Citiraj Lutonjica prvotno napisa
ne znam gdje drugdje da pitam, vi mi se činite najmjerodavnije:

naime, neki dan sam čula na tv da je zdravije i manje kaloricno pojesti przeni krumpir nego pire krumpir, sto meni nema logike. jel mi mozete to objasniti???
Prema Montignacu čips ima niži GI od pirea, jer u pire ide maslac, pa mlijeko i to je kombinirana namirnica.

Mislim da se tu misli samo na čips, a ne ostale oblike prženog krumpira. Ali ako je prženo u ekom dobrom ulju i dobro ocijeđeno, to je u pravilu manje deblja nego pire krumpir.

Citiraj summer prvotno napisa
Rene2, nisam znala koliko ti je cilj - da ne ispadne da nisi nista napredovala
Pa ja sam tek u ponedjeljak krenula, i da cilj mi je 17kg, zpravo sam skinula 1kg, ali šutim o tome, jer nisam izdržala i jutros sam stala na vagu, iako sam rekla da neću 7 dana. I jako mi je bilo drago kad sam vidjela -1kg.
Evo sad se vidi što znači pridržavati se.

Prošla me faza međuobroka.
Ujutro doručkujem i uopće me ništa ne traži jesti do ručka, srećom ručak mogu imati otprilike u isto vrijeme svaki dan, ali večeru nikako prije 7, a to bih jako htjela.
Sinoć sam s posla došla u pola 10, a MM me iznenadio s Adria steakom (već sam pisala o tome) i salatom od svježih krastavaca.

Čak ni kockicu crne čokse nisam jela poslje toga.

A što se tiče industrijskih žitarica, evo meni ide i s tim.

Jedino me strah vikenda- Lako mi je kad sam na poslu, radim, hrane nema n iblizu, ali doma sam okružena s dvije izjelice i sladokusca, koji stalno nešto žvaču, morat ću se uhvatit nekog vikend pospremanja i sl. da ne mislim na hranu.