Ne mogu vjerovati, jutros odem do ginekološke ordinacije …. eminentni iskusni zg ginekolog … kamo idem već godinama na one uobičajene preglede da zamolim sestru da ujutro svratim kako bi dobila injekciju decapeptyla jer sam u postupku u Mariboru koji bi je taj isti ginekolog preporučio prije dvije godine.
Ne, oni to ne mogu, sestra mi ne može davati injekciju jer se to mora raditi pod bolničkom kontrolom jer može doći do hiperstimulacije, možete li vi to vjerovati?? Pa taj ginekolog ima svojim 55 do 60 godina i od toga sigurno dvadesetak godina iskustava i on meni kaže da se mogu hiperstimulirati od decapetyla!!
Pomagajte pliz!
Zna li neko ginekološku ordinaciju (plaćanje nije problem) razumnu i osviještenu da će mi moći u neko doba dana kad je njima najzgodnije ja ću se prilagoditi ovih mjesec dana davati injekcije ili znate neku medicinsku sestru koja je doma … da ne gušim jer sam skroz luda od jutros treba mi neko da me pika sad s decapetylom i kasnije sa gonalim ili merionalima whatever.
E da u međuvremenu na putu do posla zivnem ja svog soc. ginića kod koga svraćam samo po uputnice i objasnim vrloj sestri situaciju i ona mi kaže da oni to ne rade da moram to vidjeti u bolnici ili u domu zdravlja.
Nemoje mi pliz predlagati da se sama pikam, učila sam za vikend, ali sam stvarno sva zgrčena i ne osjećam se sigurno.
hvala