Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: AIH kod dr. Baumana - molim iskustva

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno AIH kod dr. Baumana - molim iskustva

Drage cure!

Znam da se puno pisalo, ali ne mogu naći konkretnih iskustava i odgovora...
    Sljedeći ciklus (početkom ožujka) idem na stimulaciju klomifenom i na inseminaciju na SD kod Baumana, pa ako me možete malo upoznati sa samim postupkom, ispričati svoja iskustva i uspjehe, koliko puta ste išle, čemu da se nadam, kolike su šanse da uspije iz prve...Koja je procedura za mene, a koja za MM?
    Inaće imam PCOS (ja 25, MM 27 god.), anovulatorne cikluse, inzulinsku rezistenciju pa sam na Metforminima već 5 mj. Išla sam prije 15 dana na HSG i dijegnoza je obostrana prohodnost, radila sve testove šečera, i sve ok! MM varira od asthenozospermia do normospermia (imao je smanjenu pokretljivost kad je bila E. Coli u početku - odmah smo je sredili), na bebici radimo 7 neuspješnih mjeseci!

Hvala unaprijed!

SSR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bila sam na prvoj AIH na Sv. Duhu ovaj mjesec.Trebao mi je raditi dr.B jer sam njegova pacijentica ali njega nije bilo pa je radio drugi dr.Dođete ujutro s uputnicama ti za folikulometriju i bolničko lječenje a TM s uputnicom za spermiogram.Nakon što TM "donira" može ići kući a ti ostaješ na odjelu dok ne pripreme za postupak.Postupak traje par minuta i nakon toga odmaraš negdje 2 sata u apartmanu pa ideš doma.Bilo je dosta bolno makar skoro svi kažu da ih ne boli pa se nadam da neće ni tebe boliti.Nemam baš nekih velikih iskustava samo da te pripremim unaprijed u slučaju da ni tebi neće biti dr.B.Hrabro i sretno

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala SSSR! Samo se nadam da boli manje od HSG-a!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Većinu žena ništa ne boli, mene manje od pape .

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo, ja sam bila 3 puta na inseminaciji kod dr.B. I mene je znalo malo boljeti, ali to je kratkotrajno i zapravo ništa strašno. Možeš li mi reći koji ga to dr. mijenja? Ako imaš kakvih pitanja, pucaj! Sretno!

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ups! Pitanje je bilo namijenjeno SSR

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam bila dva puta na AIH, nikada kod dr B., ali sve je to isto. U principu, ništa strašno, meni potpuno bezbolno, ali POTPUNO. radili su mi oba puta pod uzv, tako da sam i ja vidjela kretanje spermića u maternici.
    Ne brini se, sretno

SSR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Šuška AIH mi je radio dr. Ujević.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo sam htjela javiti jednu ohrabrujuću informaciju: naši kumovi imaju dvoje djece, oboje začeti inseminacijom kod dr. Baumana, oba puta uspjelo od prve!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala na odgovorima i potpori! Ja sam inaće privatno kod doktorice Ujević (žena dr. Ujevića sa SD). Idem sljedeći tjedan k njoj, pa ćemo vidjeti da li čemo u ovaj nadolazeći ciklus na aih ili sljedeći! Uglavnom, od danas sam na duploj dozi metformina, pa ćemo vidjeti dalje!!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sretno Isabel!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Marice, hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

isabel sretno :D
    roza, pa vi ste cudo ...ti dva uspjesna ET-a, prijatelji dvije uspjesne inseminacije iz prve...zaista zavidna statistika

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala na odgovorima, vibricama i lijepim željama!!

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo još jedne Baumenove pacijetice :D . Nakon godina lutanja i lutanja, isprobavanja svakojakih savjeta napokon sam došla do dr.B . On mi je upravo odradio moj prvi aih, trenutačno čekamo rezultate....a to je taaakooo teško.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jim, sretno...ja sam njegova bivsa pacijentica...ne zbog toga sto ga ne smatram vrhunskim lijecnikom - smatram, vec zbog toga sto sam jednostavno nakon 6 postupaka osjetila potrebu probati drugdje.
    Inace i o Baumanu i sestrama imam samo rijeci hvale

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moj prvi AIH kod Baumana kao postupak je bio uspješan, isto želim i tebi

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Inseminacija u večini slučajeva nije bolna. Meni prvi put je bilo malo traumatično jer sam se strašno bojala, ali nije ništa bolilo. Iduća dva puta nisam ni osjetila.

SRETNO!

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni je prvi aih radio dr.Bauman,a drugi dr.Turudić. Sve prošlo brzo i bezbolno.
    Samo preporučam da sa sobom uzmeš sat ili mobitel unutra i staviš iznad glave na krevetu, jer u labosu nemaju sata pa onih pola sata koja trebaš preležati nakon postupka ovisiš o nekome u labosu da ti kaže kolko je prošlo. Ja sam prvi puta ostavila torbu kod muža u hodniku i požalila čim sam ušla unutra.

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila u postupcima i kod dr. Baumana i kod dr. Turudić i o oboje imam samo riječi hvale!

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage moje, evo po drugi puta neuspješan aih.
    Prvi puta radio je dr.Bauman a drugi puta dr.Turudić.
    S obzirom na moj pcos vidjeti ćemo da li na laparo ili još jedan pokušaj aih.
    Dođe mi da dignem ruke od svega jer više nemam snage za razočaranja i bol koju podnosim i koja je svakim neuspjehom sve veća.
    Nikada neću biti mama....n i k a d a!!!!

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Draga Jim,žao mi je jer nije uspjelo ovaj put,ali nemoj tako negativno...naravno da ćeš biti mama,tvoja mrvica samo čeka da dođe njeno vrijeme.
    Težak je ovo put,teške su ti počeci kad si pun snage i nade za brzi uspjeh, nekim sretnicama hvala Bogu i uspije odmah, teško je i kasnije ,kad te broj postupaka gazi i kad prelazi onu brojku koju si u početku mislila da nećeš podnijeti, ali bitno je ne odustati, bitno je da se digneš nakon neuspjeha i nastaviš dalje.
    Od srca ti želim da što prije smogneš snage za dalje i da te tvoja mrvica(e)čeka već u idućem postupku.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

draga Jim....oprosti sto ovako upadam ali zasto ne pokusas sa IVF ..jel to dr.nije predlagao??kad AIH nece da upali vec....zasto cekati???ja sam laik pa samo pitam

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

andrejaaa - hvala ti na lijepim riječima iako utjehe nema i to znaju svi koji prolaze ovo.
    crvenkapica77 - ne ide to samo tako, prvo se krene sa ciljanim odnosima, stimulacijom,aih,laparo pa tek onda ivf. Sve to mora ići nekim redom!
    Teško je, preteško nositi ovu bol i misliš da nikada neće proći...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jim nemoj biti tako negativna. Ja sam odradila 3 AIH i nakon toga je dr rekao da nema više smisla i prešli smo na IVF. Naša dijagnoza nije tako strašna pa se uvijek pokušava sa blažim metodama prije nego se prijeđe na agresivne stimulacije jer policistični jajnici vole burno reagirati na stimulaciju. U svakom slučaju sretno...i naravno da ćeš biti mama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •