-
mala izbocina u grlu????
Zadnja 3 mj,Stellica mi je bila stalno bolesna,citavo vrijeme grlo srecom nista opasnije od upale angina,medutim primjetila sam kako sad stalno pogledavam u grlo,da ima nekakvu izbocinu sa strane otvora,prvo sam mislila da opet ima upalu angina,i odvela je dr,a ona mi kaze da to nije nista,da samo ima malo drugacije grlo i to je to!!!! Mene to nekako nije razuvijerilo,jer mi se cini da je takva izbocina ipak mora smetati...jede ok,ali je ocito da nema apetita kao sto je imala nekad (prije te izbocine) i stalno kasljuca,bas kao da je nesto smeta....prekopala sam svukud po netu,ne bih li nasla nesto o izbocinama na grlu,ali nema nista,nista sto bi opisivalo tu njezinu...i sad ne znam,dugo sam trazila dobrog doktora homeopata,i prezadovoljna sam sa nasim dr,ali momentalno vise nisam sigurna,trebam li ici kod nekog drugog????I da budi se svaku,svaku noc,ponekad u placu,a ponekad dode direktno nama u krevet,pa ne moze zaspati,itd....preko dana je super,igra se,smije,ne bi se reklo da je bolesna ili da ju nesto smeta....Ima 2 i pol....Zna li netko nesto o tome?????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma