-
-
a koje simptome je imala curica?
-
Osoblje foruma
-
... dijagnoza je potvrđena kliničkim i laboratorijskim pregledom (osip koji je dobila dok je pila klavocin nas je uputio na zaraznu i zapravo ju je on "spasio" da mononukleozu ne preboli na nogama - toliko su ti drugi klinički simptomi bili neprimjetni) - to je gotova stvar ... ona se odmara, jede nemasno itd i nadam se da se neće ništa zakomplicirati (a nebi trebalo) ... sve vezano za njenu bolest sam već probavila (a od svih virusa na svijetu herpes virusi su mi najomraženiji) ... mene trenutno zanima kolike su šanse ovom mom malcu da se izvuče (velike nadam se) - može on doći u kontakt sa EBV (vjerovatno i je kad je toliko rasprostranjen po svačijim ždrijelima, trenutno je nama hot sestrino), a sad hoće li oboljeti ovisi o puno toga ... zato pitam za konkretne slučajeve u obitelji i postotak oboljeli članova ... da mi nada poraste
-
moja sestra je imala mononukleozu a nas tri ništa.
druga je imala šarlah, a preostale tri opet ništa.
-
-
Ja sam imala mononukleozu s 18 g. I moj brat ju je imao s 18 godina. Mlađi je od mene 8g. Dakle, kad sam je ja imala, brat je imao 10g i nije obolio. Na nesreću, školska doktorica me liječila antibioticima i penicilinom tako da sam na 1mj završila u zaraznoj. Brat je svoje odbolovao doma - puno lakše jer nije liječen ničim.
Inače, jako puno ljudi ima taj virus, ali jako malo ih obolijeva - obično kad padne imunitet zbog nekog drugog razloga (kod mene gnojna angina).
-
ja sam je prelezala u srednjoj skoli
sa 16 godina,
niko od ukucana se nije razboleo,
samo mi je trebalo jos mesec dana
da se skroz oporavim.
jedna
ozdravilica!
-
Ja sam je navodno preboljela (tako su dr-i zaključili po testovima na viruse koji ju uzrokuju), otkrila sam to slučajno, nisam nikad imala kliničku sliku mononukleoze. Rekli su mi da sam je "prehodala" :? al' malo mi je to sumnjivo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma