Daje li tko djetetu echinaceu za jačanje imuniteta i od kojeg proizvođača?
Daje li tko djetetu echinaceu za jačanje imuniteta i od kojeg proizvođača?
koliko ti je dijete?
ja svojima dajem imunal kapi od ehinacee
Echinaid kapi u vodenoj otopini, oko 40 kn. Pedijatar nam je rekao davati 10 dana, pa pauza 20 dana, pa ispočetka.
Dajem - u kapsulama od Pyrusa... manjima rastvorim kapsulu, pa prah pomiješam s čajem
mi smo koristili homeopatske globulice
Mi smo par mjeseci davali kapi ehinaceje od ChildLifea - može i u sok, čaj, vodu jer smo imali problema s bilo kakvim gutanjem bilo čega
M. ima 8 godina. Dobrog je zdravlja.
Ja sad uzimam ehinaceju od Herbiona jer sam do nedjelje uzimala antibiotik.
Ma možda mu uopće ne treba kad je zdrav. Zapravo malo šmrca.![]()
Dajem echinacea kapi od biofarma:
Sa njihove stranice:
Pomaže kod prehlade, gripe te kod akutnih i kroničnih infekcija gornjih dišnih puteva virusnog i bakterijskog porijekla. Zbog antivirusnog djelovanja preporuča se uzimati i kod herpesa.
ili Echinaid sirup (ESI Italia)
Ima li netko iskustva sa slijedećim proizvodima ( Kod djece ):
http://www.pharmatheka-consult.hr/Kolekcija.aspx?ID=4
mi koristimo ehinacea purpurea, u spreju koji mu naspricam u usta 2x, 2x dnevno. koristimo ga u ovim danima kada virusi vladaju i zadovoljna sam. na prirodnoj je bazi
Mi smo davali, ali apsolutno nikakvog ucinka nije imala.
Mi smo koristili te kapi od Child life i evo danas ih potrošili. Trajale su oko mjesec - mjesec i pol. Nisam primjeila nikakav učinak. Čak naprotiv, pere nas viroza od stare godine.
Kako se uzima Ehinacea od Chillifea? Koliko su duge kure i koliko treba biti pauza?
sanja77 prvotno napisa
kure po 10 dana, mislim da je 2 mjeseca pauza, ako se ne varam
Echinaceu se, koliko znam, ne smije uzimati dulje od dva tjedna, treba praviti pauzu dva tjedna pa onda opet. Uzima se i preventivno. Ja osobno imam super rezultate s njom, što se tiče imuniteta, a odnedavno sam počela davati Andreju Twinlabove. Samo, dosta su skupe!