Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Luk rules!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj spring prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem temu i imam pitanje,pročitala sam da je za jačanje imuniteta super davati djetetu žličicu meda sa nasjeckanim češnjakom.Ima li koga da to prakticira i kakvi su rezultati. Zanima me može li se to davati djetetu svaki dan,čisto kao prevencija?Imam domaći med i domaći češnjak pa bi probala.
    Ijaoj, da li bi ti jela svaki dan med s češnjakom? Ja ne bih, ni slučajno. Ne radi okusa iako je vjerujem, odvratno, nego radi toga što bi mi bilo teško na želucu. Kako to probaviti...
    Ako već moraš, daj fini med na žličicu, a češnjak stavi u namaz ili salatu. Isto će djelovati, ali bar djetetu neće stvoriti traume od bljakastoga. Mislim, svejedno je odvojeno ili skupa, imunitetu neće ni pomoći ni odmoći.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ijaoj, da li bi ti jela svaki dan med s češnjakom? Ja ne bih, ni slučajno. Ne radi okusa iako je vjerujem, odvratno, nego radi toga što bi mi bilo teško na želucu. Kako to probaviti...
    Ako već moraš, daj fini med na žličicu, a češnjak stavi u namaz ili salatu. Isto će djelovati, ali bar djetetu neće stvoriti traume od bljakastoga. Mislim, svejedno je odvojeno ili skupa, imunitetu neće ni pomoći ni odmoći.
    Zašto ne? Probaj pa vidi, možda ti se svidi okus, uopće nije odvratno. A zdravo je sigurno. I ne treba pretjerivati, mala žličica meda i recimo pola češnja i ok, probavit ćeš bez problema. Češnjak je prirodni antibiotik i uništavač lošega u organizmu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •