-
BOL KOD REBRA UI VISOKOJ TRUDNOČI!
Imam jake bolove kao da me netko udario u rebra,jako neugodno ponoci se ne mogu niti okrenut trudna sam 38 tjedana i jucer sam bila na hitnoj s bebom je sve ok i sa mnom, jedino mi je posteljica potpuno ostarila ljecnik kaze da necu docekat 40 tjedana i da obratim paznju da mi ne bi plodna voda pocela curit,ja se sve ponadala mozda trudovi a na kraju nista .
-
I ja sam imala slične bolove, rekli su mi da mi beba pritišče neki živac.
Izdrži još malo i sretno!!!
-
Ne brini, to se desava...ili beba pritisne zivac ili je jednostavno vec velika, pa pravi sebi mesta. Moze bas prilicno da boli, pa imas utisak kao da te neko udario. Inace, i grudni kos (rebra) se donekle sire u trudnoci, kad beba bude vec velika i kad joj treba vise mesta (tako mi je dr objasnio).
-
eto bila sam kod svoje ginekologice i dala mi je novocef antibiotike i spasmex rekla je da to pijem spasmex jednu dnevno a novocef svakih 12 sati i da joj se javim za 2 dana da vidi jeli prestalo boljet.tako da se nadam da ce prestat boljet,jer vjerojatno da me uhvate trudovi ne bi mogla tiskat kolika mi je sad bol izrazena ne mogu kihnut ,kasljat , smijat se nista grozno.Posteljica da mi je3 stupnja sta znaci da bi mogla svaki cas ici rodit totalno da je ostarila,ajme ne mogu vjerovat i da mi se taj dan bliži,kao da neki put nisam niti svjesna da cu ja imati svoju malu bebicu!
-
Bok.
Radi čega ti je dala Novocef? :?
-
mene je isto tako bolilo, počelo je dosta prije poroda, sigurno 3-4 tjedna
na porodu me je to tako bolilo da sam se jedva uspjela savinuti da mi daju epiduralnu, jedva sam disala
čak je malo bolilo i poslije poroda, al ne sjećam se više
valjda nije bilo tako strašno kad se ne sjećam
znam samo da sam cijelo vrijeme pitala hoće li epiduralna djelovati i na to jer me je stvarno smetalo
isto se pitam čemu antibiotik????
-
nemam pojma dala mi je novocef i spasmax i rekla da pijem puno tekučine,šta vi mislite da to nije ok?
-
Tako je i meni bilo, imala sam osjećaj da mi beba nogom šarafi u rebra, brrr. i tako sve do poroda. Bitno je da je sve ok sa tobom i bebom, sretno
-
Antibiotik bi trebalo davati ciljano za kakvu bakterijsku infekciju (u čije se postojanje zgodno i korisno uvjeriti prije davanja antibiotika pa lijek dati prema antibiogramu). Sigurna sam da ti nebi dala antibiotik koji bi škodio bebi, ali znaš onu priču o razvoju rezistentnih sojeva, a i čemu gutati lijekove ako nisu potrebni. Inače te je mogla obavijestiti da imaš upalu pluća ili mokraćnu infekciju ili kaj drugo pa ti treba antibiotik. Ak je sve od pritiska bebe na rebro - tu antibiotik ne pomaže.
He, he, već te vidim drugi put kak pitaš "Zašto ste mi dali...", a ona odgovara "Pa znate, za svaki slučaj...", onda ti "A kak ste znali... Niste mi ni poslušali pluća, ni provjerili mokraću...". Ona "Pa znate,
... ja znam kaj radim..." "Zašto mislite da znate kaj radite?" "
"
Fantaziram. Malo sam se zanjela, nekad mi ti doktori idu stvarno na živce.
Drži se. Moja su rebra tak jadna da uglavnom ne spavam, nemam gde ležati. Do termina bih se mogla pretvoriti u šišmiša. Ali možemo mi to. Ja to shvaćam kao navikavanje na ono poslije poroda.
-
ja već ne mogu živit od bolova u rebrima. a tek sam 30.tt
doduše, blizanačke
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-