Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Bazen u Kc

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Bazen u Kc

Već neko vrijeme mm i ja planiramo sa Š. na bazen u Zg., pa nikako. Nekidan smo čuli o novootvorenom bazenu u Kc. Kako je super, imaju i bazen za bebe... I u subotu smo se uputili u Kc.
    Jako smo se lijepo proveli! Cijeli kompleks je za svaku pohvalu! A bazen za malene je super! Sve je uredno, čisto, osoblje je tip top, sanitarni čvor je ok, voda topla i čista.
    Š. je uživao. Skakao je, ronio Bila sam sva pogubljena, koliko smije biti u vodi, da li da ga ostavim koliko on hoće ili ne?? Eto molimo za vaše savjete. Kada ste s bebicama na bazenu, koliko ih ostavite da budu u vodi, da li ih poslije tuširate, da li klor iz vode može naštetiti želučiću i sl.?

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Da ne otvaram novu temu,nadovezala bi se na ovu,ali sa drugačijim pitanjem,ako mi netko može odgovoriti...U Rijeci je UNICEF organizirao fitness za bebe i bazen...koliko sam shvatila u prilogu na tv Novoj su objavili da je to besplatno jer organizira UNICEF....zvala sam osobu koja to vodi pa mi je rekla da se to plaća 400kn i da njih UNICEF podržava i da to znači to,a ne besplatno...pa sad ne znam ko tu koga zaj.......Ako neko nešto zna o tome bila bi neizmjerno zahvalna da mi to malo objasni...unaprijed hvala na odgovoru...

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

...ili da me bar netko uputi kome da se obratim za odgovor...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •