Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: prebacivanje djece kod dr opće prakse

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno prebacivanje djece kod dr opće prakse

Prošli tjedan mi je pedijatrica rekla da bih morala svoju 9-godišnju kćer prebaciti kod nje jer ima puno beba i mora se riješiti "velike djece".
    I sam sam ja luda. Jer moja dr opće prakse nije nešto i nije mi blizu doma. Da li se to nekom još desilo? I molim ako netko može preporučiti na PP dobru/dobrog dr OP na području Trešnjevke ili Centra koja je OK za djecu. Jer moja je kćer osjetljiva i često poboljeva. A i ja bi se onda prebacila.
    Bila bih vam svima jako zahvalna!!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo imali istu situaciju. prebacila sam ju u albaharijevu, kod dr. kumbrija, tel. 3838781 (parni ujutro, neparni popodne).

doktorica je odlična (i mi smo otišli po preporuci). jedini nedostatak mi je taj što se mora naručivati.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kad je moja curica imala 8 godina pedijatar nam je rekao da bi se moglo desiti da nam povuku karton iz HZZO-a, jer je dobio pisamce od njih u kojem su ga tražili da se riješi "starijih" pacijenata. On sam nije htio odlučivati tko će ostati, a tko ne. Mi smo ostali kod njega, jer smo bili jako zadovoljni i za par mjeseci su nas obavijestili da je karton u HZZO-u i da odaberemo novog liječnika. Totalka smo fulali sa novom liječnicom tako da i meni treba preporuka za Trešnjevku ili DZ u baruna filipovića.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

runjaninova 4
    dr. koder krištof ivanka
    tel 4834 818

neparni ujutro, parni popodne

izuzetno ljubazna i draga, ima smisla za humor .

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala puno sorciere!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke