8 mj. ima. Pa prčkam svuda po forumu. Posao mi dosadan.vanesax prvotno napisa
8 mj. ima. Pa prčkam svuda po forumu. Posao mi dosadan.vanesax prvotno napisa
ja sam u 13. tj i nosim blizance, tek sad primjecujem neke promjene, pupak mi je cudnog oblika i struk se poceo gubiti ali trbuh mi nije ispupcen.
danas sam na ultrazvuku vidila bebice i dr. kaze da su 13 cm veliki, a ja se pitam kako se na meni jos ne vidi :?
meni se i u prvoj i u ovoj trudnoći trbuh odmah vidio.
u početku sam mislila kako sam počela previše jest pa sam se eto naglo nadebljala![]()
već na prvom pregledu kod dr.-a sa skoro 6 tjedana mi se već vidio. sad sam u 10. tjednu i vidi se iz aviona. ali ne samo trbuh nego se i pozadina propisno raširila![]()
svoju "civilnu" robu nema šanse da obućem ni blizu. trudničku već misec dana nosim. na poslu i ne volim baš što mi se tako puno vidi trbuh jer sam se tek zaposlila, ali za free time se obućem u pripijeno (ustvari inače nije to pripijena roba koliko je sad postala takva)
da malo podignem temu![]()
meni se ne vidi još trbuh-onaj trudnički,ali mi svi vele kak sam se udebljala :shock: a nisam ,stvarno nisam . imam istu kilažu ko i prije trudnoće. samo mi je sad sve premalo. dobro,nije baš sve,ali traperice koje sam prije mogla nositi,stanem u njih,ali tiskaju...ne znam. :? kad sam natašte,opće ni nemam trbuh,ali kad si malo popapam :shock: opa!
i da sad sam u 11tjednui jedva čekam da trbuščić skoči preko noći pa da se i mi šepirimo
![]()
![]()
kiara, i ja izgledam kao da sam se udebljala, iako mi vaga pokazuje samo 2 kg više!!!
Trbuščić još nije počao rasti, samo sam puno šira u bokovima i guzi... Ne stanem u svoju robu, pa kombiniram trudničku sa nečim što mi još nije tijesno.![]()
Meni je poceo rasti negdje pred kraj 2. mjeseca. Ali mi se prvo poceo sirit na gore tako da se nije toliko vidjelo a negdje od pocetka 4. mi se bas poceo jako vidit i skakat na van.
Vec me pitaju dal moram brzo rodit a ja tek u 5. mjesecu...
Meni se malo pokazao u 5 mj. ali ja sam mrsavica, mozda to utjece...drugo naravno prije ja mislim vec u trecem mj/
Ja sam do nekih 17 tjedana mogla proći za netrudnicu (koja je dobro ručala), ali mi je od tada u četiri tjedna trbuh jaaako narastao (a dobila sam samo tri kile dosad), tako da mi je sada kao da ću za mjesec-dva roditi... :shock:
Slično mi je bilo i u prošloj trudnoći, naglo je iskočio trbuh, pa sam bila skoro ista do pred kraj trudnoće.
piplice - potpisujem te sto se kila tice!! Samo mi nije jasno kako smo dobile tako malo a trbuh veeeeeejiki?!
Genetika, draga...BebaBeba prvotno napisa
Na vježbama samnom ide cura koja je ravna k´o daska, a dva je tjedna više trudna od mene! :shock:
cudi me jer sam inace prilicno krupne grade i bila sam sigurna da cu se uprasiti totalno, tim vise sto jako puno papam svega i svacega!!
A znam ih i ja ovdje u Lošinju par koje su trudne 7-8 mj a uopce nemaju trbuha.. Al to su vecinom one koje su prirodno mrsavije i sitnije gradene.
I meni je trbuh odmah počeo rasti i u prvoj trudnoći i sada.U prvoj trudnoći sam na kraju imala ogroman trbuh ( doduše i dobila 18 kila ) a sada sam 19 tjedana trudna i imam 2,5 kg više.![]()