ja bi na tvom mjestu popila kavu. jedna dnevno, nije valjda bed. toliko i ja pijem. inace bi pala u nesvijest. kad sam mjerila tlak nataste bio mi je 90/50, tak da znam o cemu pricas. a mozda bi i malo crnog vina uz klopu pomoglo?cvijetak prvotno napisa
btw, kako uspijevas da ne jedes slatko? ja ne mogu bez u prosjeku pola crne cokse dnevno, a i to mi je malo.![]()

.
) bjelanjke odnosno žličnjake ne kuham u mlijeku nego vodi. Baš zbgo pjene i grudica koje ostanu. Drugo kad se kuhaju žumanjci, moraju se kuhati na najlaganijem mogućem plamenu da ne nastanu grudice, a ja uz to pobavezno miksam mikserom da se ne zgrušaju. Treće, ali ne i manje bitno
iskusne montice
pojela sam 3 kriške i osjećam se puno još i sad.
ali vjerujem da ću se za nekoliko dana prijaviti i na listu sa smanjivanjem kilograma. Moj problem je manje estetski, a više zdravstveni - operirala sam štitnjaču prije mjesec dana i sad budući pijem nadomjesni hormon i tko zna kad će mi se regulirati doza, metabolizam polako ali sigurno pada u komu. Napuhnuta sam, probava koja je bila idealna sad postaje loša, kolesterol uslijed toga raste, a šećer sigurno tome ne pomaže. Zato mi se uz vaše pisanje montignac činio kao logičan i pametan izbor. Imam samo 4 do 5 kg viška (58,5 kg na 160 visine), pa ću pokušati neko vrijeme biti u prvoj fazi da malo "očistim organizam".
; tak sam i ja bila krepana i jadna
, ti si sve zakuhala, a onda nam tek veliš da nisi radila
smajlić, jer me još drži.