Cure ja sam sam u 14 tjednu...kad ce stomak da rasteeee???
Cure ja sam sam u 14 tjednu...kad ce stomak da rasteeee???
Meni raste, ali od klope(tek sam 8 tjedana)
Meni je počeo rasti tek s puna 4 mjeseca (prva trudnoća). Trudničku odjeću sam počela nositi tek negdje u 22.-23. tjednu.
Meni u prvoj trudnoći tek sa 6, u drugoj sa 5, iako su me i u 7. mjasecu(prva trudnoća )znali pitati ko je to trudan i zagledati trbuh, kad bi me kod doc. prozvali kao trudnicu preko reda...
Narast će ne brini![]()
meni tek u 6 mjesecu se vidio kako treba
I ja sam u 14 tj. i skoro se niš ne vidi. U prošloj trudnoći sam sa 14 tj imala veliki trbuh i svi su odmah znali da sam trudna. Ali sam u ovo vrijeme dobila 3 kg a sada samo 1. Možda zbog toga.
Jedva čekam da naraste, obožavam biti trbušasta!
i ja sam ceeekala i evo ga!zagazila sam u 7. mjesec i sad je bas onaj pravi, lijepi, okrugli...![]()
Meni se zaokruglio negdje u 6. mesecu![]()
I bilo mi je super što je sredina i kraj trudnoće pala u ljeto-jesen tako da sam se šepirila trbušinom ko paunica valjajući je sretno ispred sebe u kratkim majicama![]()
Baš je lijepo biti trudna, jedva čekam opet :D
Ja kad se najedem imam osjecaj da cu puknuti,ali moramm gladnaaa sam,dobila sam isto tri kg do sad a stomak,pa meni se cini da ga ima malo ali ja hocu velikiiii,uh,jedva cekam.Inace termin mi je 15.08 tako da cu i ja ponosno da se setam sa stomakom na ljeto,ako Bog da.A sad mogu samo da cekam![]()
meni se cure, vjerovale ili ne, vidio već s 1,5-2 mjeseca!!!
i to je primjetila cura koja radi u jednom butiku gdje često kupujem... kad sam ju pitala kako je skužila, rekla je da mi je inače trbuh bio udubljen, a da je sad ispupčen...
al to je stvarno rijetko da se tako rano vidi..
ja sam svoj skužila već s neka dva mjeseca full, ali samo zato što nikad nisam nimalo izbočen trbuh (nikad ne reci nikad). 'pravi trudnički' (tj. koji su i drugi počeli kužiti) tek oko 5og, možda čak sredine 6og mjeseca
Meni je poceo rasti oko 20-tog tjedna. Do tada, bez ijedne mucnine ili bilo kojeg znaka trudnoce koji sam mislila da svaka trudnica ima, nisam uopce mogla vjerovati da sam zaista trudna
A kad je krenulo...
I ja sam se pitala kada ce mi poceti rasti. Sada sam u 13 nedelji i bas sam se jutros gledala onako postrance u ogledalu, pa kao da se malo nazire ili sam se samo udebljala...
U biti kako vidim iz postova, to je individualno. Moja mama kaze da se kod nje nije osobito vidjelo ni na kraju trudnoce.
Ja sam u 22-om tj. sada i već se vidi bez greške. Svi me odmah skuže. A počeo se zaokruživati negdje s 15-16 tjedana. Ali ja sam dobila do sada već 10 kg tako da nije ni čudo da se vidi.![]()
Ja sam skoro u 30 tjednu i kad imam jaknu, uopce se ne vidi
Ali zato bez jakne![]()
Ja mislim da mi se već sada vidi jer viće ne mogu potpuno uvući trbuh, a tek sam u 9. tjednu. Znači, vjerojatno haluciniram ili u najmanju ruku pretjerujem.![]()
Ja mislim da ne pretjerujes jer i meni je isto bio sa 8 9 sedmica napuhan...ali to se povuklo,izgleda da su to bili samo gasovi ili sta vec, sad sam usla u 15 sedmicu i vec mi se cini da ga ima malo ili je ovo samo salo...nemam pojma.
Disa... strpljenja... uskoro se selis na ovaj salter
p.s.
Nisam mogla odoljeti, teme su mi se pojavile jedna ispod druge kao neprocitane![]()
Hvala lijepo,jedva cekam da narste velikiiii,vec sad se sama uhvatim kako drzim ruku na stomaku...a sta ce tek biti kasnije...uh.
![]()
Moj stomak je već podosta narastao, evo sad sam u 11 tjednu, tako da se pita, što će biti do kaja, imam osjećaj da sam u 5 mjesecu trudnoće a ne u 3.![]()
ja sam u 12 tjednu i uvjek sam imala stomak, ah ta genetika, tako da se jos uvijek nista nista ne vidi, nosim istu garderobu, jedino sta sam primjetila da mi se donji dio stomaka napuhaio tj. tvrd je tako da to ove malo iskusnije upucuje na trudnocu inace se ne primjeti. Daj Bože da sve bude u redu, pa ce se to za koji mjesec sve lijepo popuniti i zaokruziti! I can't wait
Meni je poceo polagano rasti tek iza 20-tog tj.
Do tada se nisam mogla docekati toga da se konacno vidi da sam trudna.
A tek nakon 30-tog tjedna je poceo naocigled rastiiiiiii.
Draga Disa ja sam u 6 mjesecu trudnoce i poceo mi je sad rasti stomak ,ali jako brzo raste doduse ja nosim blizance :D a do 9 mj ce jos vise narasti tako da ti to nije pravilo kad ce se primjetiti bitno je da sve bude ok i da beba bude ziva i zdrava.
Ja sam sad u 18. tjednu, al budući sam sitne građe, dobila sam samo 4 kg i izgleda kao kad se malo bolje najedem, tako da mi se čini da neću bit jedna od onih kojim će se dizati u tramvaju![]()
ima još vremena, bez brige, he-he-he 8) tak sam i ja... trbuh ko poslije ručka, sve donedavno...a sad - BOOOM - balonček!Švedica prvotno napisa
![]()
ovo se i meni dogodilo.....sad sam ušla u 9 tj. a trbuh se već vidi....kailash prvotno napisa
i meni se trbuh vidio odmah i vrlo je brzo rastao. I brzo sam morala kupovati trudničku odječu... s te strane bolje kasnije![]()
Da i meni se u prvoj vidio brzo (2-3mj), u drugoj trudnoći još i ranije (ali tu nisam dočekala i da naraste).
U šestom mjesecu trudnoće nosila sam odjeću koju je moja prijateljica mogla staviti ne sebe pred porod :shock:
A u 8mj svi su mi se micali s puta (osobito na šelterima)![]()
Ovo mi je bio super osjecajŠvedica prvotno napisa
Zimus u Zagrebu sam to napokon dozivjela, a samo sam tamo i mogla jer ovdje se sve obavlja autom.
Ulazim u tramvaj, a simpatcna mlada Dalmatinka zacvrkuta "a gospodjo, 'ocete vi sist, e?"
U prvoj sekundi nisam uopce skuzila da govori meni, a onda je bio pogled "jel' ja?". Sjela sam i cudno se osjecala, obicno sam ja ta koja se ustajala i odjednom su uloge zamijenjene![]()
A ja u prvoj trudnoći čim sam saznala da sam trudna kupila hrpu trudničke obleke i s ponosom gurala svoj trbuh ispred sebe tak da se već s 6 tjedana lijepo vidjelo a kako i nebi kad je trudnička robica tak lepo krojena da pada od vrata dole pa bi i totalna mršavica izgledala trudnica.:D ..A imam i slikicu gdje sam trudna 3,5 mjeseci i tu su me svi zezali jesam li ja sigurna da sam samo tak malo trudna s obzirom na veličinu trbuha?!
![]()
Sa prvom bebicom sam do ulaska u sesti mjesec bila skroz ravna. Jesam mrsavica, neznam jeli to ima sta stime. Onada sam doslovce preko noci narasla. A da me tek vidis na kraju. :shock: Beached whale....
Sa drugom bebicom negdje u cetvrtom mjesecu moglo se nesto vidjeti...
Znam nestrpljiva si...vjerovatno ti je prva bebica...spavaj mirno jos koji mjesec...to ti je zadnje od mirnog sna...![]()
![]()
Ja nosim trudničke hlače već negdje od 10. tjedna jer više nikaj svoje nemrem zakopčati. U prvoj trudnoći sam dugo nosila svoje stvari.
Sada sam 17 tjedana i već se neko vrijeme lijepo vidi. Naravno treba se znati onući da se lijepo vidi, a ja to i hoću. Nem aširokih majca i vesta. Sve mora pratiti liniju tjela i svi vide da sam trudna. I sva sam si važna!
A jednostavno ima žena kojima se dugo ne primjeti trbuh.
ovo ti je super,i ja sam pocela takoana.m prvotno napisa
Hlace na tregere i sepurim se u 17 sam sad tjednu i bebica mi se vec ponekad malo javi :Dzagrebe ili se vrcne tako da je red da svi vide trbuh
![]()
Ja sam prvo krenula u sirinu (kaze moja baka da je to sigurno curica) a tek onda je trbuh poceo rasti. Sad sam u 13. tjednu i vec imam dosta trbuha samo sto zbog ove sirine izgleda ko da sam se samo udebljala pa me to frustrira. A ustvari sam dobila samo 1.5 kg sto mislim da je odlicno s obzirom na moju sklonost debljanju.
meni su skužili u prvoj trudnoći (na poslu) da sam trudna tek s puna 4 mjeseca
S prvim djetetom mi se bilo lakse kotrljat nego hodat,kako i ne kad sam se udebljala 34 kg...puuuuuno..nakon 10 tjedna sam bila kao da sam u 7 mj. trudnoce
kile sam izgubila u roku 30 dana, neznam ni sama kako..nisam bila na djeti
s drugom trunocom je bilo sasvim drugacije cak sam jela i vise nego s prvom bebom. Trbuh mi se tek vidio sa 5 mjeseci i kad bih rekla da sam trudna ne bi mi vjerovali kao koga ti zezas...Do kraja sam se udebljala 11 kg i nisam imala tako veliki stomak..svi su govorili osim moje gin. da ce beba bit mala, itd...babske price..
a ja rodila bebu od 4 kg...
Dvi trudnoce dvi razlicite, prva sam bila lopta druga nigdje stomaka...
Ja sam bila žalosna što baš ne raste, ali onda je počeo oko 15 tj. naglo i sad se već lijepo vidi. Jedva čekam da se prestanu nositi jakne pa da svi vide!
Meni se već nekoliko dana sasvim lijepo vidi, još je mali ali se vidi da je trudnički![]()
Bilo je ništa, ništa pa odjednom :shock: nemogu više zakopčati niti jedne hlače ili suknju :shock: doslovno u jednom danu
31. tjedan: Svi me pitaju hoću li uskoro rodit.A još DVA mjeseca. Onda možeš mislit koliki mi je stomak. Svim ovim trudnicama s kojima sam na tečaju za trudnoću, i u 8. su mjesecu, mogu biti, po stomaku MAMA.
HA HA, BIG mama. Jedva hodam! Jedva dišem.... Stomak ću uskoro morati voziti u kolicima( iz supermarketa). :shock:
Kod mene ista stvar.ivanaos prvotno napisa
![]()
U prvoj i drugoj trudnoći vidjelo mi se odmah nakon ginekološkog utvrđivanja trudnoće![]()
Sad sam trudna pet mjeseci i ne vidi se ništauopće se ne osjećam kao trudnica,jedino kad se beba javi sjetim se da je tu
![]()
I ja sam od onih koja je prirodno imala , mišičav više udubljen trbuh tako da mi se vrlo rano počelo primjećivat da mi trbuščić raste.
Naravno kroz odjeću još ne, ali MM i ja itekako vidimo da se ispupčio, ali zato mi drugi primjećuju cike..a sad sam tek 12 tj + 3. Trbuščić se ispupčio u stvarno ranoj trudnoći i otad ga ne mogu uvući...
![]()
jedva čekam da još naraste i zaobli se, uh kako ću guštat kupovat robu za trudnice!!!!![]()
ja sam 15 +3 i mislim da se debljam iskljucivo jer jedem vise nego inace.Do sada sam uvijek pazila kada jedem i sta jedem,ali sada ne zelim da se mucim i uvijek jedem kad sam gladna.Ostala sam trudna sa 61 kg otprilike , da bih sada imala 62.4 kg.Vazem se svakog petka kada ulazim u novu nedjelju.Ne znam hocu li nastaviti ovim tempom,ali ako nastavim bice veselo.Inace, visoka sam 1.78m pa i nije toliko alarmantno.Stomak je mali,ali se vec zaokruzio.mozda bi se primijetilo na plazi ili nekoj bas uskoj haljini,ali sada bas nista.Vise izgledam kao da sam se udebljala,a ne da sam trudna.Uvijek se divim zenama kojima u trudnoci naraste samo stomak i sto sa ledja izgledaju kao i da nisu trudne.
Meni mm u šali govori da najbolje izgledam sguzajer mi je dupence valjda jedino što nije naraslo full a struk se još vidi. Inače u 17 sam tjednu blizanačke i izgledam kao da sam 7-8 mjedeci trudna s jednom bebom. Okrugao je, veliki, ide 3 metra ispred mene.
U prvoj trudnoći mi se počeo vidjeti tek negdje 4 i pol mjeseca.
u prvoj trudnoći mi se počeo nazirati tamo negdje sa 4 mjeseca, a onda sa 5 je počeo naglo rasti..imala sam zbilja ogroman trbuh!! Sad u ovoj trudnoći (sa 11 tjedana) ne stanem u svoju robu, već sad furam trudničko :shock:
I meni je stomak nekako sporo, polagano rastao, mada se jako brzo vidio, a onda odjednom :shock: preko noći ja dobijem veliki stomak![]()
Joj kad vas čitam i ja bi opet bušić. Ali malo mi je rano, ali baš ste sigurno slatke. Bit ćete prave male loptice.
Kiss svima!![]()
čitam svoj stari post i smješkam se.Lili75 prvotno napisa
samo da vam potvrdim da sam ispunila obećanje i kupila puno trudničke robe, uh ak osa mguštala u kupovanju a tek sad u nošenju.
Sad smo 21 tj. i trbuščić se fakat vidi, sva se ponosna šepurim i onako nonšalantno uvijek otkopčam jaknu kad sam u tramvaju![]()
Ha ha, kao ja, ni trbuh se još ne vidi, a već bi kupila kolica. Baš me podsjećaš na mene. Slatko. Joj ja bi opet.Lili75 prvotno napisa
nenaa, cura ti je već velika, pa bi možda i mogla...
A i motaš se već tu po kružocima![]()