Upravo me zvala sestra Senija da mi otkaže sutrašnji UZV gore u ambulanti za visokorizične trudnoće jer UZV aparat ne radi.
Kaže otkazuje se do daljnjega.
Mene zanima jel ima još koja od vas da se kontrolira gore i jesu li vam javili isto.
Upravo me zvala sestra Senija da mi otkaže sutrašnji UZV gore u ambulanti za visokorizične trudnoće jer UZV aparat ne radi.
Kaže otkazuje se do daljnjega.
Mene zanima jel ima još koja od vas da se kontrolira gore i jesu li vam javili isto.
ma do onda će uzv biti u pogonu.
jedino što ne primaju narudžbe-odnosno ne znaju kad će uzv biti popravljen...
~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek bude što brže.
čula sam dosta dobrog o toj ambulanti.
Nije valjda da sam jedino ja s ovog podforuma u toj ambulanti :shock:
ja sam na sd, ali ne na patologiji... nemam pojma o uzv-u, ne mozes ici dolje u ginekolosku ambulantu?
dolje u ginekološkoj su stari uzv, a na patologiji je bolji uzv. zato je to malo bed...
a zato su mene zadnji put kad sam krvarila gledali istovremeno s vaginalnim i obicnim uzv-om![]()
Ja sam bila neki dan na pregledu, baš taj dan ima se pokvario UZV, donijeli su neki drugi jer je bilo puno pacijentica za AMNIO, ali je taj puno, puno slabiji. Neznam dali je još on tamo, ali je čak dok u kartonu napisao da je pregled otežan radi "starog aparata". Meni je iskreno rečeno bilo i pomalo drago jer su me prošli puta radi onog super aparata bez razloga uplašili.![]()
Jer, ako su s ovim starim aparatom radili amnio, (:shock: ), vjerojatno i on nije tako loš...
Nije stari. Imaju novi aparat. I 3d je čak. Ja se tamo kontroliram i baš sam za čudo prošli put dobila i sličicu.bauba prvotno napisa
sorry, ali moram reagirat OT.LeaB prvotno napisa
sretnice: onaj dan kada sam ja bila i to tamo desno (na vratima piše dr. Kurjak), nije bio novi uzv. al dobro, ima tamo puno vrata...![]()
Ja bi se trebala naruciti gore al sad cu pricekati koji dan...
A dolje u ambulanti sam bila kod Kurjaka bas taj dan kad je dobio novi UZV, taman je bila i tv ekipa. Srecom izbjegla sam ih. Ali aparat cuda radi!
Za sve vas koje namjeravate ići u spomenutu ambulantu ili ste već naručene samo info da ne idete jer vas zaista nemaju na čemu pregledati, idite privatno ili u neku drugu bolnicu-ne budete ništa obavile ako odete, no prije svega nazovite pitati.
Ako govoriš o ginekološkoj ambulanti na sv.duhu, gdje na vratima piše Kurjak, a kabine su 7,8... ima novi ultrić, kabina 7 i 8. Ja jutros bila. Sliku dobila.rvukovi2 prvotno napisa
![]()
Ne mislim na onu skroz gornju ambulantu za visoko rizične trudnoće, ova o kojoj ti praičaš je dolje u prizemlju
Ma ja mislila da se još uvijek priča o onoj o kojoj je bauba pričala.rvukovi2 prvotno napisa
![]()
ocigledno se taj na patoloskoj stalno kvari, bio je pokvaren neko vrijeme i kad sam ja bila trudna
rvukovi2, nagovori ih da te odvedu na I. kat (kat nize od ambulante gdje ti kontroliras trudnocu) na 4D UZV Dr. Kurjaka ...
Ja sam naručena na redovnu kontrolu uzv 27.03 i sada kada čujem da pričate o nekom super koji daje i sličice i ja bi na taj. Kaj mogu tražiti da idem na taj?
Pa jel na ovom običnom ne dobiješ sličice? jA svaki put dobijem.
I nema šanse da idem na taj neobični-cura koja je nedavno bila gore na SD_u sa mnom u sobi ide na taj Kurjakov i gledaju je užasno dugo na tome-kaže da joj je zadnji puta bilo muka na leđima, a nosi blizance.
Meni se čini da oni taj koriste u istraživačke svrhe, a nema potrebe da mi toliko "pilje" u bebu.
Gore na patologiji sam gotova za dvije minute-sve što doktor treba vidjeti na bebi vidi-ako je sve ok, čemu jadnu bebu mučiti-budemo se slikali kad se rodi![]()