Jadranka605, busha mi je splasnula ali mi je zato straznjica ostala pozamasna![]()
Jadranka605, busha mi je splasnula ali mi je zato straznjica ostala pozamasna![]()
![]()
sad se kužimo
meni nema sala na trbuhu i niš ne visi (iako sam na plus 11), al je trbuh onak okrugli i ima ga, ko što neko reče - 4. mj trudnoće
zaboravila sam kad mi je prvi put splasnuo...dobro sad je tek 8. dan nakon poroda, ali fakat se ne sjećam...mjesec? dva?
Taman nekako sa završetkom babinja se izgubio taj okrugli dio. Sad imam još salca naokolo, ali to je od viška kg.
...podižem...
Ima li netko iskustva s 'visokim' trbuhom, tj., onim dijelom iznad pupka. Kao da imam loptu, na opip je čvrsto, nema ništa mlohavo, fakat kao pravi trudnički...![]()
proslo je 11 mj ali jos nije otisao skroz a valjda bude kad pocnem malo vjetbati![]()
![]()
meni eto malo vise od 3 mj od poroda i ima jos malo trbuha, ali bilo ga je i prije malo..pa... 8)
a koliko vam je ostala ona smedje crta? meni jos posred trbuha
Meni je trbuh brzo splasnuo ali mene brine razvaljen pupak, višak kože i to što mi je trbuh crn i imam jako tamnu crtu. Stvarno je ružan.
Malo sala sam imala i prije trudnoće pa me to sada ne smeta previše iako je sada sve mlohavo. Nadam se da će posvijetliti do ljeta i da će crta nestati.
E da, dobila sam 10 kg i iste izgubila na porodu![]()
sbuczkow a ja imam jako razdvojene misice, ostalo mi dosta koze koja izgleda koma zbog strija i par prsti sala. sto mogu s tim misiscima, jel se oni mogu skupit natrag ili ce mi zauvijek ostat ta rupa? ti su misici se razdvojili ili popucali pa povratka nema?
pa moj je jako brzo splasnuo, već nakon nekih 10-tak dana ali koža je opuštena, za plažu baš nijeali kad sam obučena ne bi se reklo da sam rodila 8)
doduše, istini za volju, ni pred trudnoću mi trbušni mišići nisu bili baš u najboljem izdanju ali sad su još opušteniji tako da ću morati vježbati da se to sve učvrsti (ali kad će to biti to stvarno ne znam jer mi se uopće ne da)
![]()
![]()
![]()
![]()
Cure moje ostalo mi 4kg nakon poroda...
visoka 165 i sad imam 60kg...
Dosad mi to nije teško padalo,ali shvatila sam danas da nemam zbilja što obući od "stare" garderobe...kod kuće sam u tajcama i nisam obračala pažnju...
gledam se i stvarno sam debela i nisam toliko krupna koliko se ja ne osječam ugodno s tim kilama...prije me mučila mršavost a sad ovo...nikako naći sredinu
na dijetu ne smijem jer dojim...
stvarno sam se rasplakala i koma mi je...imam trbuh ko da sam trudna par mjeseci i guzicu veliku...
kako da se riješim toga?![]()
malo se još strpi. ja sam 160 i 58,5 kg. ali vidim da šetnjama se to nekako pomiče. daj si vremena. nemoj dijetu, ali nemoj baš ni mlatiti po slatkom i slično. jedi kvalitetno. i probaj se kretati. otići će to. kažu da je 9 mjeseci trebalo da ih dobiješ, 9 mjeseci treba da ih skineš...Gago prvotno napisa
ne stanem ni ja u svoju garderobu. traperice 27. a pitam se hoću li ikad više. ne znam da li se zdjelica vrati...
matsa![]()
malo me popustila nostalgija za linijom...
jučer sam obavila šoping,kupila stvarčice u kojima se čak ugodno osječam...
i danas sam si priuštila jednu suknjicu i popila kavu sa frendicom i bolje se osječam...
a i vaga mi danas pokazuje 59...a nisam na dijeti :D
odlučila sam piti što više tekućine da čisti organizam i dalje ću jesti normalno radi mlijeka...![]()
ja se vratila iz bolnice s 10kg manje. jos 7 za rijesiti![]()
trbuh splasnuo odmah po porodu. malo da ga ucvrstim vjezbanjem i sve ce bit kao prije... i bolje (da i ja malo budem optimisticna)![]()
Ja cu se poroditi u septembru (molim vas da mi kazete kako se deveti mjesec naziva na Hrvatskom) i vec neko vrijeme kada sanjam porodjaj i moju bebu u rukama, sanjam i to kako tu dolje vise nema stomaka.
Tjesi me sto sam mlada (21), imala sam dobre prilicno trbusnjake prije trudnoce (bila profesionalni sportas) i nemam strija od trudnoce po stomaku.
Vec planiram da se dam na vjezbanje cim mi dr odobri![]()
Oblak_u_bikiniju, super ti je nick.
tako nekako sam se ja osjećala prvo ljeto nakon zadnjeg poroda na plaži.baš kao oblak u bikiniju ( ipak je bio jednodjelni badić).
kad sam prestala dojiti, krenula sam u borbu s kilama, i skinula 22 kg.
svaki dan sam vježbala i nisam jela iza 17 sati.
nedugo sam prestala pušiti, pa se kile krenule lijepiti na mene (jako me vole).tako da sam opet u fazi borbe s njima.
sve vi cure koje ste nedugo rodile, nemojte se opterećivati velikim trbuhom i svačim nečim.uživajte u bebicama, tako brzo rastu, a kilaža će već doći na svoje.
deveti mjesec = rujan
Oblak_u_bikiniju - želim ti porod kakav si ti želiš
Hvala! A znam sve one prije i posle njega - kolovoz, _____, listopad, studeni, prosinac, ali ovaj ni da mi platis nisam mogla da se sjetim! Hvala na pomoci
Ja sam generalno zadovoljna kilazom (oblak u bikiniju je doduse nik iz starih dana, mnoooogo prije trudnoce, koji sam smislila zbog Majakovskog i lektire Oblak u pantalonama u srednjoj skoli) - osmi mjesec +8kg. Do kraja da bude 12 i ja presrecna. Ni stomak mi nije tako veliki...
Sa druge strane, do sledeceg ljeta imam ihahaj, pa cu se valjda vratiti na staro. Jako mi je stalo da sredim ovaj celulit koji sam imala i ranije, a sada je jos pojacan. Cim se porodim i prodjem "kriticni" period - plivanje, role, bicikl, teretana, aerobik i redukovana ishrana.
Doduse, ja i u trudnoci pazim sta jedem - rijetko popustim pred sitnim zadovoljstvima poput cokolade - uvijek sam mnogo zadovoljnija kada popijem prirodni sok, flasiranu vodu, pojedem vocku ili diet dzem![]()
Eh, Mislava, zaboravih da zahvalim na divnim zeljama za porod
Pusa tebi i tvom djetescetu (decko-curica? ne stignem da pohvatam sve, nova sam )![]()
nema na čemu, i drugi put.
imam dva dečka, veći će na jesen u školu, a mlađi ima 3 godine.
samo 8 kila si dobila?
to je baš po školski, ja prvi put dobila 18 kg, adrugi put 23 kg.teška kategorija.
na podforumu Zdravlje odraslih ima super tema o celulitu, malo škicni.
Jeste, po skolski sasvim, ali me jako nervira sto to sto zovemo "skolskim" nije najprirodnije. Prirodno je da se trunici svasta nesto nezdravo jede i da se ugoji 20kg. Ne kazem da je zdravo, ali je prirodno.
Da ne bih premasila ovih 8kg, nisam niposto isla na kakve dijete, ali sam bila jako aktivna, radila vjezbe do 7. mjeseca (ustanovljen mek grlic i vjezbanje zabranjeno), oduvijek pazim sta jedem (mesa malo ili nimalo, przeno pogotovu ne, najcesce svjeze voce, povrce na zaru ili kuvano, tjestenine sa povrtnim prelivima... ah, i mlijeko!), pa je i to uzeto u obzir...
Ma, tek sad shvatam koliko je prilicno nebitno to sa kg, jer ih mozes sve na porodu izgubiti i jednako ih vratiti nakon poroda, ako ne vodis racuna.
Kad se smiju pocet radit trbusnjaci?
Hvala na savjetu, bacicu oko malo na tu pricu o tom glupom celulitu!
I veliki pozdrav za djecake!
Jooooj, polazak u skolu, pa blago njemu. Ja jos uvijek znam sa nostalgijom da mislim o tom kraju ljeta kada me mama povede u knjiznicu da kupimo skolski pribor. Onda ga ja naslazem na radni sto i gledam sta sve imam! Joooj!![]()