danas mi je bilo tonu kolača ispred nosa - nisam popustila! čak se nisam išla niti tješiti svojom čoksom koju nosam u torbi za slučaj krize

kaj jedem? summer, nikako da ti napišem...
vrlo nemaštovito : mahune, kupus ili repa sa kobasicama; pašta (intergr. narafno) sa šugom od pomidora, maslinama i sl. kombinacijama; integr. riža sa patliđanima i opet pomidori (trošim ih na vagone ); meso sa povrćem na lešo (u zepteru, pa maslinjak i malo vegete - mislim da bih se vegete trebala riješiti, ali ne znam da li bih znala kuhati bez nje - hihi hi); pizza (uspjela i ja napraviti); povrtna juha
pliz, dajte mi recept za palačinke sa graham brašnom (ili integralnim) - ali onak, u detalje, za selake
koliko smajlića, koma, neću više, obećavam
doručak mi je:
integr. kruh sa pekmezićem sa fruktozom ili svj. posni sir light
ili zobene pahuljice + lanene sjemenke + acidofilno mlijeko light
ili 3 jaja na omlet + šunka + sir

ne znam, ovo je ovako nabrzaka nabacano

moram priznati da još uvijek nisam pročitala knjigu - skužila sam (ajmo reći tako, valjda jesam skužila, ha ha ha) par stvari i pičim po tome

pijem svoj jacobs kavuljak 1x dnevno - prije sa smeđim šećerom, natrenom, a sada sa fruktozom

čak sam smanjila i čoksu - kada sam počela, jedna dnevno je gorila; sada nekada i preskočim čokoladu (možda je i uzrok ovaj ludi kašalj, danas 14. dan)

želim pročitati knjigu prije povratka na posao (to mi je jedan od osobnih zadataka)
nastaviti ću ovako još... ne znam koliko - možda zgriješim sa tortom za rođendane mojih štrumfova (ma da, pa kaj ne bi pojela - pa ipak i ja slavim obljetnicu poroda "namig" - eto, nisam smajlića skeljila, bravo ja)