drage moje obožavateljice.......ne bi vjerovale ali stislo nekaj drugo a ne žena, cura , ljubavnica, priležnica........to drugo se zove posel.......ispričavam se kaj nisam u mogučnosti češće se družiti ali to bi ujedno značilo i moj kraj na poslu
drage moje obožavateljice.......ne bi vjerovale ali stislo nekaj drugo a ne žena, cura , ljubavnica, priležnica........to drugo se zove posel.......ispričavam se kaj nisam u mogučnosti češće se družiti ali to bi ujedno značilo i moj kraj na poslu
samo ti radi, treba se pripremiti za prinovu u obitelji
a ove navodnike s "obožavateljice" si namjerno ispustio ili ti je omaklo?![]()
namjerno i s razlogom(nadam se)Stijena prvotno napisa
![]()
Pa ja stvarno ne znam kak sam uspjela propustit sedam stranica ovakvih zanimljivosti..
Tko je sad na kraju muz i zena? Ne kuzim,cemu sram..?
Da MM posta po Rodinom forumu ja bi bila ponosna na njega.
problem je u tome kaj sam ja krenul predstavljati se, a sve zanima sve ostalo osim mene.......a to da sam ja isto ponosan na sebe kaj sam tu, to stoji-trba puno snage i samokontrole za to :Dretha prvotno napisa
očito nisi dovoljno upućena u bubimirove postoveretha prvotno napisa
![]()
pitaj cure s produženog dojenja kaj misle o njemu![]()
Yes,treba tebi,a treba i nama.bubimirko prvotno napisa
![]()
I kakav je to sad avatar misa'mu???
Dakle..predstavi nam molim te svoj novi avatar?!
čemu sad još i to ......jednostavno oličenje ljepote-kao i ja......lice koje se ne zaboravlja, a i potpis je novi, ali sada sam odlučio ćešće mijenjati i jedno i drugo, ovisno o raspoloženjuretha prvotno napisa
![]()
kopiraš me![]()
Baš me čudi kako su administratorice dozvolile 7 stranica ovoga 8)
Zato jer je usamljen u svojim stavovima po pitanju svake točke AP-a, kao takav je jedinstven i zato ima protekciju.
Jeli tako, Bubi?![]()
a vjerojatno se tješe, da koliko bubimirko više vremena utroši postajući ovdje, toliko će manje postati na produženom dojenjukikic prvotno napisa
(bar sam tako čula)
ne bih se začudila niti da je to bio neki njihov trik da ga se tamo riješe - lijepo mu otvoriš egotopic, pa nek si čovjek posta![]()
![]()
![]()
Meni se avatar Bubimira puno vise dopadao..bubimirko prvotno napisa
Uvijek me asocirao na crtic..ono ak Lidija veli tri puta "Bubimir,Bubimir,Bubimir!" on nestane il se pojavi..tak nekak je islo jel da?!
retha prvotno napisa
evo 3 puta si izgovorila i dozvala me![]()
Aha.....jamačno si u pravu......a inače je jako teško imati stavove suprotne tim točkama AP-a.....po tvojoj logici svatko s imalo mozga je jedinstvenAdioMare prvotno napisa
.....ali hvala ti...... kaj me smatraš jedinstvenim
da čak sam se i ošišal kao muškaracmaria71 prvotno napisa
![]()
No, dobro, i ja sad malo upravo pala s Marsa, jel bilo konačno to veliko otkrivanje enigme zvane bubimirko na RR u subotu - molim očevice da se jave (ako su došli k sebi od šoka)
ja bila, al se u maniji kopanja po odjeći nisam sjetila potražiti bubija
bio je?
gle ne znam, to se ja isto pitam
jel netko možda vidio buša, klunija ili constancu?
bubimirko prvotno napisa
![]()
![]()
koliko znam, nije bio.
prošli put se pristojno javio, ovaj put... il` je bio inkognito ili nije ni došao.
Uglavnom, nije bio nitko sa škarniclom na glavi.
...ili je možda mislio da je bolje poslat ženu kad nam je ona interesantnijaapricot prvotno napisa
a sa velikim trbuhom? škarnicl si može svaka šuša staviti na glavu, ali onakva trbušina se mora predano godinama graditiapricot prvotno napisa
![]()
lako vama budalu zahebavati...........striček bubi je rastegnut kak jezušek.......mislim da ću se uskoro morati klonirati da sve stignem......posao, žena, djeca, ljubavnice, rodbina, fax, vi.......pa ko bi vas samo stigao sve opsluživati
rugala se sova sjenici......stavi ti svoju ak je ljepšaanki prvotno napisa
![]()
ooooooooooooo, bubi pa mi već mislili
a) da si nas zaboravio
b) ljutiš se na nas
c) nećeš nam se namjerno javiti da se malo kuhamo jel enigma otkrivena ili nije
d) da sigurno imaš puuuuuunoooooo posla pa ne stigneš
e) sve gore navedeno
uglavnom cijelo ovo vrijeme smo jako, jako intenzivno mislili na tebe.....hoćeš li nam molim te otkriti jesi li se otkrio i kome da počne uzimati terapiju na vrijeme
Stijena pohotnice starabaš mi je drago da intenzivno misliš na mene, nadam se da ne misliš na mene baš uvijek...npr. za vrijeme intimnih momenata sa svojim mužem....nadalje.....a,b i c su netočne konstatacije......d-1000000000% točna-promjenila mi se vlast u firmici pa su ležerna vremena stvar prošlosti........stoga i e-je netočno
gle bubi, a ko će ako neću ja,
pa vidiš da nikog drugog više ne zanimaš......
p.s. imaš pozdrav od MM-a
intimni život nam je procvjetao kao nikad do sad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stijena prvotno napisa
jaooooooooo nije da se hvalim ali zatrpan sam na pp![]()
bubimirko prvotno napisa
e sad još jedino mogu i ja reći: I rest my case......
![]()
Mislim stvarno.. 7 strana topica a da se nista nije reklo.. fascinantno
Prestanite chatati pls 8)
Mene je iskreno začudilo da se to već ranije nije dogodilo, ali stvarno podržavam
Anhie![]()
![]()
over and out
zato i jesi tuStijena prvotno napisa
![]()
jaooooooo pa topic mi je zamro......trebam ga malo dići![]()
![]()
i u ER-u znaju da ne mogu pacijenta vječno oživljavati
ja sam kak nosferatu.......meni to nije potrebno
evo da ti ne zamre topic![]()
A da topic ne bi slucajno opet ozivio, ja cu ga lijepo zakljucati![]()