-
RozaGroza, meni se ovo čini tako puno, a baš sam se ponadala da smo mi počeli dobro jesti. Moj je malac 9 mjeseci i nažalost je sad isključivo na AD-u pa mi je teško usporediti količinu mlijeka. Kod nas to izgleda ovako:
između 7.00 i 7.30 AD (oko 190ml)
10.30-11.00 povrće/meso sa žitaricama
13.00-13.30 AD (190ml)
oko 16.30 voće (samo ili sa žitaricama, radim sama nikad kupovno)
oko 18.30 žitarice s voćem ili AD-om
20.30 AD (190ml)
Po noći spava još od kad je navršio 3 mjeseca. Zanima me koliko su vama obilni ti obroci. Sad kad čitam koliko neke bebe jedu čini mi se da moja mrvica jede tako malo, a opet ne bih ga šopala. On obožava žitarice tako da ih jedemo jako često jer jedino u toj kombinaciji i želi povrće a pogotovo meso. On npr. pojede dvije mrkvice, pola korabice, malo brokule, skuhano i zakuhano s malo griza. Ili ako je voće onda pola jabuke, trećinu banane pomiješano sa zobenim pahuljicama. Muči me i što pije jako malo vode, kad je dobre volje bude 50ml dnevno, ali obično tek 20ml. Čaj voli još manje, probala mu dati i sok od kompota (bez šećera, sama kuhala), ali to neće nikako. A opet često piški, kaka obično nekoliko puta dnevno. Bojim se da ako mu dam obilnije obroke neće htjeti mlijeko, a i ovako popije tek nešto više od pola litre dnevno. Kakvo je iskustvo drugih mama čiji su bebači isključivo na AD-u, koliko puta dnevno dajete bocu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma