Ajde nazovi SOS.![]()
Mislim da se i kod mene pojavio. Jutros sam uocila bijelu mrlju na vrhu bradavice, promjera oko 2mm
Trljanje rucnikom ne dolazi u obzir, imam inace jako tanku kozu na bradavicama, toliko tanku da se vec mjesecima borim sa stalnim ranama jer mi koza puca (npr, na drugoj bradavici upravo imam groznu krvavu pukotinu, a na ovoj s bijelom mrljicom sam drugu ranu upravo zalijecila).
Koja je procedura s iglom? Dobro razmocim kozu i onda sterilnom iglom probodem? Kako odabrati mjesto gdje probosti?
Da napomenem samo da sam upravo zavrsila turu antibiotika zbog mastitisa i ne mogu si opet priustiti jos jedan, trenutno mi je imunitet potpuno unisten nakon te bakterije + visoka temperatura (skoro 40) + kura antibiotika, tako da ne smijem riskirati ranu i komplikacije a ne smijem ni riskirati neki zastoj jer izgleda kod mene to uvijek eskalira u opaki bakterijski mastitis (imala sam ih u ovih 18 mjeseci vec jedno 5-6, ni broja im vise ne znam)![]()
Posljednje uređivanje od sillyme : 15.04.2013. at 06:49
Ne treba bosti. Okreni iglu naopako i tupim krajem ukloni čep. Čep ti je možda 1mm debljine i konzistencije poput sira. Otprilike nula nasilja.