-
Dojenje i post
1. Potaknuta sam otvoriti ovu temu svojim trenutačnim problem sa zubom i g ripom radi kojih ne mogu otvoriti usta i papati. Mogu lagano piti.
Zanima me da li se, radi dojenja, sad trebam na neki način forsirati da ipak jedem i to ne radi nutrijenata toliko koliko radi detoksikacije prilikom koje bi toksini najvjerojatnije završili u mlijeku ili da slijedim prirodni poriv ka postu koji upravo sad osjećam?
2. Kako sam oduvijek voljela postiti (min. jednom u 2 tjedna) na vodi i to je valjda jedina stvar koja mi fali i svjesno si je uskraćujem - zanima me da li sam u krivu i ustvari si to mogu priuštiti?! Ili ako ne, koja je granica minimalnog jedenja (povremenog znači, jednom tjedno npr.), da ne dođe do detoksikacije.
Znači, ne govorim o kojekakvim djetama, već baš o postu!
Ili ako postoji definitivno NE za post tijekom dojenja- da li su u redu alternativa vodi - prirodni sokovi? To bi već prošlo?
Evo, ja nabacujem ideje, nadam se da postoji neko rješenje za moj trenutačni problem, a i općenito moja sklonost postovima jer šteta da moram još čekati godinu, dvije ili tko zna koliko da to učinim za sebe.
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma