha, tj. bez icega, jedino nekad narezem malo prsuta unutra

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa kad u Francuskoj imaju miljon vrsta sireva

birno: masnoće+ugljikohidrati = NE

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

je, sigurno seljaci po tradicionalnoj francuskoj recepturi prave nesto s 0% masti, mos si mislit..
    mogu vam reci da mi se ta prehrana cini kompliciranijom nego prije, ali samo zato jer je stvarno tesko naci namirnice koje nisu tretirane ko zna cim prije nego ih kupis, mislim koje su skroz prirodne.. ko nekad, kad smo imali bake i njihove vrtove, pa salata, pa jagode, pa paradajz
    kada probas onaj pravi paradajz koji je normalno rasao u normalnoj zemlji.. ljudi moji, kako je to fino.. jedes ga ko jabuku. takve stvari imaju 200 puta vise vitamina i hranjivih tvari nego bilo sta sta mozes kupiti u ducanima. ne znam jeste li gledali dokumentarce "we feed the world" ili onaj "kruh nas svagdasnji". prikazuju proizvodnju npr. paradajza, kukuruza, teladi, pilica.. stvarno se zamislis, sta nama podvaljuju, sta njima rade, a sve u ime profita..

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mikka, nemoj se toliko opterečivati o podrijetlu namirnica , nema smisla
    ja kupujem u supermarketu , povrče je iz Hrvatske proizvodnje, nije neka garancija al je bar iz ove zemlje
    kupila sam pakirani češnjak i piše: Made in Kina :?
    kupujem i na placu

ali... planiram povrtnjak i razgledavam sisteme navodnjavanja, još trebam samo da smislim kako privoliti radnu snagu (MM) na akciju

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

danas mi je bilo tonu kolača ispred nosa - nisam popustila! čak se nisam išla niti tješiti svojom čoksom koju nosam u torbi za slučaj krize

kaj jedem? summer, nikako da ti napišem...
    vrlo nemaštovito : mahune, kupus ili repa sa kobasicama; pašta (intergr. narafno) sa šugom od pomidora, maslinama i sl. kombinacijama; integr. riža sa patliđanima i opet pomidori (trošim ih na vagone ); meso sa povrćem na lešo (u zepteru, pa maslinjak i malo vegete - mislim da bih se vegete trebala riješiti, ali ne znam da li bih znala kuhati bez nje - hihi hi); pizza (uspjela i ja napraviti); povrtna juha
    pliz, dajte mi recept za palačinke sa graham brašnom (ili integralnim) - ali onak, u detalje, za selake
    koliko smajlića, koma, neću više, obećavam
    doručak mi je:
    integr. kruh sa pekmezićem sa fruktozom ili svj. posni sir light
    ili zobene pahuljice + lanene sjemenke + acidofilno mlijeko light
    ili 3 jaja na omlet + šunka + sir

ne znam, ovo je ovako nabrzaka nabacano

moram priznati da još uvijek nisam pročitala knjigu - skužila sam (ajmo reći tako, valjda jesam skužila, ha ha ha) par stvari i pičim po tome

pijem svoj jacobs kavuljak 1x dnevno - prije sa smeđim šećerom, natrenom, a sada sa fruktozom

čak sam smanjila i čoksu - kada sam počela, jedna dnevno je gorila; sada nekada i preskočim čokoladu (možda je i uzrok ovaj ludi kašalj, danas 14. dan)

želim pročitati knjigu prije povratka na posao (to mi je jedan od osobnih zadataka)
    nastaviti ću ovako još... ne znam koliko - možda zgriješim sa tortom za rođendane mojih štrumfova (ma da, pa kaj ne bi pojela - pa ipak i ja slavim obljetnicu poroda "namig" - eto, nisam smajlića skeljila, bravo ja)

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

buby, vidjeh ti danas sliku sa maskara - super izgledas, cini mi se da i po njoj vidim da si dosta smrsavila, bravo!

Ja odlucila postroziti dijetu, ovaj plato na -2 me ubija...
    Mislim da je MGrubi u pravu i da tu najvise grijesim(o) - masnoce + ugljikohidrati - NE! U knjizi je uz ugljikohidratni dorucak dozvoljeno samo obrano mlijeko ili jogurt, a toga u nas nema... Pa cu izbaciti integralni kruh za dorucak i probati sa mueslima, a navecer cu izbaciti muesle i ubaciti svjezi sir, tako da stvarno budem na samo jednom ugljikohidratnom obroku dnevno. Pit cu i vise vode, bljak. Vidjet cu hoce li onda biti pomaka. Sto je najzalosnije, trebala sam smrsaviti 6 kg, onda na brzinu za BiNG dobila dva, i sad se sedam tjedana trudim a skinula samo ta dva viska, tako da sam prakticki na nuli.
    Mada mi se cini da mi hlace malo vise i da mi je lice mrsavije. To mi se bit ce prividja zbog manjka normalne spize

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ma da, ali on predlaze za dorucak ono npr. integralni kruh i svjezi sir s 0% masti. mislim, otkud to?
    ja taj sir s placa isto jedem bez kruha, tj. bez icega, jedino nekad narezem malo prsuta unutra
    sojino mlijeko, sojini sirevi i sojino vrhnje imaju 0%m.m. jer nisu životinjskog porijekla.

Ali ne brigaj ti za masti, ja pijem mlijeko 3.2%m.m. ali (kad pazim) pazim da to ne miješam s ostalom hranom.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Buby, dobro kaže Summer baš se kuži na fotki. A kakav si tek uživo mršavi komad. Ode ti nama u manekenke .
    Summer, istina je da mi baš ne jedemo stogi Monti, zato tako polako idemo dolje, ali to je za nas dojilje važno baš zbog toksina iz nakupina sala .
    Ovo sam radila neki dan i super je probajte(samo van s rižom i prezlima):
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...026&highlight=
    Integralne palačinke sad radim samo sa žumanjkom, to je bolja verzija i kasnije bacim kockicu, dvije crne čokse ili pekmeza bez šećera. Ponekada integralna tjestenina preliven prezlama od integralnog kruha(onog ih vlasitite proizvodnje). Mljac.
    Inače otkad sam ukinula kobase i špek ide mi brže(još malo i na -4 sam), ali već je stigla druga pošiljka, tako da sam opet na suhomesnatom. Što ću kad obožavam tu klopu.
    Flower i Summer, mi smo tu negdje po potrebnim kg-ima koji trebaju dolje. I vidim da smo podjednake. Pa malo je vjerojatno da ako moraš izgubiti nekih 6-7 da će otići za mjesec dana(osim kod Buby ).
    Slatko mi ne fali više kao prije, možda svaki drugi, treći dan pojedem kockicu.
    Nove cure, dobrodošle.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Buby,
    jza palačinke prvo umutim 1 jaje sa otprilike 3/4 l mlijeka (0,9%) i jednom velikom žlicom fruktoze. Potom dodajem brašna da bude malo gušće nego obične palačinke (gustoća kao što su npr. one kupovne kašice od mrkve i jabuke). Evo ti još nekoliko caka - mlijeko i jaje ne smije biti hladno, tava mora biti obgorena i dobro zagrijana, a palačinke su bolje ako smjesa odstoji. Ja ih jedem sa dijetnim pekmezom i cimetom ili sa dijetnim "eurokremom".
    summer
    i meni hlače padaju a vaga ne pokazuje nšto drastično , u ovih 20 dana sam smršavila 2 kg što je super s obzirom koliko slatkog tamanim i nemam određen broj i količinu obroka

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se danas mjerila - ono u cm - najvise je otislo u trbuhu (6cm), drugdje po 3 cm.

jedva sam danas pojela dorucak - jaje i kobasica...tako mi je stajalo u grlu. Kad radim ujutro onda obavezno mi je vocni dorucak (tako mi je najlakse), kuci jedem ili int. kruh i marmeladu ili proteinski (seljacki dorucak).

meni se cini da je tek sad moje tijelo prihvatilo ovu "dijetu" (nakon 1,5 mj)

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

muce me dvije stvari - grasak (jel mogu?) i margo (onaj light)- jel bi to bilo ok ispod marmelade na integ. kruhu?

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zaboravih receptić za palačinke. Ja radim dvije velike debele palačinke( u tavi promjera 28 ili 30 cm). Znači količina je za 1 doručak. Umutim žumanjak sa malo manje od 1 dl mlijeka, dodatm brašno, mrvak fruktoze, sol, vode stvaljam koliko je potrebno da dobijem gustu smjesu(možda malo gušću nego obićčne palačinke).
    Zapravo je sve isto kao i kod marinne samo ona radi smjesu za više komada.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    muce me dvije stvari - grasak (jel mogu?) i margo (onaj light)- jel bi to bilo ok ispod marmelade na integ. kruhu?
    Pise u knjizi - grasak GI 40. Dakle moze.
    Sto se marga tice, za prvu fazu nije dozvoljeno nista ispod marmelade, ali za drugu je, malo maslaca ili laganog margarina. I super za cm! :D

Irchi, ma znam, logicno je da necemo sve izgubiti u mjesec dana, ali da bar vidim pomak od 0,5 kg - razveselilo bi me i dalo podstreka. Ali jos imam volje, probat cu sad neko vrijeme malo strozije pa vidjeti.

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •