Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: kad ce narasti stomak????

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa
    nenaa, cura ti je već velika, pa bi možda i mogla...
    A i motaš se već tu po kružocima
    8 mj. ima. Pa prčkam svuda po forumu. Posao mi dosadan.

crow avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam u 13. tj i nosim blizance, tek sad primjecujem neke promjene, pupak mi je cudnog oblika i struk se poceo gubiti ali trbuh mi nije ispupcen.

danas sam na ultrazvuku vidila bebice i dr. kaze da su 13 cm veliki, a ja se pitam kako se na meni jos ne vidi :?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni se i u prvoj i u ovoj trudnoći trbuh odmah vidio.
    u početku sam mislila kako sam počela previše jest pa sam se eto naglo nadebljala
    već na prvom pregledu kod dr.-a sa skoro 6 tjedana mi se već vidio. sad sam u 10. tjednu i vidi se iz aviona. ali ne samo trbuh nego se i pozadina propisno raširila
    svoju "civilnu" robu nema šanse da obućem ni blizu. trudničku već misec dana nosim. na poslu i ne volim baš što mi se tako puno vidi trbuh jer sam se tek zaposlila, ali za free time se obućem u pripijeno (ustvari inače nije to pripijena roba koliko je sad postala takva )

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da malo podignem temu
    meni se ne vidi još trbuh-onaj trudnički,ali mi svi vele kak sam se udebljala :shock: a nisam ,stvarno nisam . imam istu kilažu ko i prije trudnoće. samo mi je sad sve premalo. dobro,nije baš sve,ali traperice koje sam prije mogla nositi,stanem u njih,ali tiskaju...ne znam. :? kad sam natašte,opće ni nemam trbuh,ali kad si malo popapam :shock: opa!
    i da sad sam u 11tjednu i jedva čekam da trbuščić skoči preko noći pa da se i mi šepirimo

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kiara, i ja izgledam kao da sam se udebljala, iako mi vaga pokazuje samo 2 kg više!!!
    Trbuščić još nije počao rasti, samo sam puno šira u bokovima i guzi... Ne stanem u svoju robu, pa kombiniram trudničku sa nečim što mi još nije tijesno.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni je poceo rasti negdje pred kraj 2. mjeseca. Ali mi se prvo poceo sirit na gore tako da se nije toliko vidjelo a negdje od pocetka 4. mi se bas poceo jako vidit i skakat na van.
    Vec me pitaju dal moram brzo rodit a ja tek u 5. mjesecu...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni se malo pokazao u 5 mj. ali ja sam mrsavica, mozda to utjece...drugo naravno prije ja mislim vec u trecem mj/

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam do nekih 17 tjedana mogla proći za netrudnicu (koja je dobro ručala ), ali mi je od tada u četiri tjedna trbuh jaaako narastao (a dobila sam samo tri kile dosad), tako da mi je sada kao da ću za mjesec-dva roditi... :shock:

Slično mi je bilo i u prošloj trudnoći, naglo je iskočio trbuh, pa sam bila skoro ista do pred kraj trudnoće.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

piplice - potpisujem te sto se kila tice!! Samo mi nije jasno kako smo dobile tako malo a trbuh veeeeeejiki?!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    piplice - potpisujem te sto se kila tice!! Samo mi nije jasno kako smo dobile tako malo a trbuh veeeeeejiki?!
    Genetika, draga...

Na vježbama samnom ide cura koja je ravna k´o daska, a dva je tjedna više trudna od mene! :shock:

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cudi me jer sam inace prilicno krupne grade i bila sam sigurna da cu se uprasiti totalno, tim vise sto jako puno papam svega i svacega!!
    A znam ih i ja ovdje u Lošinju par koje su trudne 7-8 mj a uopce nemaju trbuha.. Al to su vecinom one koje su prirodno mrsavije i sitnije gradene.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I meni je trbuh odmah počeo rasti i u prvoj trudnoći i sada.U prvoj trudnoći sam na kraju imala ogroman trbuh ( doduše i dobila 18 kila ) a sada sam 19 tjedana trudna i imam 2,5 kg više.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •