-
Bazen u Kc
Već neko vrijeme mm i ja planiramo sa Š. na bazen u Zg., pa nikako. Nekidan smo čuli o novootvorenom bazenu u Kc. Kako je super, imaju i bazen za bebe... I u subotu smo se uputili u Kc.
Jako smo se lijepo proveli! Cijeli kompleks je za svaku pohvalu! A bazen za malene je super! Sve je uredno, čisto, osoblje je tip top, sanitarni čvor je ok, voda topla i čista.
Š. je uživao. Skakao je, ronio
Bila sam sva pogubljena, koliko smije biti u vodi, da li da ga ostavim koliko on hoće ili ne?? Eto molimo za vaše savjete. Kada ste s bebicama na bazenu, koliko ih ostavite da budu u vodi, da li ih poslije tuširate, da li klor iz vode može naštetiti želučiću i sl.?
-
Da ne otvaram novu temu,nadovezala bi se na ovu,ali sa drugačijim pitanjem,ako mi netko može odgovoriti...U Rijeci je UNICEF organizirao fitness za bebe i bazen...koliko sam shvatila u prilogu na tv Novoj su objavili da je to besplatno jer organizira UNICEF....zvala sam osobu koja to vodi pa mi je rekla da se to plaća 400kn i da njih UNICEF podržava i da to znači to,a ne besplatno...pa sad ne znam ko tu koga zaj.......Ako neko nešto zna o tome bila bi neizmjerno zahvalna da mi to malo objasni...unaprijed hvala na odgovoru...
-
...ili da me bar netko uputi kome da se obratim za odgovor...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma