-
-
Ajde probaj nazvati Zdravstvenu ustanovu za njegu i rehabilitaciju - Zorica ili Medeor (proguglaj, iskočit će ti kontakti - oni su ti u Zagrebu, nadam se da si iz ZG-a). Oni ti imaju sestre i možda mogu uz plaćanje pružit tu uslugu. Bit će ti jako teško tražit navečer tko će ti dati injekciju po Domovima zdravlja ili Hitnoj plus ti štoperica u Mariboru ide u 4 ili 5 sati ujutro. Znam da to ne želiš čuti, ali to je upravo razlog što se velik broj nas odlučuje na samoinjektiranje i to stvarno nije znanstvena fantastika niti 'brain surgery'
. Neće ti se u to petljati soc. ginekolozi pa da se nešto iskomplicira (naravno da se nećeš hiperstimulirat od decapeptyla, ali što znaju ti soc. ginići od 60-tak godina, a ako i znaju onda im se ne da s tim baviti). Moja bi isto sto posto tako reagirala zato mi nije to bilo ni u peti da je pitam, veće su ti šanse po Domovima zdravlja u nekom "općem odjelu", samo decapeptyl prema uputi iz Maribora mora bit točno u pola sata. TM se isto ne usudi, ja tu imam sreće jer je moj cili hepi kad dobije neki medicinski zadatak... Imaš tu na internetu prezentacije kako se injekcije daju, a decapeptyl ti je tek piece of cake jer je sve složeno i nema mućkanja. Druga alternativa, ako neće bit moguće organizirat dolazak sestara iz ovih gore ustanova, ti je dogovor sa sestrama u tvom područnom Domu zdravlja, ali vjerojatno ćeš ih dobrano morat "namolit" za tu uslugu.
-
Da, ovi gore su ti privatnici i možda se možeš dogovoriti nekakav "popust" s obizirom da će injektiranje dugo trajati, tj. bit će velika količina. Obavezno poslije traži račun na tvoje ime (za povrat poreza za 2007.-mu u 2. mjesecu 2008.-me). Sretno!
-
Ne znam jesam li bila jasna, ali mariborska preporuka je da je toleranca za decapeptyl pola sata plus minus. Isto tako, njega, ako ćeš ga nosit izvan kuće moraš nositi u malom frižideru, tj. moraš paziti na temperaturu. Možda bi ti isto bilo najpametnije probat naći nekoga tko je med. sestra u krugu tvojih poznanika... Ako baš nikako nikako ne možeš zamoliti TM-a da te pika. Ajde, sretno! (Meni se život promijenio 50% nabolje otkad smo u prošloj stimulaciji na VV-u naučili davat injekcije jer je isto padalo na neku nedjelju pa koga da tražim da mi da injekciju). Ono, mogu na vikend, neovisni smo, ma raj.
-
Nek se cijeli forum smije kako pišem u "refulima", ali nema šanse da si krivo daješ injekcije, ako se na to odlučiš, vjeruj mi. Ovo će ti bit velika zafrkancija ako ne nađeš nekoga "preko veze" tj. neku sestru u krugu tvojih poznanika. A nije ti neka nauka, trust me, u Mariboru se ogromna većina pacijenata samoinjektira. Najveći će ti bit problem štoperica jer ti materijal za to daju u bolnici u Mariboru i očekuju da se sama pikneš u te ranojutarnje sate.
-
talia7, i ja ću prvi puta sama sa inekcijom u ruci iako nisam oko toga (stručnog pikanja) nikad imala problema. Odem u ambulantu svojoj dr. ili na hitnu (češće) i kažem da u 17 h moram dobiti inekciju, pričekam max 10 min i to je to. Ali i to mi je dosadilo, radije ću biti samopikačica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma