Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: PITANJE ZA UDOMITELJE

pepic

Početno PITANJE ZA UDOMITELJE

Danas je izašao članak u Riječkom Novom listu- poziv za udomitelje. Kad vidim te bebače ja bi ih sve uzela k sebi. Bila sam jednom,vezano uz praksu na faksu, u dom za nezbrinutu dijecu od 0-3 god, to je nešto prestrašno (mislim pozitivno) došlo je nas 10-tak studentica, ma njih nisu zanimale igračke ta djeca su se zaletila i obgrlila nas oko nogu i nisu puštala, toliko im fali ljubavi
    Imam pitanje za vas udomitelje, mislim da ne mogu posvojiti dijete jer ja imam 38 a MM 60, imamo curicu od 2 i pol godine, :ne bih htjela zvučati kao da kupujem u dućanu ali mi je isto tako važno i radi moje curice rado bih uzela dijete koje je kao ona od 0-3 godine, dakle pitanje: DA LI DIJETE ZA UDOMLJENJE BIRATE SAMI, KOJE VAM ODGOVARA ILI VAM ONI DAJU DIJETE KOJE ONI HOĆE? Bože koje ružno pitanje kao da sam na placi, a moram pitat, premda nije odlučujuće samo me zanima kako to ide? ako netko zna, da li se mi sretnemo sa djecom pa gledamo vibre da li si pašemo ili kako?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pepic, nadam se da će ti se netko javiti. Imamo na ovom forumu jako malo osoba s ikustvom udomljenja, većinom su tu potencijalni ili ostvareni posvojitelji.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pepic, mislim da odgovore na sva pitanja možeš dobiti u tvom CZSS, vjerujem da ih bez straha možeš sve to pitati.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: PITANJE ZA UDOMITELJE

Citiraj pepic prvotno napisa
    DA LI DIJETE ZA UDOMLJENJE BIRATE SAMI, KOJE VAM ODGOVARA ILI VAM ONI DAJU DIJETE KOJE ONI HOĆE? Bože koje ružno pitanje kao da sam na placi, a moram pitat, premda nije odlučujuće samo me zanima kako to ide? ako netko zna, da li se mi sretnemo sa djecom pa gledamo vibre da li si pašemo ili kako?
    Nisam još udomitelj, ali ću, nadam se, uskoro biti. Upravo polazim tečaj za buduće udomitelje.

Tijekom obrade za udomitelja imaš prilike savjetovati se s udomiteljskim timom i reći im svoje želje. Konačnu odluku o tome koje dobi će biti "vaše" dijete donosite vi, makar je važno saslušati i njihovo mišljenje.
    Dakle, biraš starost djeteta. To je zaista u njegovom interesu. Koje će to dijete biti, određuje CZSS prema svemu što su zaključili o vama kroz obradu i tečaj. Vidjeti ga možeš nakon što je ono već odabrano, i tada ga upoznati.

Najbolje ti je nazvati CZSS kojem pripadaš.

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •