Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Kuhrica zdrave hrane i prehrane za djecu

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Kuhrica zdrave hrane i prehrane za djecu

Postoji li ovako nešto za kupiti ajmo reči sve u jednome i zdrava hrana za djecu i recepti za pripremu. Kod mene doma svi govore kako uvijek jedno te isto imamo za ručak moji jedu uglavnom saftiće al smo odlučili sad malo zelenjave uvesti, prije smo uvodili al kćer mi neće ni da čuje za to pa evo ako tko ima koju kuharicu da je dobra i gdje da se kupi bilježim se s štovanjem :D

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja dobih ovu na dar (iako me bas i nisu uspjeli popraviti kao kuharicu ) Kuharica za bebe i djecu: Priručnik za planiranje obroka: više od 200 brzih, jednostavnih i zdravih recepata
    Annabel Karmel

135,20 KN

Dobra je (ide po dobi djeteta) i zanimljiva

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:D probat ćemo :D

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

našla sam na web shopu za 117,00kn :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ova kuharica koju je Foška navela je definitivno najbolja kuharica za djecu koju sam vidjela!
    Svi su recepti stvarno odlični!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Ova kuharica koju je Foška navela je definitivno najbolja kuharica za djecu koju sam vidjela!
    Svi su recepti stvarno odlični!
    Da? Ja prelistala i učinilo mi se da je to malo previše i prebrzo za male bebe... Za djecu onda nisam ni gledala...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

U toj kuharici neke stvari se uvode prije nego kod nas, nije bas po nasoj tablici dohrane, ali sve se moze prilagoditi. Za ideje je super.

Najbolje ti je pronaci recepte na forumu, a ne bi bilo lose nabaviti i recepte s Makronovinih radionica od 0-2 godine, odnosno od 2 nadalje.

A ne mozes fulati sa zdravom prehranom ako
    1. nabavljas ekoloski uzgojeno povrce, voce i meso (sto vise moguce) - i to sezonsko.
    2. ako jedete sto vise kuhano + juhice + povrce
    3. u medjuobrocima voce, jogurti.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa

Da? Ja prelistala i učinilo mi se da je to malo previše i prebrzo za male bebe... Za djecu onda nisam ni gledala...
    isto tako.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobra mi je knjiga DJEČJA HRANA IZ MAMINE KUHINJE ( I TATINE).
    Ima recepte od prvih kašica, kako ih pripremiti, kada koju uvesti. Ima hrana za male bebe, pa hrana za mališane i odrasle, hrana koja se jede prstima isl. Jako je dobra knjiga i ima puno recepata i varijacija na temu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    Citiraj Janoccka prvotno napisa

isto tako.
    Pa ne morate slijepo slijediti uputstva...tamo ima recepata za ajmo reći od 4 mjeseca starosti.
    Moj Roko je 6 mjeseci bio isključivo dojen i sa sedam mjeseci davala sam mu one u knjizi predviđene za 4 i svi sretni i zadovoljni.
    Recepti kao recepti su odlični.(no prihvaćam da ono što je nekome dobro,drugome nije)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Samo što će, nažalost, puno ljudi slijepo slijediti te upute...
    Zato ja tako što ne bi preporučila...

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo kupila sam kuharicu i napravila tortu od jogurta nisam slijepo gledala recept al nije baš dobra tako moji ukućani kažu neću gubit nadu to je sam jedan recept nadam se da nisam uzalud bacila novce

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo i ja naručila kuharicu! hvala na adresi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •