Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
ma ne brini.
srećom, djeca su izdržljiva
u biti, ništa od toga nije loše ni opasno.
Samo je nešto manje ili više potrebno.
Ali nikakva šteta djetetu neće biti ni u jednoj od varijanti koje ti se nude.
ma da jedno više ili manje...samo derite i filajte dijete izdržljivi su oni-kao da je dijete pokusni kunić...kako pedijatrica smije dati dozu više jednog cijepiva nego je ono propisano zakonom?! Ljudi moji pa nisu to bomboni to su lijekovi s vrlo mogućim nus pojavama i radi se o vašoj djeci a ne o lutki Barbie!?
Nego Mujice taj 5u1 meni je pedijatar rekao da on neće cijepit s onim GSK i šta sad? Mada je moja imala reakciju gadnu na 5u1 od GSK ali već smo jednom o tome rasprvljali kako su doktori nesložni oko toga koliko je loše miješati cijepiva tj. koristiti kao ista cijepiva različitih proizvođaća-ako si se počeo cijepiti s jednim "proizvođaćem" to treba nastaviti do kraja.

Inače ja mislim da sam 95% odlučila da svoje dijete ne cijepim ni Priorixom niti Mo-Pa-Ru.....ako se mogu ne cijepiti djeca koja su alergična na jaja možemo i mi!
Moje su obje sestre nakon cijepljenja Mo-Pa-Ru nakon 2g jedna obolila od rubeole a jedna opako od ospica-tako da je dokazano da cijepivo ne samo da ne stvara doživotnu imunost nego ni ne sprječava teže oboljenje npr.od ospica (znam da češ ti sad reć; a šta bi se tek dogodilo da ti se sestra nije cijepila).
Isto tako je i s hripavcem-ni cijepivo ni preboljena bolest ne sprečavaju ponovno oboljenje od hripavca.

Stvarno me smetaju ne educirani pedijatri po pitanju cijepiva a još više ne informirani roditelji koji često puta neznaju ni koje cijepivo daje njihov pedijatar djetetu-samo ga dovedu na cijepljene i odu kući-meni to nikad neće biti jasno!

Sretno vam ljudi, puno zdravlja i nikakvih nus-pojava od cijepiva vam želim.