Ovo me već muči mjesecima, točnije od jeseni kako je Mia non-stop bolesna. Ali doslovno non-stop. Jedno ju još ne prođe do kraja već se razboli s drugim. Svaka viroza je bila naša, upala uha, konjuktivitis, bronhiolitis, sy, pertusis- da ne nabrajam... Imali smo jako kratko razdoblje mira nakon bolnice, a tad smo se borili s motorikom.

Sad trenutno opet neka viroza i ozbiljno razmišljam o First D-fensu? Ali prvo želim čuti vaša mišljenja i još više ima li netko tko je davao ovako rano...

Htjela bi da mi napišete kad ste najranije dali svome djetetu nešto za imunitet?

Stelli je ovo prva zima da sam joj davala nešto, zapravo svašta za imunitet, najbolji joj je čini mi se bio Childlife First D-fense, nakon njega je bila zdrava i počela je super jesti i spremam se ovih dana kupiti joj opet, a sad kako će Mia uskoro navršiti godinu razmišljam da li da i njoj dam Childlife First D-fense.
Nekako mi je mala, možda je prerano, a opet mislim da neki daju preparate već od godine dana

Inače što ja pijem ne djeluje na nju imam feeling da čak ni na mene ne djeluje jer sam u zadnje vrijeme i ja nešto boležljiva. Dojimo 100x na dan, dohranu sad polako počinje zaozbiljno, da svaki dan pojede, prvo je odbijala pa kad god je bolesna nejde joj jelo... Jela je zasad jabuke, kruške, bananu, mrkvu, korabu, bundevu, tikvice i kupljenu kašicu marelice
Na sebi sam probala svašta, i skupog i jeftinog. Biobran, magmu, spirulinu, Revitinu matičnu mliječ, obične multivitamine, Petrovićev med mi je prejak, muka mi od njega pa ga ne uzimam, inače volim običan med... kad je imala upalu uha pila sam homeopatski pripravak- dala mi Reganica, ali je svejedno nakon mislim tri dana toga dobila antibiotik, a ja gripu...

Da li ima netko tko je iscrpljen silnim djetetovim bolestima počeo sa godinu dana davati kupljene pripravke za imunitet? I koje? Ja bi First D-fense?