pa naravno, neces valjda za bubimirka kad ga gledas po cijele daneanki prvotno napisa
![]()
pa naravno, neces valjda za bubimirka kad ga gledas po cijele daneanki prvotno napisa
![]()
da se mene pita ja bi te slike išao spajati....ko zna kaj je sve izrezano sa 5. slike.....možda plavuša iz čamca :? ...a kaj sam mogao kad je bila u toplesuFoška prvotno napisa
želiš reči da se onakvoga tijela i ovakve osobnosti možeš zasititi....IKADAanchie76 prvotno napisa
ajde, ovako ,osim njih 2,a to unamo da neće , tko mi može na pp prišapnuti jesu li oni skupa ili ne
i podastrijeti dokaze
fala
I ja sam sad u dilemi, a mislila sam da sam skužila?!? :?
cure drage odo ja doma.......a ajte vi lijepo kuhati .....jel ko što rekoh, GLADAN SAM!!!!.....si čula anki, stijena, snoopy, anchie76, andora, adio mare, foška, romina, momze.....dosta zeke-----do navečer ili sutra.....ili do 16.15 koliko mi treba da dođem doma draga![]()
ma, ma šta ne kužite? Sad ja ne kužim vas.Imate lijepo sličke koje SVE govore: na bubimirkovom u albumu "uzivancija i smrzavanje", slika 5. A na Ankinom albumu pogledajte "ljeto 2006", slika 7. Baš si jako sliče
![]()
Foska, imas oko policajke![]()
Nego, di je to jezero, da i ja izvedem svoju obitelj, ko bubimirko![]()
moje su s Bundeka.....dok se Bandić još nije razmahal
Ja svejedno ne kužim što ti uspoređuješ dok je jedan od njih okrenut natrag, a drugi naprijed? Prirodu, vjerojatnoFoška prvotno napisa
.
Ali dobro... pošto su već tako naprasno (forumski) dovedeni u vezu bez da je anki dala svoj blagoslov, želim joj samo reći da se nadam da joj je muž toliko dobar koliko joj je sin lijep.
a mene si preskočiobubimirko prvotno napisa
![]()
ja fakat svojim ograničenim mozgom ne kužim kakva je to sad prozivka i to u istoj rečenici s nekakvim kuhanjem, haaaalooooooo......bubimirko prvotno napisa
a lijepo smo se opredijelili za đorđove.....
i kad malo bolje razmislim konstanza mi se još nekako čini najprivlačnijim od čitavog društva
uf...
pa prva mi se lampica upalila (čitaj gore) baš na izgled, oblik glave, građa tijela, kosa.
A poslije vidjeh i da je priroda ista, ma ista, ženo.
Dalje, Bubi je to sad skinuo s weba, ali kad sam prvi put pogledala fotke s raftinga, sjećam se da je bila slika okinuta u kolovozu 2006. Anikne slike su od 11.8.2006.
![]()
nadam se da sam u pravu
moje dajdublje isprike......maria71 prvotno napisa
p.s. čuvaj vrat da te ne ugrizem....![]()
da bi reč rekla....Foška prvotno napisa
![]()
3000 pogleda na post .....jupiiiiiii.......još malo i ulovil bum dille......evo curke ide nova slika za nagradu
Bubimirko - znači ovo http://public.fotki.com/zelje/muzevo.../dscf3891.html si ti radio? Svaka cast!
ne, to je MM radio![]()
A TM nije bubimirko? Nisam baš pazljivo čitala topic... sorry.anki prvotno napisa
![]()
U svakom slučaju, odlično je!
naravno da je ...i anki je plavuša 8)![]()
![]()
nisam, nisam![]()
pitaj apricot, ona me vidla; namamila me na bajadere![]()
evo curke malo novih sličica.....nije puno ali čovjeka tj. vas veseli![]()
apricot javljaj se na topic i presudi
čiji je bubmir
apri će posvjedočiti samo da ja nisam plavuša.... a za ovo drugo....![]()
A mene zanima čiji je muž napravio ormarić i kako taj muž izgleda!!![]()
pa dobro stvarno......kaj je ovdje tema anki i njezini ormari ili ja i moje predstavljanje......stvarno curke.....malo smo OT![]()
pa ne može biti i zgodan i dobar majstor
to je svemirska nepravda
koja se može ispraviti ako ima malog šrafcigera![]()
a kaj bi ti ormarić ili muža?Anita-AZ prvotno napisa
![]()
a kaj ak je dobar tehničar.........ti i s lošim alatom čuda napravemaria71 prvotno napisa
![]()
ne pali se kombajn za slamku,kužiš![]()
maria71 prvotno napisa
.......razoružala si me
Ovo je stvarno istina. Niti može biti diplomirani elektrotehničar i dobar vodoinstalater, ma koliko se trudio. A za bušenje treba cijelu listu svetaca jer mu već nakon dvije rupe ponestane materijala za psovanje.maria71 prvotno napisa
Kako ga ogovaram, sva sreća da ne ide na forum.![]()
curke drage to što vi do sada niste naišle na Mr. Perfect-a to ne znači da on i ne postoji ...evo npr. JA sam očiti primjer.....dakle ipak je moguće biti savršen![]()
.... pa čuj, ako imaš maštovitu ženu...![]()
a kakve veze ona sad ima s mojom savršenošću :?Anita-AZ prvotno napisa
maštovita žena i od 2 krompira i jedne mrkve napravi ručak![]()
i dalje ne kužim....kaj cijelo vrijeme veličate ženu i njezine možebitne vrline......dobar potpis.......ali ipak se nemrem složiti......kako inače pokazati da si najveći baja u selumaria71 prvotno napisa
![]()
Ok, aj sad lijepo stanite na loptu.
Zakljucili smo i dokazali da su Anki i Bubimirko par, ergo Bubimirko je napravio ormaric.
Sad se ti Bubimirko mozes (konacno) i pokazati u slici, ili ne moras.
Daljnjeg detektivskog posla bas i nema![]()
Anchie, a gdje su ti dokazi da je on napravio ormarić?Ja nekako mislim da nije, ne bi bubimirko znao napraviti takav ormarić.
![]()
misliš!!!!!kod mene je prije problem vezan uz vrijeme nego uz znanje......znam ja raditi takve stvari samo nemam kad......dobro a sad jedno pitanje....kaj je vama tak super kod tog ormarića(kad vam je ankin ormarič bitniji od mene)-ono fakat ne kužim???Anita-AZ prvotno napisa
a kad ste vi uspjeli natuć 293 kom posta? i ko je ovaj tip s škarniclom na glavi? i ko to radi ormare?
To je dobro pitanje: ankin muž ili ankin stolar ?rinama prvotno napisa
![]()
Odgovor ne nađosmo u 294 posta.
rinama, naslov topika nije nimalo atraktivan pa ti je promaklo, ali je tema bila vrućaaaa
inače, oni nisu vjenčani, koliko skužih.
No, uskoro će i rasporodaja pa bumo vidle sve, bez škarnicla 8)
Spominjao se i neki striptiz, čin' mi se?
Zanimljivo je kako nema domaćina topica, odustao on od svoje teme, nije ni fajrunt napravio; i to, po principu, idem ja spavati, možda bi gosti išli kući!?
Ne'š ti domaćina, tc tc tc ...
Oprošteno je ako ga je žena doma zatukla. Kad malo bolje razmislim, možda on zato ni ne skida škarnicl??
meni se pak nekako čini da je ova tema krenula u smjeru kojem se domaćin nije nadao......on predstavlja sebe, a žene.....o njegovoj ženi........a što mu je drugo preostalo nego da odustane