Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 187

Tema: SZH RODA - Zagorje, ČK, VŽ... koliko ima forumasica? - 2

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno SZH RODA - Zagorje, ČK, VŽ... koliko ima forumasica? - 2

evo, nastavite ovdje, a kopiram vam i popis

ČF - članica foruma
    R - članica Udruge RODA

Adrijana (Čakovec) R
    Amalthea (Čakovec) R
    babyiris (Međimurje) R
    babylove (Čakovec) R
    hildegard (Varaždin) R
    kraljica85 (Varaždin) R
    mamika (Varaždin) R
    martinaP (Varaždin) R
    Oka (Varaždin) R
    Poslid (Čakovec) R
    sikica (Čakovec) R
    Tamchi (Varaždin) R
    TinnaZ (Varaždin) R

brigita2 (Varaždin) ČF
    bruni (Varaždin) ČF
    davinci (Čakovec) ČF
    desiree (Varaždin) ČF
    ela21 (Čakovec) ČF
    Hera (Varaždin) ČF
    Idugandz (Varaždin) ČF
    joan (Čakovec) ČF
    kukica (Varaždin) ČF
    linda_p (Varaždin) ČF
    Lorami (Varaždin) ČF
    Lotos (Zagorje) ČF
    mama27 (Varaždin) ČF
    mamaineven (V.Trgovišće) ČF
    mamamišić (Varaždin) ČF
    Nova trudnica (Čakovec) ČF
    principessa (Međimurje) ČF
    Riana (Čakovec) ČF
    s3ja (Varaždin) ČF
    samba (Zagorje) ČF
    škorpion (prelog) ČF
    vimmerby (Varaždin) ČF
    Wera (Varaždin) ČF

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

podižem

Datum pristupanja
    May 2005
    41

Početno

i ja sam tu

ČF - članica foruma
    R - članica Udruge RODA

Adrijana (Čakovec) R
    Amalthea (Čakovec) R
    babyiris (Međimurje) R
    babylove (Čakovec) R
    hildegard (Varaždin) R
    kraljica85 (Varaždin) R
    mamika (Varaždin) R
    martinaP (Varaždin) R
    Oka (Varaždin) R
    Poslid (Čakovec) R
    sikica (Čakovec) R
    Tamchi (Varaždin) R
    TinnaZ (Varaždin) R

brigita2 (Varaždin) ČF
    bruni (Varaždin) ČF
    davinci (Čakovec) ČF
    desiree (Varaždin) ČF
    ela21 (Čakovec) ČF
    Hera (Varaždin) ČF
    Idugandz (Varaždin) ČF
    inamar(Varaždin) ČF
    joan (Čakovec) ČF
    kukica (Varaždin) ČF
    linda_p (Varaždin) ČF
    Lorami (Varaždin) ČF
    Lotos (Zagorje) ČF
    mama27 (Varaždin) ČF
    mamaineven (V.Trgovišće) ČF
    mamamišić (Varaždin) ČF
    Nova trudnica (Čakovec) ČF
    principessa (Međimurje) ČF
    Riana (Čakovec) ČF
    s3ja (Varaždin) ČF
    samba (Zagorje) ČF
    škorpion (prelog) ČF
    vimmerby (Varaždin) ČF
    Wera (Varaždin) ČF

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dakle, 37

1 Adrijana (Čakovec) R
    2 Amalthea (Čakovec) R
    3 babyiris (Međimurje) R
    4 babylove (Čakovec) R
    5 hildegard (Varaždin) R
    6 kraljica85 (Varaždin) R
    7 mamika (Varaždin) R
    8 martinaP (Varaždin) R
    9 Oka (Varaždin) R
    10 Poslid (Čakovec) R
    11 sikica (Čakovec) R
    12 Tamchi (Varaždin) R
    13 TinnaZ (Varaždin) R
    14 brigita2 (Varaždin) ČF
    15 bruni (Varaždin) ČF
    16 davinci (Čakovec) ČF
    17 desiree (Varaždin) ČF
    18 ela21 (Čakovec) ČF
    19 Hera (Varaždin) ČF
    20 Idugandz (Varaždin) ČF
    21 inamar(Varaždin) ČF
    22 joan (Čakovec) ČF
    23 kukica (Varaždin) ČF
    24 linda_p (Varaždin) ČF
    25 Lorami (Varaždin) ČF
    26 Lotos (Zagorje) ČF
    27 mama27 (Varaždin) ČF
    28 mamaineven (V.Trgovišće) ČF
    29 mamamišić (Varaždin) ČF
    30 Nova trudnica (Čakovec) ČF
    31 principessa (Međimurje) ČF
    32 Riana (Čakovec) ČF
    33 s3ja (Varaždin) ČF
    34 samba (Zagorje) ČF
    35 škorpion (prelog) ČF
    36 vimmerby (Varaždin) ČF
    37 Wera (Varaždin) ČF

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ima nas dosta, samo, vidim da vas dosta vec ima bebe/klince, a tko je sve 'aktualna' trudnica?
    cure, gdje ste kupovale robicu za bebe, na lokalnom nivou?
    gdje je po vama najpovoljniji odnos cijene i kvalitete?
    zagreb - jel ima potrebe voziti se il se manje vise sve uspije nabaviti u okolici? mislim, jel postoji vjerojatnost da ima povoljnije sta, veci izbor ili neki treci razlog?
    ajde malo pametnih savjeta oko shopinga opreme i robice!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Od mtč-a dalje ne moraš ni tražiti - Pogotovo Leptirić.

A lijepe stvari ima i Jana, a nađu se i drugdje po gradu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Od mtč-a dalje ne moraš ni tražiti - Pogotovo Leptirić.

A lijepe stvari ima i Jana, a nađu se i drugdje po gradu.
    eee, danas je buduca baka kupila bebi svicarske pelene u leptiricu, iako ja jos nisam sigurna sta s tim sirokim povijanjem... no, nek se nađe ako zatreba. da, u leptiricu imaju super stvarcice i nekako mi se cini da su kvalitetnije od ovih u lampy-u.. naime, kaze teta u ducanu da su to odvojene firme (ma, i nije mi bas jasno) al dobro, tamo cemo znaci
    bile smo i u jani, tamo imaju cak i neko snizenje, ima krasnih stvarica al su malo preskupe da kupujem napamet (a necu da mi beba bude u zutom ili bijelom stalno) pa kad cu, ako cu , znati spol onda ima smisla ici tamo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa barem smo mi sretni s našim MTČ-om i Bambijem, meni nije trebalo ništa više preko njih. A u tvorničkim dućanima mi je najslađe

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja osobno uopće nisam zadovoljna sa MTČ-om, da ali šta se mene tiče, ali za bebe, ne. Razlog je da se bodići tak rastegnu i izgube na obliku nakon više pranja, grozno onda izgledaju. A što se tiće piđamica za bebe, katastrofa. Oko vrata imaju tooliki dekolte tako da su i ramena bebici vani. Ne bi čovjek rekao dok kupuje, ali isto nakon pranja grozno izgleda. Tko bi rekao za MTČ, jako sam se razočarala. A u TL su mi pak jako kruti bodići, oni se pak nedaju niti malo rastegnuti dok oblačiš bebicu. Ah da sam to znala na početku, para i para bih uštedjela, na kraju sam uvidjela da mi puno bolje odgovaraju te tvari iz Getroa (bodići, štramplice, vreče za spavane...), ili C&A i h/m Austrija, istina da i tamo treba pripaziti. Evo to su moja negativna iskustva pa možda pomogne. Sretno mladoj trudnici

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

trenutačno imaš u getrou bodiće po 9,99. meni su njihovi bodići ok, pa ak te zanima. ja neki dan kupila 15 kom za par mjeseci unaprijed.

imaš i štramplice, tutice kak već tko to zove (uglavnom ono za gore s nogicama bez rukava) po 15-ak kn. pamuk! ostalo u getrou ne znam jer nisam gledala.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa
    Ja osobno uopće nisam zadovoljna sa MTČ-om, da ali šta se mene tiče, ali za bebe, ne. Razlog je da se bodići tak rastegnu i izgube na obliku nakon više pranja, grozno onda izgledaju. A što se tiće piđamica za bebe, katastrofa. Oko vrata imaju tooliki dekolte tako da su i ramena bebici vani. Ne bi čovjek rekao dok kupuje, ali isto nakon pranja grozno izgleda. Tko bi rekao za MTČ, jako sam se razočarala. A u TL su mi pak jako kruti bodići, oni se pak nedaju niti malo rastegnuti dok oblačiš bebicu. Ah da sam to znala na početku, para i para bih uštedjela, na kraju sam uvidjela da mi puno bolje odgovaraju te tvari iz Getroa (bodići, štramplice, vreče za spavane...), ili C&A i h/m Austrija, istina da i tamo treba pripaziti. Evo to su moja negativna iskustva pa možda pomogne. Sretno mladoj trudnici
    e vidis, quotat cu tvoj cijeli tekst jer sad vidim da nisam bila u krivu naime, ja sam kupila bodiće u getro-u (te na snizenju), i bas sam nekako zadovoljna onim sta pod rukom osjecas kad 'probas' materijal (nisam nista jos prala tako da ne mogu tvrdit da se ok ponasa i nakon pranja ili nosenja), ali ovo sta sam vidjela u mtč-u ništa nije od tako finog materijala/pamuka, a sto je najbitnije - cetvrtostruko je skuplje! ma, nisam skrta i dala bi te novce za body, al svejedno sam nekako neodlucna bila kad sam vidjela razliku, i posebno, primjetila tu rastezljivost..
    eto..
    hvala puno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi imamo najviše MtČ-ovih, većinu smo kupili u tvorničkom dućanu po 10kn, neki su rastezljivi, neki nisu, a najbolji su mi oni od rebrastog pamuka kojeg ne moram peglati.
    Pidžamice su većinom sve super, imali su nedavno od "hladnog" pamuka po 15kn za veću djecu; neke su rastezljive, većinom nisu ove koje sam ja kupovala (tvornički dućan).

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leptirić i Lampy su stvarno dvije firme i Leptirić ima puno kvalitenije materijale i lijepše stvari.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Leptirić i Lampy su stvarno dvije firme i Leptirić ima puno kvalitenije materijale i lijepše stvari.
    da, slazem se..

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Točno. Pidžamica od Lumpy-ja je izdržala možda 3-4 pranja, sva se otegla, koma. Bodi koji sam kupila kao br. 74 se nakon mjesec dana otegao barem na veličinu 80.

Inače kupujem robicu u Leptiriću i zadovoljna sam. Evo, sad broj 74 nosimo već 2 mjeseca, bodići su u jednako dobrom stanju kao i na početku. Jedino ne volim one koji se ne kopčaju oko vrata nego su na preklop, stalno mu rame ispada van.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Jedino ne volim one koji se ne kopčaju oko vrata nego su na preklop, stalno mu rame ispada van.
    e bas to meni susjeda jucer rekla (ima klinca 2 godine) nek obavezno uzmem, kad je dijete malo veće, te bodiće na kopčanje jer se ovi razvuku i preko ramena...
    viš, viš.. mogli bi ovi iz MTČ-a čitati malo naše kritike/pohvale, možda bi nekaj u vezi tog i napravili

doobro, a što se tiče opreme (za krevetić, sobu, kupanje, kolica, nosiljke i blabla) - gdje ste to kupovale? ja sam bila u bambiniju i tak, nije ko da pucaju od širine izbora, al recimo da se nađe, samo me zanima kak se kreću cijene istih artikala po drugim dućanima ili onim mjestima/gradovima gdje ima više 'konkurencije'.. :?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ITC ...proizvode dječji namještaj od drveta, isto tvornički dućan.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bambino je od prošlog tjedna zatvoren. Piše zbor renoviranja, ali sumnjam da će se više otvoriti.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj joan prvotno napisa
    da, slazem se..
    Nekad je sve to bio MTČ, jedan, ali se onda razdijelio na čini mi se 9 odovojenih firmi, ali je to famozno MTČ zadržano radi reputacije (ja sam radila 3 godine u MTČ Tvornici čarapa).

Ja sam super zadovoljna s njima, bodići su mi super, mada imam jedan tanjeg pamuka i taj je nekako rastegnut, ali i getroovi su isto rastegnuti.
    Također, MTČ radi i robu za C&A, s.Oliver, i puno njemačkih firmi. U krugu tvornice je dućan gdje se može naći ta roba (ostatak od izvoza, vidi se po etiketi).

Drago mi je da nas ima....

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj joan prvotno napisa
    doobro, a što se tiče opreme (za krevetić, sobu, kupanje, kolica, nosiljke i blabla) - gdje ste to kupovale? ja sam bila u bambiniju i tak, nije ko da pucaju od širine izbora, al recimo da se nađe, samo me zanima kak se kreću cijene istih artikala po drugim dućanima ili onim mjestima/gradovima gdje ima više 'konkurencije'.. :?
    dječji odjel, međimurka.
    tamo mi je definitivno najveći izbor...

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I najjeftiniji, ali jako je dobar i ITC u varaždinu (za kinderbete, dječje krevete i namještaj od punog drva)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ITC, namještaj od punog drveta meni se isto čini da su najjeftiniji, a one krevetiće što su imali za izvoz za Englesku su bili

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nisam ni znala za taj ITC, idem pogledat...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

imaju još jedno skladište otraga, gdje su im uzorci, ostaci itd., ne pokazuju ga ako ne pitaš

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Tek sad sam skužila da mi imamo ITC-ov kimbač, ovaj Camilla model, ali bijeli (ali ga baš i ne koristimo, služi kao spremište za igračke ).

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kopiram jedno pitanje i jedna odgovor s topica Slavonskih forumasica jer mi se cini zanimljivo.

dakle:
    Citiraj ANKAIMARKO2 prvotno napisa
    Recite ako i postanemo članovi udruge, ne bih htjela da budemo samo pasiva sa jednokratnom uplatom godišnje, kako sudjelovati uopće kada smo u zg jednom godišnje, a u osijeku i rjeđe. Recite što da radimo mi iz provincije. ps. Spisak je super

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Cure, ovisno o broju i angazmanu clanica po podruznicama odrzavaju se aktivnosti.

Ovdje cu vam iskopirati iz godisnjeg izvjesca udruge RODA sto su sve podruznice radile od rujna 2005. pa do rujna 2006. godine, pa procjenite zelite li biti clanicama i nesto raditi ili ne.
    Kolicina dogadjanja u podruznicama ovisi o tome koliko se clanovi mogu i zele angazirat.

Znaci, ako zelite mozete u svojoj sredini napravit jako puno ili nesto malo ili nista.

4.11 Rad prodružnica u periodu od rujna 2005. do rujna 2006.

4.11.1 Splitska podružnica (izvijestila ZrinkaR)

2005.

8. 10. tradicionalno obilježen tjedan dojenja, štandom u Marmtontovoj ulici u Splitu

13.-15.10. Sudjelovanje na 2. nacionalnu konferenciju o volonterstvu koja će se održati u hotelu Medena kod Trogira (Zrinka Radunic)

29. 10. održan tečaj za savjetnice i prvi pregled autosjedalica u Splitu

6.11. sudjelovanje na lokalnoj tv K5 s temom tjedan dojenja (Zrinka Radunic i Ivana Mandic Mihaljevic)

15.11. na poziv Udruga DOMINE i Vladin ured za ravnopravnost spolova sudjelovali na okruglom stolu «Učinkovitost institucionalnih mehanizama za provođenje načela ravnopravnosti spolova na lokalnom nivou» (Zrinka Radunic)

17.11. prisustvovali na promociji knjige: priručnik za roditelje "Biti djetetu blizu", autora Igora Longa, psihologa i Instruktora Instituta Williama Glassera, u izdanju Lige za borbu protiv narkomanije (Zrinka Radunic)

28.11. Na poziv Udruge Domine pridružili se u obilježavanju ovogodišnjih «16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja protiv žena» sudjelovanje na okruglom stolu pod nazivom «Prostitucija – nasilje protiv žena» (Zrinka Radunic)

4.12. Organizirale slanje stvari iz Zagreba nakon rasprodaje i podijelili u dječji dom Maestral (Željana Aljinovic Barac)

5.12 Sudjelovale na proslavi Međunarodnog dana volontera donirajući rodine majice, čestitke, letke i sadnice maslina za lutriju

16.12. sudjelovali u emisiji lokalne tv jadran, predstavili Udrugu i najavili božićnu prodaju čestitki (Zrinka Radunic)

21.12 Članice podružnice organizirale xmas party i druženje za sebe i svoje obitelji

2006.

14.3. pozvane na osnivačku skupštinu Foruma organizacija civilnog društva Splitsko-dalmatinske županije (Zrinka Radunic)

21.3. pozvani na prikazivanje dokumentarnog filma «VIDI MENE!», redateljice Vanje Juranić, koji je nastao u produkciji CESI i 4 Film. Prisustvovali projekciji i bili jako sretni zbog Rode koja je u filmu (Zrinka Radunic)

26.3. lokalna tv- stv, sudjelovanje u emisiji sa udrugom Zeleni dalmacije u povodu Dana planete Zemlje (Zrinka Radunic, Sanja Pinjušic, Kristina Korun Curic)

27.3. na lokalnoj K5, u povodu Dana planete Zemlje pričali o platnenim pelenama sa Udrugom Zeleni Dalmacije (Zrinka Radunic, Sanja Pinjušic)

28.3. TV Jadran, sa Zelenim Dalmacije u povodu Dana Planeta Zemlje sudjelovali u emisiji i pričali o platnenim pelenama (Kristina Korun Curic)

22.4. Sa udrugom zeleni Dalmacije obilježili Dan planete Zemlje prigodnim štandom ispred HNK u Splitu

5.5. na poziv Udruge «Domine» sudjelovali u Antikorupcijskoj informacijskoj kampanji koja se tijekom proteklih mjesec dana provodi diljem Hrvatske, došli kao podrška dijeljenju plavih kuverti (Zrinka Radunic)

18. 19. i 20. 5. sudjelovali na 9. danima volonterskog rada, sa štandom, skupa sa drugim Udrugama, te sudjelovali na Strikomanovoj milenijskoj fotografiji volontera

26.27.i 28.5. naša članica Ivana Mandić Mihaljević sudjelovala na radionici o strateškom planiranju u Fužinama

27.6. Naša članica dr Irena Zakarija Grković nam je održala prezentaciju kako je bilo u Maastrichtu na konferenciji o dojenju, prenijela nam novosti o dojenju i teme koje su tamo obrađivane

26.8. održan pregled autosjedalica u Splitu

Aktivnosti koje su u tijeku i/ili u planu do kraja tekuće godine: distribucija letaka AS, sudjelovanje na tečajevima u klubu trudnica s AS, tjedan dojenja, 'mali' pregledi autosjedalica, 5 godina Rode, prijedlog za INICIJATIVU ZA OSNIVANJE FORUMA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA SPLITSKO DALMATINSKE ŽUPANIJE, praćenje tema podružnice na vanjskom forumu i novo članstvo, skladištenje i podjela letaka, praćenje lokalnih natječaja, Dan volontera (5. prosinca), Božićni štand s prodajom čestitki

4.11.2 Zadarska podružnica (izvijestila IvanaŠ)

U Zadru je jos uvijek najveci problem nedostatka kapaciteta za provodenje vecih akcija i aktivnosti. IvanaŠ jedina je aktivna clanica u Zadru i ogranicena je u mogucnostima zbog nedostatka drugih clanova za pomoc u organiziranju akcija i aktivnosti.

U rodilištu se nastavljaju dijeliti leci o dojenju. Otisnuto ih je dovoljno za distribuciju u posljednje dvije godine. Planira se u listopadu tražiti ponovno Grad da plati novo tiskanje.
    4.11.3 Istarska podružnica (izvijestila JasnaT)

1. listopad 2005. – obilježen je Svjetski tjedan dojenja s temom «Dojenje i dohrana - s ljubavlju i za zdravlje» štandom na Gradskoj tržnici

22. travanj 2006. - standom povodom Dana planete zemlje i akcijom «Platnene pelene – jer Zemlja nije za jednokratnu upotrebu» skrenuta je pozornost javnosti na ozbiljan problem današnje uobičajene upotrebe jednokratnih pelena.

03. lipanj 2006. - Edukacija za savjetnike i besplatan pregled autosjedalica u Puli - Edukaciji je prisustvovalo 12 zainteresiranih buducih savjetnika. Nakon edukacije održan je pregled na parkiralištu ispred Mercatora u Puli. Uspješno je pregledana 25 sjedalica.

29. srpanj 2006. - Besplatan pregled autosjedalica u Puli - Pregled je održan u subotu, 29.7. od 9 do 12 sati na parkiralištu Mercatora (preko puta dječjeg igrališta). Pregledano je 15 autosjedalica.

9. kolovoz 2006. – održana je Mala škola dojenja u Puli – škola je održana u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice, održale su je dvije savjetnice iz Zagreba a prisustvovalo joj je 15-ak trudnica i partnera

Ostvaren je i kontakt s patronažnom službom te je dogovoreno (i realizirano) kratko izlaganje o važnosti autosjedalica na njihovim tečajevima za trudnice.

Održan je i kontinuitet u mjesečnim sastancima članova s područja podružnice (prva nedjelja u mjesecu).

Ostvaren je i kontinuitet u održavanju besplatnih pregleda autosjedalica u suradnji s članovima Primorsko-goranske podružnice (Riječke podružnice) po principu "jedan mjesec u Puli, idući mjesec u Rijeci".
    4.11.4 Varaždinsko-Čakovečka podružnica (izvijestila TanjaO)

Rujan 2005. - U Čakovcu je održana Mala škola dojenja (EminaA i RenataJ)

Listopad 2005. – Obilježen je Tjedan dojenja na Trgu Republike u Čakovcu

Studeni 2005. - U Varaždinu je obavljen prvi besplatni pregled autosjedalica

Studeni 2005. - U Varaždinu je održana Mala škola dojenja

Travanj 2006. - U Čakovcu je obilježen Dan planete Zemlje promocijom platnenih pelena

Kolovoz 2006. - AnaD održala u Varaždinu predavanje o važnosti korištenja autosjedalicama na trudničkom tečaju.

U planu za listopad 2006. - Obilježavanje Tjedna dojenja
    4.11.5 Riječka podružnica (izvijestila SonjaP)

Ovu godinu obilježio je rast broja članova Udruge u našoj podružnici. Podružnica broji 12 članica, od toga 2 redovne (SonjaPH, voditeljica podružnice, i SabinaZS) i 10 podupirućih (Zvjezdana, Eva, Larisa, Nataša, Ivana, Sanja, Sandra, Natalija, Marina i Neli). Većina novopridošlih članica u Rodu se uključila tijekom ove godine.

Podružnica je djelovala na sljedećim interesnim poljima:

1. DOJENJE

- novcem dobivenim od Grada Rijeke (20.000kn) tiskane su brošure za dojenje (7 naslova), broshure su podjeljene diljem RH, a najveći dio njih podjeljen je na području Grada Rijeke. Uspostavljena je suradnja sa svim pedijatrijskim i ginekološkim ordinacijama, KBC-om Rijeka (Dječja bolnica i Ginekologija). Letci se dijele na tečaju za trudnice u organizaciji KBC-a i na tečaju kojeg organiziraju patronaže pri Domu zdravlja Rijeka.

- promocija letaka i Mala škola dojenja održani su u tijeku TD 2005. godine, na taj su način članice Udruge obilježile TD 2005.

- 27.06.2006. održana je u Rijeci druga Mala škola dojenja

- dvije članice (Sabina i Natalija) su u Rodinoj edukaciji za savjetnice za dojenje

2. AUTOSJEDALICE

- članice podružnice redovito sudjeluju na pregledima AS u Puli i Rijeci

- tri p. članice podružnice (Larisa, Nataša i Natalija) u lipnju 2006. završile su edukaciju za savjetnice za AS

- prvi pregled AS u Rijeci organiziran je 2.07.2006., kada je pregledano ukupno 17 AS

- medijski su pregled popratili: Primorski radio i SvVid radio (uživo javljanje - Sabina i Sonja

telefonski)

- drugi pregled organiziran je 3.09.2006. u suradnji s AK RI i ukupno je pregledano 19 AS

- medijski su preglede popratili: Novi List, Radio RI, TV RI i Kanal RI

- u Žmigavcu je izašao članak o važnosti AS

3. UPRAVLJANJE

- SonjaPH sudjelovala je u strateškom planiranju u Fužinama

- u lipnju je Zvjezdana (p. čl. podružnice) održala konzultacije o buđetiranju za Udrugu RODA

- 1 članica bila je prisutna na skupštini udruge u rujnu 4. 5 za 5

- Sabina i Sonja aktivno su sudjelovale u pripremi 5. želje

- Sonja je bila na štandu za vrtiće iz bajke
    4.11.6 Slavonska podružnica (izvijestila IvanaK)

23.listopada 2005. – održan je pregled autosjedalica u Vinkovcima

23.listopada 2005. – održana je radionica Mala škola dojenja u Vinkovcima

26. ožujka 2006. - održan je pregled autosjedalica u Osijeku

21.travnja 2006. – održana je radionica Mala škola dojenja u Osijeku

22.travnja 2006. - održana akcija promocije platnenih pelena na štandu povodom Dana planete zemlje

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

TinnaZ, gdje je taj MTČ tvornički dućan o kojem ti govoriš točno? Ja sam mislila da je to onaj blizu centra, tj. blizu onog velikog parkinga (ima jedan na ulici, a ovaj je u haustoru. Onda, kad sam bila u njemu, sam skužila da to nije taj (po cijenama koje ti spominješ u odnosu na one tamo), iako sam našla ok stvari.

Trebala bih još jednom do Čk ako uspijem prije poroda, pa bih skoknula usput još baciti pogled tamo...

Inače, u ITC-u trenutno baš imaju akciju na one modele kreveta za američko tržište - 630kn, ali ako se dobro sjećam samo još bijela boja (nama taj ne paše, pa se nisam baš trudila sve zapamtit), to su oni veći kreveti, ako vam paše.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Taj diskontni MTČ tvornički dućan je u ulici Vladimira Nazora, s lijeve strane je ulaz, kad ideš u ČK (ne na zaobilaznici) na prvom rotoru skreneš desno, pa na raskršću lijevo nekih 20 metara je to skretanje u lijevo, odnodno dvorište MTČ-a. nije baš pregledno :/
    dva su dućana: jedna s robom u kutijam, super jeftini, a drugi s ok cijenama, naročito kad imaju veće sniženje...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kad smo još kod mtč-a, redovna prodaja lampy-a (znaci, ne roba u klasi) je od proslog tjedna na 50% sniženja, ako se ne varam, cjelokupni asortiman.. isplatilo bi se pogledati..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

taj dućan ti je u tvorničkom krugu, znati ćeš da je taj jer je sva roba u kartonskim kutijama ..

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Thanx cure!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U onom izvještaju fali
    Listopad: obilježavnje tjedna dojenja na čakovečkom Franjevačkom trgu
    Studeni: Sudjelovanje na eko sajmu u Čakovcu (predstavljane platnenih pelena i dojenje kao ekološka hrana)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hej, bokić svima! Da se predstavim, imam 27 g., u braku 9 mj. od kada sam udana Čakovčanka, inače Vk. Moja mala Katja ima 5 mj., a obje se jako radujemo druženju sa vama :D

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro nam došla u Čakovec :D

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1 Adrijana (Čakovec) R
    2 Amalthea (Čakovec) R
    3 babyiris (Međimurje) R
    4 babylove (Čakovec) R
    5 hildegard (Varaždin) R
    6 kraljica85 (Varaždin) R
    7 mamika (Varaždin) R
    8 martinaP (Varaždin) R
    9 Oka (Varaždin) R
    10 Poslid (Čakovec) R
    11 sikica (Čakovec) R
    12 Tamchi (Varaždin) R
    13 TinnaZ (Varaždin) R
    14 brigita2 (Varaždin) ČF
    15 bruni (Varaždin) ČF
    16 davinci (Čakovec) ČF
    17 desiree (Varaždin) ČF
    18 ela21 (Čakovec) ČF
    19 Hera (Varaždin) ČF
    20 Idugandz (Varaždin) ČF
    21 inamar (Varaždin) ČF
    22 jazzmama (Čakovec) ČF
    23 joan (Čakovec) ČF
    24 kukica (Varaždin) ČF
    25 linda_p (Varaždin) ČF
    26 Lorami (Varaždin) ČF
    27 Lotos (Zagorje) ČF
    28 mama27 (Varaždin) ČF
    29 mamaineven (V.Trgovišće) ČF
    30 mamamišić (Varaždin) ČF
    31 Nova trudnica (Čakovec) ČF
    32 principessa (Međimurje) ČF
    33 Riana (Čakovec) ČF
    34 s3ja (Varaždin) ČF
    35 samba (Zagorje) ČF
    36 škorpion (prelog) ČF
    37 vimmerby (Varaždin) ČF
    38 Wera (Varaždin) ČF

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

uuu koje impozantno jato , dobrodošla ..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Woooow, koliko nas ima; a ja sam bila sva žalosna što sam ostavila svoje i najpriju kod kuće u Vk
    Da li organizirate druženja ili sl.? Za sada smo u podstanarstvu na Jugu. Dosadilo mi je šetanje u duetu, ali ne vidim baš puno mama sa bebačima u šetnji u "našem kraju"

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sastajali smo se kod nekoga kod kuće, bilo je jedno druženje u Varaždinu, to nam je patronažna sestra pomogla oko prostora, onda je otpao prostor pa se poslije toga nismo imali gdje naći.
    Ima topic Kavice u Varaždinu, kad ga nađem mogli bi ga malo podignuti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rado! Patronažna mi je rekla da se na Jugu nalaze 1x mjesečno, mislim 3. tjedan u mjesecu. Do sada sam čekala da Katji prođu grčevi (uopće nisu bili vezani za doba dana), pa je i to prošlo, i sada je odgođen susret tek za idući mjesec zbog viroza. Jedva čekam!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

na kojem Jugu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jug Čakovca

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovo sa kavicama je baš bila super ideja, šteta za prostor
    Probat ću kontaktirati našu patronažnu, čiji prostor oni koriste..čini mi se privatna kuća

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a tko su "oni"

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Patronažna mi je rekla da se nalaze mame dojilje sa bebama,ali na žalost ne znam više dok ih ne vidim. Mislim da su to mame i bebe koje su pod njenom nadležnosti (pokriva područje Juga Čakovca), a ona je i pokretač te inicijative za druženje. Danas ću je baš nazvati

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

jazzmama misli na grupu za potporu dojenja

Btw. dobrodošla :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj jazzmama prvotno napisa
    Patronažna mi je rekla da se nalaze mame dojilje sa bebama,ali na žalost ne znam više dok ih ne vidim. Mislim da su to mame i bebe koje su pod njenom nadležnosti (pokriva područje Juga Čakovca), a ona je i pokretač te inicijative za druženje. Danas ću je baš nazvati
    super, ponudi da dođemo i mi, donesemo brošurice o dojenju, pitaj prvo Amaltheu, Poslid ili Hildegard da li imaju što brošura kod sebe.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čitaš mi misli

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja sam se jednom spremila na tu grupu za potporu dojenja, u Nedelišću, ali valjda krivo zapamtila datum, nije bilo nikoga. A prostorija u kojoj se nalaze mame s bebama i patronažna, koristi se i u druge svrhe (dom umirovljenika), uglavnom smrdjelo je po dimu od cigareta da nemreš vjerovati. Nakon 5 minuta sam se pobrala s malom doma. drugi put nisam išla.

a kaj ne bi bilo fora da se nađemo, negdje sve skupa sa podmladkom?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dogovoreno
    Čekam da mi se sveki vrati sa fizikalne, ima njezin broj, pa odmah javim šta je sr.Jasna rekla. Bilo bi super da profunkcionira :D

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •