Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 453

Tema: Montignac 2. dio

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

summer - probaj s vise proteina (npr. proteinski dorucak umjesto integralnog) - mislim da je to mene "pomaklo"

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    ja sam se danas mjerila - ono u cm - najvise je otislo u trbuhu (6cm), drugdje po 3 cm.

muce me dvije stvari - grasak (jel mogu?) i margo (onaj light)- jel bi to bilo ok ispod marmelade na integ. kruhu?
    :D :D :D !
    Ja grašak jedem, ali mislim da bi ga u prvoj fazi trebalo izbjegavati. Zapravo bi se u prvoj smjelo jesti samo ono u zelenoj zoni,a to je sve što ima GI do 30. JOj, i ja bih margo. Ali neka čeka još malo.
    Summer , sad će to krenuti. Pa i ja sam stajala na tih -2, a onda kad je došlo na -3 vrlo brzo ide dalje. Pokušaj s ovim što ti flower predlaže, kod mene je bilo obrnuto, imala sam previše proteinskih i tek kad sam uvbela ovaj ugljikohidratno krenulo je. Ne odustaj, pa to je zdrav način prehrane.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja samo d petka bila na "normalnoj" prehrani, što je rezultiralo da sam vratila sve što sam dosad izgubila i još malo dobila.

Ali, evo sad sam dobila novi podsticaj i ovaj puta idem na strogo po knjizi, doručak, ručak večera, sve po Montignacu, nema više slobodnih dodataka.

Namirnice uglavnom sve imam kod kuće, jedino još moram otići kupiti riblje ulje. Mislim da ću se odlučiti na kapsule, iako sad više ne znam kojim redom da ujutro pijem kapsule, pijem multivitamine jer sam na dijeti, folnu kiselinu, jer pokušavam začeti, Esberitox jer mi je pao imunitet, klomifen jer pokušavam začeti, sad kad još u sve to ubacim i riblje ulje, doručak će mi se svesti na šaku tableta, kao u nekom SF filmu .

Naoružala sam se grejpom i narančama i svako jutro ću cijediti sokove.

Našla sam dobar forum sa puuuno recepata za prvu fazu, evo link
    Coolinarika forum

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MGrubi, ne berem ja brigu oko podrijetla namirnica, malo me nervira kad monti kenja, sori na izrazu..
    iako bi naravno vise voljela da znam da je to sto jedem izraslo, ono, iz zemlje a ne iz staklenke
    da, susene marelice iz turske, jabuke iz tunguzije..

bome je zeznuta ova prva faza, sad kad sam malo proucila.. svaka cast ko izdrzi. ja od sutra ponovo, iako nisam nis dobila nisam nis ni izgubila tako da.. od ponedeljka u nove pobjede, kao i uvijek.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

muke njemu mudrovat, trebaš vidit onu drugu knjigu... pa guske, patke... ma komplicira, štaš Francuz
    ja imam drugi problem: otkako sam ušla u predtrudničke traperice ostala sam bez volje, nikako da proguram dan po Montiju
    pa "padnem" zbog Životinjskog carstva, pa jer me glava boli, pa jer je pun misec.... pa..pa nema int. kruha.. pa.. ma sama opravdanja
    moram se skulirati
    stojim još na kilaži od 27.1., to je bar dobro
    uf. bokada
    evo od sutra opet počinjem ( u biti svaki dan opet počinjem), naoružala sam se čoksama, ledo povrčem, extra marmeladom....

a da otvorimo topic: danas sam zgriješila.....

uf, držte fige za sutra da izdržim

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

drzim ti fige
    evo da te utjesim ja imam jos 15 kilica za skinut da bi razmisljala o predtrudnickim hlacama. tj bilo cemu

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... ponedjeljak je idemo u novi monti tjedan

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    a da otvorimo topic: danas sam zgriješila....
    Baš me zanima na kojem bi se češće zadržavale :shock:

Meni su 13. 02. istekla tri mjeseca po prvoj fazi. Osim dvije, tri čokolade, ostalog sam se pridržavala.
    Ali ima već tjedan dana kako brljam, jer tu i tamo ubacim bjelančevinasti doručak, a on mi ne ide bez šnite kruha.
    Ili, recimo, zanemarim dvije žlice mrvica koje sam ubacila u fileke, (mislim si, koliko meni toga dospije od cijelog lonca, ako pojedem jedan obrok - malo), pa si računam kako 1,5dcl riže na kilu mesa u dvije sarme količinski nije velik grijeh... i sve tako...
    Tješi me da još uvijek nisam došla u napast nažderat se zabranjenog slatkog, koje me i udebljalo. Nadam se da ni neću :/ .

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nasmijala sam se na priedlog za topic "Danas sam zgriješila"

Danas počinjem iz početka, i ovaj put zaozbač!!!

Apdejtala sam ticker.
    Jučer sam se izdovoljavala s nemontijevskom hranom, a od danas više nema toga. Već 2 tjedna se vrtim u krug, 4 dana jedem po montiju, ode kila, pa dođe neki mamin ručak, fešta, pa ja zgriješim tc, tc, tc
    Nema toga više.

Jutros u 6.30 sok svježe iscjeđene naranče i pola grejpa
    7.00 Zdjelica müslija 6 vrsta žitarica s mlijekom 0,9%m.m.

Do pola dva sam na poslu i ništa ne jedem, samo voda na litre.
    Doma imam kokošiju juhu od jučer (bez rezanaca), kuhano meso iz juhe i još ću si neko povrće pripremiti.

Ja imam Montijeve recepte s planom za prvu fazu. tjedni jelovnici za 3 mjeseca, sinoć sam to detaljno proučavala. U prva tri mjeseca, ugljikohidrati se jedu samo za doručak, i eventualno jednom tjedno za večeru i to integralna tjestenina sa šampinjonima i leća s lukom. Sve drugo su proteini i povrće.

Ako sam izdržala Atkinsa mjesec dana, izdržat ću i ovo 3 mjeseca, ali do nekog pomaka mora doći.

sorry što sam vam dala puno za čitanje, ali moram se nekom izjadati, a zato valjda imamo ovaj forum.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vidim da nas sve more isti problemi,nece kile dole.Meni je danas tocno 4 tjedna,prvih 10 dana otislo je 2kg ja bila presretna,a onda stalo i ostalo na 2 kg.Strasno frustrirajuce.A pridrzavam se svega,bar ja tako mislim.Morat cu detektzirati gdja grijesim.Mislim da mene zezaju medjuobroci,suhe smokve,marelice crns cokolada,koje on Btw,kaze pojesti par kockica,a ne pola ili cijelu,a sto se svega drugog tice stvarno se strogo pridrzavam,a ono jadnih 2 kg.Dodje mi da odustanem,ali me strah od debljanja,ovako bar kg stoje ne idu gore.
    A nista,od danas bez slatkih gluposti,pa cemo vidjeti hoce li krenuti.....

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dok sam ja jela ISKLJUČIVO doručak, ručak, večeru; ISKLJUČIVO kako je čovjek naveo u knjizi, bez IKAKVIH grickalica, (pa bile to i sjemenke bundeve sa jadnim GI, a kamoli čoksa od 72% kakaa) dok nisam sladila NITI fruktozom i zadnji mi obrok bio najkasnije do 19 sati - ja sam skidala i kile i centimetre.
    Doduše, ne znam koliko centimetara, ali ih je nedostatak očit, a kila je otišlo ukupno 8.
    Od kako sam počela kombinirati sa čoksom ili integralnim keksićem, pizzom (bez obzira što je integralna, kruh je "dozvoljen" samo uz ugljikohidratni doručak) kile ne idu gore, ali ni dolje, tako da ja znam u čemu je stvar. Na moj način dobro se održava težina. Ako se ne želim maltretirati zbog hrane (a ne želim) najbolje bi bilo ubaciti tjelovježbu.
    Samo, čekam bager da me pomakne .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Netko je negdje napisao, ne mogu sad naći, da pravi mrvice od integralnog kruha, kako :?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marinna prvotno napisa
    Netko je negdje napisao, ne mogu sad naći, da pravi mrvice od integralnog kruha, kako :?
    Posušiš integralni kruh u pećnici i samelješ na mašinu za orase. Ili u multipraktiku, ako je prekrupno, prosiješ.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Marinchi prvotno napisa
    Vidim da nas sve more isti problemi,nece kile dole.Meni je danas tocno 4 tjedna,prvih 10 dana otislo je 2kg ja bila presretna,a onda stalo i ostalo na 2 kg.Strasno frustrirajuce.A pridrzavam se svega,bar ja tako mislim.Morat cu detektzirati gdja grijesim.Mislim da mene zezaju medjuobroci,suhe smokve,marelice crns cokolada,koje on Btw,kaze pojesti par kockica,a ne pola ili cijelu,a sto se svega drugog tice stvarno se strogo pridrzavam,a ono jadnih 2 kg.Dodje mi da odustanem,ali me strah od debljanja,ovako bar kg stoje ne idu gore.
    A nista,od danas bez slatkih gluposti,pa cemo vidjeti hoce li krenuti.....
    Ne odustaj, nego mi se pridruži i od danas bez međuobroka i kasnih večera. Jedemo doručak, ručak i večeru! I točka.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Od danas definitivno bez medjuobroka(čoksa,kikiriki.smokve,marelice......) tek sad kad sam sve nabrojala i nije mi cudno sto kg nisu isli dole.
    Rene2,od danas bez gluposti(ali nema varanja)
    Zapravo je najgore od svega sto uopce nisam bila gladna,nego ono,mislim dozvoljeno je pa zasto nebi pojela(bas sam pajcek)

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bez medjuobroka - definitivno tocno
    moze medjuobrok i to zdravi samo kad smo ono totalno gladne da bi pojele vuka
    a i porcije bas ne mogu biti neke ogromne (tu sam ja radila gresku)

danas za dorucak - narandja (ujutro), 2 kruske i jos sam popila salicu kakvovine i salicu turske (bez kave ipak ne mogu )

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Marinchi prvotno napisa
    nego ono,mislim dozvoljeno je pa zasto nebi pojela
    A-ha, dozvoljeno je, ali u prvoj fazi kao samostalno obrok. Ako ti se BAŠ TO jede, pojedi ti šaku marelica (ako imaju nizak GI, ne mogu se sjetiti...) ali to je onda to. Nema drugog doručka ili ručka. A ne jesti bjelančevinasti ručak s povrćem i nakon njega par marelica! Moraš čekati da prođe bar 4 sata od jednog do drugog obroka. Ako želudac ne probavi pojedeno do kraja, a ti si već pojela nešto drugo - i to ti je miješanje! Pa makar i nakon dva tri sata.
    Mislim, ovo zvuči jaaako strogo, ali drugačije kile ne idu dolje. Zapravo je onda bolje izbaciti svu klopu tipa grickalica i pojest dobro uravnotežen obrok. Jest muka pripremati to iz dana u dan, ali čini mi se da je želja za slatkim manja ili nikakva.
    Cure držim vam fige.
    I sebi.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

danas za dorucak - narandja (ujutro), 2 kruske
    Ja ovo više ne mogu!
    Probala sam neko jutro doručkovati samo voće, ali nakon tri mjeseca obilnog doručka to mi je prestrašno. Ručati voće mogu (do večere ) ali jutro mi je postalo koma bez punog želudca...

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nakon ugljikohidratnog obroka, minimalno 3 sata ne biste smjele jesti ništa proteinsko, a nakon proteinskog 4-5 sati. :shock:

Zapravo sad vidim da uopće nije problem izdržati, dok sam zaposlena nečim. Jutros sam doručkovala u 7 i od tada još ništa, a ni neću jer do pola 2 radim, pa dok stignem kući i pripremim si, bit će i pola 3. Onda ću se napucati mesine i povrća i juhe, a nakon toga mi fakat ne treba jest barem 5 sati, što znači oko 8. Samo što ja od 7 opet idem na drugi posao, pa ću morati jesti u pola 7 najkasnije, i fajront za danas.

Onda dođem u 9 kući i budem umorna ko pas, a MM i kćer grickaju bobi flips, keksiće, čokoladice... ali ja više neću pokleknuti, ovo mi je ujedno i pokora za korizmu. Zadala sam si da postim što se tiče slatkiša i inih ugljikohidrata.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

express večera:
    smrznuti grašak+bioaktiv
    smrznute mahune+posni sir
    cvjetača s podravcom (na vruču cvjetaču 1-2 šnite podravca i poklopiti 5min, za kuhanje cvjetova cvjetače je dovoljno 15 min)

ili povrče od ručka

za toliko sam se sad sjetila

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

rene
    mislim da ne bi bio problem imati 3 obroka ako bi ih jeo svaki dan u isto vrijeme. ja sam jedno vrijeme tako jela, večera u 18,30, a između mi nije palo na pamet jesti i nisam bila gladna. s djecom je to već teže izvedivo, još ako i radš...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i dodjem ja tako do kuhinje - a tamo fazol s kukuruzom (i mrkvom i krompirom-naravno), ceprkala sam koliko sam mogla i smjela (znate vec kakve su kuharice u vrticu )...ali pisi propalo...evo varala sam danasnji rucak

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim da ne bi bio nikakav problem da dođeš kući s posla, a tamo te čeka (po Montignacu, naravno) ukusan, topli obrok u dozvoljenoj količini, pa se ti onda nečim malo baviš u međuvremenu, pa te onda opet u neko doba čeka topla večerica (sama od sebe, također po našem prijatelju Montiju, znana) koju ti poklopaš s tekom. U jutro se ustaneš, a ono, pogađate, na stolu čeka doručak baš kakav treba i kakav volimo, sve u jednoj vrečici i voće za zajutrak je spremno, ma milina...

Koma je kad moraš nabaviti sve te namirnice, (kako reče Grubi, nije bilo integralnog kruha ) koma je što si gladan i samo bi malo gricnuo, a ručak nikako da bude gotov, koma je... slobodno možete dalje nabrajati što je još koma ...

Flo, i ja sam neki dan izabirala grašak iz variva.. moš' mislit da me nije dopalo i malo krumpira... ajd mrkvu se nisam mogla praviti da ne vidim, bode u oči .

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok cure, evo mene odmetnice

Ubio me ritam poso, kuca, "ostalo" pa nikak da se opet malo sjednem i procitam kaj ima kod vas.

Ja sam onako malo na montiju a malo jkedem sto imam (ali pazim da ne pretjeram sa zabranjenim stvarima), tako da se stvarno nisam bas ozbiljno pridrzavala knjige (a i cekam jos da mi buby preda jednu dobru verziju ) i tak, ali rezultati se vide!! Jucer sam navlacila vagu po cijeloj kupaoni (kao mozda je uzdignuta plocica) ali uvijek je pisalo 64 :D :D

Tako sam sretna, pogotovo jer me stisnulo s raznim obavezama, jos mi se i jedna bolestina lagano vraca (nestala za vrijeme trudnoce) ali eto, nije lose..

Super mi je vidjeti da vam ide, drzite se, do ljeta smo komadi samo takvi

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni ide isto ko i tebi, umjesto da ski8nem, ja skinem pa vratim

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

fala vam na receptima za palačinke, budem probala
    al ste se raspisale... uglavnom, da mi netko kuha, bila bih ja i u zoni
    thx na komplimentima
    niš, zakucajte si u glavu "jedem i mršavim"! uskoro ću biti baš tako kako si želim! pozitiva je jaka stvar

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

najgore mi je kaj si ne stignem napravit nis za jest. 3 obroka dnevno, u otprilike isto vrijeme mi je sajens fiksn. tak da jedem kad stignem. i kaj stignem. to je jedna prepreka.druga je sto jos uvijek patim za slatkim, mislim sad za coksama od 70+, ali opet.
    mozda kad mali naraste? ili u drugom zivotu?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mikka ; već si na tom putu

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prijavak: u 2 sata ručala,u 6 večerala 3 jaja na oko i jednu pečenu papriku. Sad sam na drugom poslu do 9, više ništa ne jedem danas!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo i mene. Meni problem do sad nije bio u medjuobrocima i grickanju, tu sam disciplinirana i nisam gladna - koliko mogu zakljuciti vise je do vecih porcija, previse ugljikohidrata i premalo vode. Pila sam i dvije velike Divke s mlijekom dnevno, jednu za dorucak, jednu popodne u vrijeme kavice.
    Sad sam presla na proteinske vecere pa se nadam da ce to dati rezultate. Ali, s obzirom na sve sto vise ne jedem, ocekivala sam bolje rezultate. Tata mi je paralelno sa mnom na UN dijeti i izgubio je vise od 10 kg. Doduse, on ce svoje najvjerojatnije vratiti kad prestane s dijetom, ipak je ona restriktivnija, a ja se nadam neke dobre navike Montija ostaviti zauvijek.
    Tiwi, mi smo li-la bile. Ja sam jos na 66, zeljno iscekujem 60 Bravo za tebe!
    Svima

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo mene s druzenja djece i roditelja u njenom vrticu...ajme meni...slobodno mogu reci da sam na Monti...pajton dijeti, a ne na montinjaku...
    izvlacili smo igre i ja dobila onu gdje se natjece tko ce vise pojesti - kremsnita jela sam sporo, najsporije (ona je vikala i natjecala se, bodrila me...srce mi se slamalo), a mene drzala nada da je bitno samo tko ce biti prvi...ali ne, odlucili su mi dijetu totalno zeznuti - morali smo se natjecati za svako pojedino mjesto - ponosno sam bila zadnja (ali morala sam sve pojesti - pravila me zaglavila).

sutra je novi dan i zivot tece, ne postoji bol i jad sto proci nece...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ritam un-ke stvarno nas moze baciti u bed...ali nece, zar ne? 8)

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Yebemu, sad sam išla na recepte, kao da me mami nešto i uvijek vidim nešto fino. I sad osjetim kako mi u želucu kruli i kiselina grize, ali neću, baš neću ništa jesti. Sad se tope masti, nek se istope što više.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Rene2, idi popij šalicu čaja.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Summer i ja sam na 66, iako je daleko 58 sretna sam jer ide. Malo po malo, ali nisam gladna i svi u kući sretni. Vidjet ću kakav će tempo biti u ožujku, izgubim li 3 kg nastavljam s Montijem, u protivnom prelazim na UN. Do 01. svibnja mora otići 6, na ovaj ili onaj način.

Flower vrlo domišljato
    Rene ne gledaj "recepte"! To treba isto uvesti pod Monti pravila.

Nabasala sam na Uncle Bens integralnu rižu koja je kao gotova za 10 min. Jel to neka patka ili šta..
    :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja jos danas i sutra jedem crnu coksu,a od srijede korizma,neeema vise slatkoga. Vidim ja da to ne ide vise ovako.Marinna,nemoj na UN dijetu,procitala sam na Coolinarici na forumu puno losih stvari o njoj,ako ti se da skoci tamo pa pogledaj.Mislim da nije bas previse zdrava,a i ko ju izdrzi,svaka cast.Uncle Bens integralna se zbilja skuha za 10 min.bila je na predkuhanju ili tako nesto(kajgod)pa joj zato treba tako kratko,ali je skroz o.k.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pratim naše UN-ovce, a i dosta poznanika je na toj dijeti, pa znam o čemu se radi. Ne bih to mogla duže od 15 dana, niti bi si dopustila gladovanje. Ukoliko mi finiš od 4-5 kg ne bi išao po Montiju svakako ću probati, bar da skinem još 2-3 :/

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

...ajme meni...slobodno mogu reci da sam na Monti...pajton dijeti, a ne na montinjaku...

Sad ti sve potajno zavidimo i nocas cemo sanjati kako se i mi natjecemo s namirnicama po izboru...

Inace i ja koristim tu Uncle Ben's rizu, meni je odlicna. Inace, meni je najugodnije otkrice u ovoj dijeti (pored aftertaste-a ribljeg ulja ) integralna riza i tjestenina. Mozda je to nekom cudno, ali mi je nikad nismo kuhali. Ocekivala sam nesto bljutavo i polujestivo, a odlicne su mi. To cu definitivno zadrzati i poslije dijete.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad ti sve potajno zavidimo i nocas cemo sanjati kako se i mi natjecemo s namirnicama po izboru...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo i pomoć za monti link
    http://www.erjecnik.com/#rez

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

E, ovo nećete vjerovati!
    Meni i inače kilaža oscilira od jutra do večeri (pa samo 3 litre vode što popijem mora poremetiti masu), tako da se ja uvijek važem ujutro nakon toaleta. Nemam digitalnu vagu, jer mi tih 300, 400g ništa ne znači u životu. Jučer ujutro sam imala 82kg, ravno na crtu, a sad maloprije (nakon ručka i pola litre vode) 80,5kg.

Mislim da je to samo zahvaljujući tome što se strogo držim pravila. Ovo me ponukalo da i dalje nastavim tako.

Jutros sam si kao i obično pripremila žitarice s mlijekom i dok sam pila riblje ulje (kapsule iz DMa), razmišljam kako da trošim pivski kvasac. Pročitam na uputi da se može razmutiti u mlijeku i popiti, a ja ništa, umiješam taj prah u svoje žitarice s mlijekom. Kad sam ja to probala, mislila sam da će istog trena sve izletjeti iz mene.

Onda sam to sve bacila i namazala dvije šnite kruha s marmeladom od marelice (domaća - bez dodanog šećera) i to pojela.

Usput sam si pokidala citruspresu, jer sam vrtila ko luda grejp i naranče, da je na kraju otpao komad plastike, sad ću morati cijediti samo rukama (dok ne kupim drugu)

BTW, treba trošiti taj pivski kvasac, on povećava mišićnu masu, (a mišićna masa sagorijeva kalorije), osim toga pun je vitamina E, i cijelog B kompleksa (uključujući i folna), samo je gadan na okus, a glupo mi bilo uzeti još jednu turu kapsula!

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pod pivski kvasac mislis na suhi ili onaj u kocki?

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Rene :D , moraš opet mijenjati ticker .
    Znači pivski kvasac, ja ću ipak onaj u kapsulama.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

di ima za kupit kvasca? prosvijetlite me

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    BTW, treba trošiti taj pivski kvasac, on povećava mišićnu masu,
    :?
    mišična masa ili tonus ?
    i za jedno i za drugo je bitna tjelovježba (anaerobna - masa i aerobna-tonus)
    da se može samo hranom povečat... nisam ti u to sigurna

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    di ima za kupit kvasca? prosvijetlite me
    Ja sam kupila u Ipercoopu, na polici sa sojinim proizvodima.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Irchi prvotno napisa
    Rene :D , moraš opet mijenjati ticker .
    Znači pivski kvasac, ja ću ipak onaj u kapsulama.
    Ticker ću mijenjati ponedjeljkom, ovako mogu mijenjati ticker 3xdnevno.

Ja sam uzela u prahu, a ima i u kapsulama, ja sam kupila Encijanov u DM-u.

Pretpostavljam da ima u svakoj ljekarni.

MGrubi zapravo na njemu piše da pomaže povećanju mišićne mase, e sad. Ja vježbam 2xtjedno pa mislim da se to odnosi na one koji vježbaju.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja danas za ručak/gablec donjela kuhano meso (puretina),zelena salata,rajčica i gore pola jogurta sa limunom,biber i sol,vlasac.
    Bilo odlično.
    Za večeru ću dinstani poriluk i malo integralne riže.

A gdje vi kupujete pahuljice/žitarice koje se jedu sa mlijekom??
    Ja se sva izugubim ispred polica sa zdravom hranom.

Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •