Stranica 8 od 10 PrviPrvi ... 678910 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 453

Tema: Montignac 2. dio

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa
    Cure, help. Otkako sam na Montiju tlak mi je grozno nizak. Jutros mi je bio 92/49 :shock: Osjecam se ko zombi. Sto da pojedem/ popijem da se malo pridignem. Kavu? Mislim da mi organizmu fali slatko, ipak sam bila teska ovisnica, a sad nista ne jedem slatko.
    ja bi na tvom mjestu popila kavu. jedna dnevno, nije valjda bed. toliko i ja pijem. inace bi pala u nesvijest. kad sam mjerila tlak nataste bio mi je 90/50, tak da znam o cemu pricas. a mozda bi i malo crnog vina uz klopu pomoglo?
    btw, kako uspijevas da ne jedes slatko? ja ne mogu bez u prosjeku pola crne cokse dnevno, a i to mi je malo.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Na kraju sam drmnula jednu Nesicu s malo mlijeka pa sam nekako zivnula. A kako mi ne fali slatko? Pa, ni meni to bas nije jasno, iskreno. Otkako sam na ovom novom rezimu pojela sam pola crne cokolade (tri tjedna) i nekoliko palacinki s onim posebnim pekmezom, a prije mi ni jedna cokolada dnevno nije bila dovoljna, uvijek sam mogla jos.
    Primijetila sam kako mi se u zadnje vrijeme baš jede izrazito začinjena hrana, ne toliko ljuta koliko slana.
    Inače, jučer sam u trgovini skužila neke nove voćne jogurte, mislim da su Vindijini, zaslađeni su sladilima pa mi se čini da bi povremeno mogli biti sastavni dio jelovnika, hm.
    Imam pitanje glede onih "naših" palačinki: kako to da su one "dozvoljenog sastava" kad su u njima zajedno mlijeko i brašno i fruktoza? Ili sam ja nešto krivo skontala?!?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

one su ok za drugu fazu

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

radila sam šnenokle - osjećam se ko tukac
    čini se jednostavno i rene2 je sve lijepo napisala, ali....
    sada se hladi, čekam jutro da vidim da li će biti jestivo
    mm će biti pokusni kunić
    u dućanu nije bilo vanilije (mm je čak pitao prodavačicu), pa sam odlučila preskočiti, ne uzeti vanilin šećer (sada mi je pun nos smrada od jaja)
    malo sam poškropila sa limunom bjelanjke
    ALI ona krema nije krema, sva je puna grudica, a sada se odvojila i tekućina
    da to iscjedim ujutro?
    tak sam si u bedu sa tim

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja sad pravim schnee-nokle i cini mi se da se ta zuta krema nece zgusnuti. Prije sam to pravila tako da u mlijeko uz zumanjke dodam i par zlica brasna ili cak puding od vanilije, ali kako mi je sad to zabranjeno cekam da se ovo cudo nekako zgusne

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a koliko je pjene prvo bilo u tom žutom

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ajme što ste sve popi.dile za tim šneenoklama. Ja ih nisam pravila .
    Inače kad ih radima( a ima tome sigurno nekoliko godina ) bjelanjke odnosno žličnjake ne kuham u mlijeku nego vodi. Baš zbgo pjene i grudica koje ostanu. Drugo kad se kuhaju žumanjci, moraju se kuhati na najlaganijem mogućem plamenu da ne nastanu grudice, a ja uz to pobavezno miksam mikserom da se ne zgrušaju. Treće, ali ne i manje bitno , krema se ne servira hladna.
    Cvijetak ista stvar kod mene. Uopće mi više ne fali slatko. Mislim na one hrpe Milki i ostalih delicija, ali mi se zato jede jače začinjena hrana. Kuhaj kremu dok se ne zgusne, sigurno će joj trebati duže nego kad se doda brašno.
    Danas sam radila salatu od tune - malo svježe paparike izrezane na kockice, malo poriluka izrezanog na kockice, kiseli feferoni na kockice, malo majoneze i tuna. Bilo je mljac!

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

iskusne montice

Vi koje pijete ulje imam pitanje.

Kupila sam cod liver oil od twin laba.

A negdje sam pročitala da treba biti emulsified.

Jel može i ovo koje nije emulsified :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Buby nisi tukac
    I ja sam pravila po starom receptu samo sam umjesto šećera stavila fruktozu i mlijeko 0,9%. Nisu se napravile grudice već su se žumanjci stegnuli onako kao bjeljanjci, a iznad se odvojila voda. To mora biti ili zbog nemasnog mlijeka ili (prije to) fruktoze.
    Uglavnom, dizaster!! Bojim se da će biti nejestivo. Sat vremena sam to kuhala, a umorna ko paaaas

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marinna prvotno napisa
    Rene koji zaslađivači se smiju koristiti?
    ne znam, ali ja ću koristiti tekući natreen, imam i kandisin u prahu.

A što se tiče šnenokli, recept nije moj, nego iz knjige recepata, ja to nikad nisam pravila, a mislim da neću ni sutra.

Danas sam si pekla integralni kruh, sa integralnim i raženim brašnom i ispao je predivno.

Kako sam doručkovala i ručala proteine i povrće, onda sam si u 6 sati priuštila večeru od ugljikohidrata: moj kruh s marmeladom od marelica i uz to neskava pojela sam 3 kriške i osjećam se puno još i sad.

To ću sutra i doručkovati, a ručak, opet meso i povrće.
    Našla sam neki recept za faširance od svježeg sira i mljevenog mesa, ali nije mi sad tu, pa ću ga sutra prepisati, u njih ide samo 1 žlica prezli, i to za oblikovanje. To je nešto za nas.

A što se slatkog tiče, ni mene ne privlači, vidiš ti taj inzulin i šećer, koji je to vrag. Kad ga jedeš, tjera te da ga još jedeš, a kad ga ne jedeš, uopće ti ne nedostaje :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

skviki,mislim da moze bilo koje ulje,da nijanse bas nisu toliko bitne.BTW,mislim da mi jeMGrubi napisala da bi trebalo svako jutro popiti casu ulja.(prestrasno)Ja sa 2 tjedna pila 1 veliku zlicu,a nakon toga cim bi vidjela bocicu zeludac mi se poceo dizati,pa sam presla na kapsule.Nadam se da je to isto jer stvarno vise ne mogu to na taste podnijeti.I ja sam ga zalijevala sokom od narance,ali meni to dodje na isto,jer mi se nakon toga uzasno pdrigivalo kao da sam jela ribu.Ostale cure nisu nis o tome pisale pa valjda nisu imale takvih problema ili.....

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cure i dečki pozdrav
    evo da se i ja prijavim na ovu temu. Zasad se prijavljujem kao podupiruća članica montignac grupe ali vjerujem da ću se za nekoliko dana prijaviti i na listu sa smanjivanjem kilograma. Moj problem je manje estetski, a više zdravstveni - operirala sam štitnjaču prije mjesec dana i sad budući pijem nadomjesni hormon i tko zna kad će mi se regulirati doza, metabolizam polako ali sigurno pada u komu. Napuhnuta sam, probava koja je bila idealna sad postaje loša, kolesterol uslijed toga raste, a šećer sigurno tome ne pomaže. Zato mi se uz vaše pisanje montignac činio kao logičan i pametan izbor. Imam samo 4 do 5 kg viška (58,5 kg na 160 visine), pa ću pokušati neko vrijeme biti u prvoj fazi da malo "očistim organizam".

kombinacije namirnica mi ni inače nisu bile problem, volim kuhati i izmišljati koješta (nažalost zbog posla vremena je malo...), pa ću vam dojaviti recepte čim ih malo prilagodim. Kupila sam knjigu jučer, pa se bacam na detaljnije proučavanje. do skorog pisanja

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja pijem u kapsulama, jer mi je tako lakše.
    BTW, danas sam u lidlu kupila super jeftino grejp (crveni), mrežica 1kg/4,5kn i limuni su jeftini i karfijol, pa sam se naoružala za cijeli tjedan.

Danas MM pravi zagrebačke odreske (ja ih jedem, ali pohane na pariški, malo u integralno brašno, pa u jaje, pa na ulje)

Jutros sam popila sok od jednog limunau čaši mlake vode i svoje medikamente i vitamine, i poslje toga uopće nisam bila gladna. Sad sam umjesto doručka pojela dvije male jabuke i na miru čekam ručak. Znači kod mene danas zagrebački odrezak i karfijol za prilog, zelena salata i rajčica.

Popodne idem na neki rođendan, nadam se da ću se suzdržati od kolača.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

marinna ; tak sam i ja bila krepana i jadna
    Rene2 , ti si sve zakuhala, a onda nam tek veliš da nisi radila

dajte mi recite koji pivski kvasac kupujete?

idem se povagati danas

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MalenaM, dobro dosla
    jedva cekam da nam ubacis koji recept, ja se uglavnom vrtim po istom, nemam bas vremena..
    mene isto zanima za kvasac, neko mi je napisao al sam zaboravila. davaj, davaj!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam kupila pivski kvasac u kapsulama(Encian,90komada,24kn,pije se 3x dnevno)Gledala sam u prahu,ali mi se bas nije svidio,posebno jer sam u to vrijeme pocela piti riblje ulje,pa sam si onda mislila jos i taj kvasac mutiti,nije mi se dalo.Sad prvo nataste kapsulu ulja,nakon dorucka svoje multivit.pa pivski.Samo se kljukam kapsulama.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam kupila pivski kvasac u kapsulama(Encian,90komada,24kn,pije se 3x dnevno)Gledala sam u prahu,ali mi se bas nije svidio,posebno jer sam u to vrijeme pocela piti riblje ulje,pa sam si onda mislila jos i taj kvasac mutiti,nije mi se dalo.Sad prvo nataste kapsulu ulja,nakon dorucka svoje multivit.pa pivski.Samo se kljukam kapsulama.
    Za dorucak sam pojela snitu integr.kruha namazanu dukatelom light i popila onaj novi jogurt od Vindije s Omega3,nije los.Za rucak piletina s mlincipa(pile vec u pecnici)i juha naravno,al ja cu iz juhe samo karfiol,a onda piletinu sa zelenom salatom.A za veceru,hm,pojma nemam,mozda nesto UH.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma nisam ja ništa zakuhala, tražile ste recepte za slatkiše koji su dozvoljeni i ja sam vam našla jedan.

Nekako baš nisam veliki ljubitelj šnenokli, tj. volim samo žuto.

Budući da često pečem kolače, pouzdano znam da se jaja u mlijeku zgrušaju i razdvajaju u vodu i zgrušane mrvice kad se prekuhaju. Znači trebate kuhati lagano, svega 5 min i onda kad osjetite da se počinje zgušnjavati, odmah skinuti s vatre i nastaviti samo miješati.

Ni slučajno dodavati brašno, pa nije to puding, ta krema mora biti tekuća.

Ja znam da monti preporuča sve nemasno, ali ako već odvajam UH i proteine, onda barem mogu koristiti normalno mlijeko. Ni jedan kolač mi nikad nije uspio kad sam ga radila s light mlijekom. Tako da ću ja za ovo ipak uzeti normalno (2,8%m.m.)

MM pravi zagrebačke, a još sam kupila i šampinjone i izblanširala karfijol za prilog. Nekako mi je karfijol najbolji prilog.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Rene2, ja sam fulala očito u više koraka - light mlijeko, kuhala sam dugo...
    a nemrem jesti jer je okus bljak; mislim, očekujem slasticu, a hrdam jaja
    dobro da si rekla to za light mlijeko, jer bi ga ja sada strpala u sve kolače
    doduše, neki su ispadali ok
    ulje sam pila od twinlaba (okus naranča) - velika žlica za ljepši početak dana (ha ha ha); potrošila sam u kojih mjesec i pol; više mi se ne da to piti
    kupiti ću taj kvasac od enciana, thx Marinchi
    marinna, jesu jestive?
    MalenaM, velkam
    povagala sam se - 6,7kg (3,3 to go) :D
    MGrubi, torta?

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Marinchi hvala

A čemu nam koristi pivski kvasac :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

znam da sam citala o tom kvascu, ali vise pojma nemam cemu sluzi. znam da sadrzi vitamine b kompleksa, ali dalje.. :?
    i koja je razlika izmedu pivskog i svjezeg kvasca, pitanje je sad.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    Žumanjke tucite prelijevajući mlako mlijeko preko njih, ako je potrebno dodajte još mlijeka da dobijete litru kreme, zagrijavajte na niskoj temperaturi da se krema zgusne, tek na kraju zasladite fruktozom.
    Evo ovo je bio ključni dio recepta, moja je svekrva odmah skužila u čemu je vjerojatno bio problem. Ja sam po starom receptu izmiksala žutanjke i fruktozu i ulila u vruće mlijeko, misleći da to nema veze

Buby jesi ti tek na kraju dodala fruktozu?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Fruktoza ne podnosi visoke temperature i s njom se ne može kuhati ni peći. Inače bi bila raširenija.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bacila sam ih još sinoć, sad stvarno moram upotrijebiti ovaj smajlić, jer me još drži.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nije išla na kraju fruktoza, još jednom blam - stavila sam ju u žumanjke, pa zalijevala mlijekom i miksala
    bilo je pjene do neba

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mea culpa, grijesila sam. Dva dana posjeta, babina i slicno i nekako su uletile i njoke uz mesni umak, cak i dvije kriske pizze i jedna casa cole.
    Cisto me strah sutra stati na vagu. Al, nad prolivenim mlijekom se ne place pa sutra nastavljam istim tempom. Kupila sam i kapsule pivskog kvasca te ulje bakalara u kapsulama, obecala sebi jos vise vode i idemo dalje!

Koliko sam uspjela shvatiti iz recepta, mi jos u to dodamo keks (petit beurre) i pospemo naribanom cokoladom i imamo paradizot koji ja i MM inace obozavamo. Uh, kako mi se to jede...

I meni se cini da vise patim od niskog tlaka od kad sam na Montiju. I inace me malo manta kad se naglo ustanem, osjecam slabost i slicno, ali sad mi se to cini izrazenije. Kavu ni inace ne pijem (jednu bijelu) pa mi preostaje piti puno tekucine.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jupiiii! preživjela sam jučerašnji rođendan. popila kavu, i mineralnu, grickala meze (kulen, šunka, kobasica i sir) i totalno ignorirala sve kolače (uključujući i Ledeni vjetar) koji su mi bili pod nosom. :smajlićsešepuri:

Sad idem cijediti grejp i limun i praviti doručak.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prođe vikend ,zgriješila opet jučer!!!.
    Ali danas koa da ništa nije bilo .
    Doručak 2 naranđe,za ručak tuna ocijeđena od maslinovog ulja,hrpa salate.Večera najvjerojatnije šnicla na naglo i šampinjoni iz konzerve dinstani.Međuobrok-jabuka.
    Ja pijem 1 do 2 kave bez kofeina sa mlijekom i fruktozom.Jel to previše?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curke, moze pitanje? Zbog cega se na Montignacu uzima pivski kvasac i riblje ulje?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa
    Curke, moze pitanje? Zbog cega se na Montignacu uzima pivski kvasac i riblje ulje?
    Pivski kvasac zbog svojih sastojaka vitamina (posebno B kompleksa) pomaže kod poboljšanja stanja živčanog sustava, blagotvorno djeluje na kožu, nokte, kosu i općenito poboljšava opće stanje organizma.
    A riblje ulje je djelotvorno kod smanjivanja broja masnih stanica i celulita.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Thnx, AM.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    vratila mi se knjiga:
    str. 210 ČUDOTVORNI POMAGAĆI (kotra celulita:
    dva čimbenika:
    na prvom mjestu je DOJENJE :D
    e evo me raduje
    i ja jos dojim malog :D
    u pocetku sam se bojala zbog dojenja Montijaa, ali sad vidim da mogu da dojim i da mrsavim... :D

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj taniaz prvotno napisa
    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    vratila mi se knjiga:
    str. 210 ČUDOTVORNI POMAGAĆI (kotra celulita:
    dva čimbenika:
    na prvom mjestu je DOJENJE :D
    e evo me raduje
    i ja jos dojim malog :D
    u pocetku sam se bojala zbog dojenja Montijaa, ali sad vidim da mogu da dojim i da mrsavim... :D
    Pa cure vi imate dodatni ispust kalorija, zato kod vas mršavljenje ide bilje. Sjetite se ~lex~ koja je dojila blizance i bila na montiju. Kile išle dole ko lude.

S ponosom prijavljujem -1 kg, dakle 16 to go! i obnavljam listu.

1. MGrubi (15 kg) 12 to go
    2. summer (8 kg) 5 to go
    3. Irchi (8 kg) 4 to go
    4. Tiwi (10kg) 6 to go
    5. Marinna (10 kg) 8 to go
    6. AdioMare (15kg) 8 to go
    7. cvijetak (10kg) 8 to go
    8. Marinchi(10kg) 8 to go
    9. flower (8 kg) 4 to go
    10. buby (10 kg) 4,5 to go
    11. mikka (20 kg) 17 to go
    12. Rene2 (17 kg) 16 to go
    13. babyiris (30kg) najprije 15 to go,
    14. taniaz (8kg) 4kg to go
    15. lola24 (30 kg) 30 to go

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

2. summer (8 kg) 5 to go
    3. Irchi (8 kg) 4 to go
    4. Tiwi (10kg) 6 to go
    9. flower (8 kg) 4 to go
    10. buby (10 kg) 4,5 to go
    16. skviki (15kg ) 15 to go

Evo i ja vam se priključujem.
    Krenula danas.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Upravo sam pekla tikvice u tavi (nikada nisam pravila drugačije osim pohala) i za mene je to otkriće godine. Razmišljam da kupim wok.
    Tikvice se narežu na veće komade, posole i stvave u cjediljku da izađe gorka voda. Nakon 1-2 h ih se oizreže na male ploškice koje se posuše salvetom i povegete. Prže se u teflon ili sl. tavi sa pola žličice maslinovog ili dr. ulja. Dovoljno je 2-3 min. sa svake strane.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

napkon i jedan ne-slatki recept

meni su tikvice super i zapečene s vrhnjem i podravcem
    ili s mesom kao musaka bez krumpira
    ma meni su tikvice njami....

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja tikvice obožavam.
    Samo ih narežem na kockice i pirjam na maslinovom ulju.
    Kad malo omekšaju lagano posolim.
    Meni nisu nikad gorke :?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ipak su mi najbolje pohane i to na kolutove, u prezlama.

Moja R. najviše voli "palačinke" od tikvica.

Kako god, dobre su jer su neutralne i možeš ih jesti sa svakom hranom.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    Pa cure vi imate dodatni ispust kalorija, zato kod vas mršavljenje ide bilje.
    ma kod mene to nis ne pomaze, samo odmaze.
    sto se tlaka tice, kako nisam pila kavu zadnjih dana pocelo mi se vrtiti u glavi ko da cu pasti u nesvjest (a hodam s malim u marami!) tako da sam danas ubila veeliku salicu nescafea 100% arabica s mlijekom. preporod! prehodala sam cijeli grad bez problema, osim sto me pred kraj pocela otkidati stopala. ipak on i ja imamo oko 85 kila

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ni na jednoj dijeti se nisam odrekla kave. Ja sam također niskotlakaš i bez kave sam kao samljevena.

A mogu vam reći da mi paše ova dijeta, jer često jedem meso, pa onda kojekakve kobase, pa sam žedna od toga, danas sam popila 2,5 litre vode.

Sinoć sam mjerila tlak, jer me nešto glava boljela i 120/80 ko curica!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dobre su mi ove ispovijedi ponedjeljkom
    skviki, velkam

moram up date
    2. summer (8 kg) 5 to go
    3. Irchi (8 kg) 4 to go
    4. Tiwi (10kg) 6 to go
    9. flower (8 kg) 4 to go
    10. buby (10 kg) 3,3 to go
    16. skviki (15kg ) 15 to go

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj skviki prvotno napisa
    Ja tikvice obožavam.
    Samo ih narežem na kockice i pirjam na maslinovom ulju.
    Kad malo omekšaju lagano posolim.
    Meni nisu nikad gorke :?
    Ja ih upravo smazala - pohala, ali samo u jajetu sa zacinima (crvena tuniska ljuta paprika, sol i papar). Njam

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo Buby :D to je zbilja uspjeh, u koliko je to vremena?
    Rene i mene i mm je jučer cijeli dan boljela glava, to ti je ovo prevrtljivo vrijeme.
    Upisujem se i ja u niskotlakaše, i inače ali sad me baš dobro opere. Mislila sam da je sve zbog nenormalnog vremena, ali kad vidim da se i vi borite s tim.. :? Ja bez kave ne mogu, ponovo pijem tursku samo sa mlijekom i baš mi je fina - to je stvar navike. Popijem dvije dnevno i ako se ne smije nemojte mi reći

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u 7 tjedana - ide mi skoro kila tjedno
    ja tursku ne pijem već skoro 6 godina (ni ništa što ima okus kave )

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

blago tebi buby, ja stojim. nis se ne dogada. pocinjem se pitati ima li ta montinjakova metoda smisla kod mene, ili bi ja ipak trebala pocet s dobrim starim "ne jedi nista".
    fakat se trudim, a nakon one pocetne 3 (kad je to bilo, prije mjesec i pol!!)-nula. nada. nista. bu.
    jos se i krecem, po 3-4 kilometra dnevno, s malim u marami.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Buby :D , ti se zbilja topiš .

I ja se upisujem među niskotlakašice (pa zar smo svi na Montiju niskotlakaši :/ ?). Kavu isto ne pijem. Otkada sam na Motaču pijem Binacu, a inače sam mlatila po nesici ( odosno Francovoj instant za one koji bojkotiraju (kršitelj koda), meni je nes izraz za sve instantice). Kava nije preporučljiva u prvoj fazi jer utječe na štotijaznamšto, ali uglavnom pretpostavljam da dolazi do iste stvari kao kad se jede hrana s viskim GI.

Nove curke, dobro došle i još prije kile o`šle, .

Mikka, ne odustaj. Moraš nešto promijeniti, meni je stajalo na -2 tjednima dok nisam našla pravu kombinaciju. Npr. nemoj koristiti fruktozu za zaslađivanje već Natreen ili nešto slično što nije otrovno, izbaci sad crnu čoksu, ostani na kockici ili dvije, pokušaj promijeniti doručak ili možda smanjiti večeru, itd. Uglavnom shvati ovaj period kako pripremni i sad kreni za ozbiljno. Inače svaki put kad si zgriješila tijelo je primilo poruku :D, bit će sva kao prije. Organizmu treba neko vrijeme da se gušterača prilagodi novonastaloj situaciji. Drži se, nemoj nas napustiti. Gle, Lex, 17 kg u 2 mjeseca. Možeš ti to!

Pitanje
    Dakle, ovako. Da li se za doručak smije jesti kruh, integralni naravno, s malo pekmeza bez šećera i uz to popiti šalicu Biance s Natreenom i malo najmanjemasnog mijeka?
    Ako je odgovor NE, onda ovdje griješim i zato mi toliko treba za jednu kilicu.
    Ako je odgovor DA, onda može i bilo koja druga kombinacija mlijeka i integralnog brašna plus recimo žumanjci i možemo papati i neke slatke delicije.
    Da li netko zna koliki GI ima čičoka?

Tikvice izrežem na kockice, popržim malo više češnjaka na maslinovom, dodam tikvice i paradajz(najbolje svježi, ali može i iz konzerve). Podlijevam vodom dok nije kuhano. I mljac!

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pribilježavam se u skupinu grešnika. Sinoć slanina+kruh+sladoled. Večeras još gore: Cola+ Milka s rižom (nakon sira za večeru). Buuuuu...Od sutra se vraćam na staro, ali znam da mi je to 'ko da krećem ispočetka Vagi neću ni primirisati dok se barem iz mene ne ispere Cola.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Irchi prvotno napisa
    dobro došle i još prije kile o`šle,
    , zakon si
    thx cure
    mikka, samo piči, ne posustaj, rezultati će se vidjeti, moraš probuditi tijelo
    irchi, i ja ti mrknem kavu poslije takvog doručka - light mlijeko + jacobs cronat gold + fruktoza
    ok, imam i međuobroke - ne držim se baš ona 4 sata, tu ste me zbedirale
    ALI, ja sam sebi rekla da mršavim, jedem zdravije i do ljeta sam komad!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

cvijetak, grešnice

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Irchi, mislim da u prvoj fazi uz UH dorucak ne bi smjelo biti ni najmanje masti - pise da je zabranjeno djelomice obrano mlijeko, jogurt ili maslac i magarin. Dozvoljava se samo uz proteinski dorucak, uz UH bi trebalo biti 0%. Ali sto kad ga kod nas nema?
    I ja popijem Divku s mlijekom 0,9 ili 1% uz takav dorucak.

Inace, i ja sam dojilja pa mrsavim puzevim korakom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •