Što se tiće količine obroka Š pojede otprilike 150 ml za jutarnji obrok žitarica, onda za ručak pojede otprilike 1 mrkvu, 2 žlice kuhanog špinata i 1/3 krumpira sa maslinovim uljem, ako dodam ribu ili meso, onda recimo zamjenim špinat s tim. Popodnevna vočna kašica je 1 banana i 1 šljiva, ili pola jabuke i pola kruške, sirovo mu davam. Večernja kašica je negdje oko 120-150 ml. A za dojenje pojma nemam koliko dobije jer uglavnom uvijek bude na sisi oko 10 minuta ponekad i 2 let down-a, pa pretpostavljam da dobije dosta.

Meni se isto djeluje da moj malac puno jede, ali stvarno bude gladan, iako i on je do prije par tjedana jeo kao tvoj, ali onda smo malo pojačali - imali smo i nesreću da sam ja bila jako bolesna tjedan dana taman u doba kad smo bili svekrvi u posjeti, pa je iskoristila priliku i davala mu čokolino i medolino trebalo mi je tjedan dana da ga odviknem od tih sranja i naviknem ponovo na moju domaću hranu, ali je ostalo od toga da je gladniji i da mu više nije dovoljno onoliko koliko je jeo prije toga, a jeo je kao tvoj recimo, samo bez AD. Doduše on oduvjek pije vodicu, voli je, čajeve i sokove nismo nikad ni provali, tu i tamo svježi iscjeđeni od voća, ali nije lud za tim.
Pojma nemam dal da mu smanjivam obroke, ili što?!